- 28 Ekim 2022
- 7.075
- 18.029
- 178
- 28
ilknurrr22 iyi günler de sür arabanı .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bi sıkıntısı yoktur daha almadık bakalımilknurrr22 iyi günler de sür arabanı .
Hayırlısı olsunİnşallah bi sıkıntısı yoktur daha almadık bakalım
Hayırlı uğurlu olsun İlknur sağlıcakla güle güle kullanKızlar sizden dua istiyorum eşime söyleye söyleye otomatik küçük bi araba aldırıyorum kendime. İnsallah yarın alacak ama ben inanılmaz korkuyorum sürerim demi. Bana dua edin korkumu yeniyim
Sürersin niye süremeyesin ne insanlar öğreniyor sürüyor kendine inan güzel Günlerde kullanın inşallah hayırlı olsunKızlar sizden dua istiyorum eşime söyleye söyleye otomatik küçük bi araba aldırıyorum kendime. İnsallah yarın alacak ama ben inanılmaz korkuyorum sürerim demi. Bana dua edin korkumu yeniyim
Amin inşallah yarın göstercek bakalım insallah bi sorun cıkmazHayırlı uğurlu olsun İlknur sağlıcakla güle güle kullan
Evet diyorum kendi kendime kullananların senden ne fazlası var diye ama panik atak mı var bende ne varsa kalbim hızlı hızlı atmaya başlıyo hemen amin inşallah teşekkür ederimSürersin niye süremeyesin ne insanlar öğreniyor sürüyor kendine inan güzel Günlerde kullanın inşallah hayırlı olsun
İlk edepta kendine bir eğitmen ayarla eksiklerini görüsün merak etme kullandıkca güvenin yerine gelir hergün kullanmaya özen göster iyice pekiştirirsinHelal olsun abla. Benim hevesim o kadar gitti ki eşimde hiç destek vermedi. Ehliyeti alalı bi bucuk sene oldu hic aktif kullanmadım. Bende manuel kullandım hep simdi otomatikte bi tuhaf geldi benim tek derdim zaten direksiyon hakimiyetiydi. Sürmedigim icin sürekli
Yazmaya üşendim mutfak tam bittsin tek tek liste halinde detaylı yazarımİyi akşamlar
İşten geldikten sonra
evi bi dolandım, ev toplu
camları açtım evi havalandırdım
akşam namazını kıldım
yemek yedik, mutfak toplu
robot evi süpürüyor
yatsı ezanına kadar kuran okuyacağım
çay demleniyor
Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanKızlar sizden dua istiyorum eşime söyleye söyleye otomatik küçük bi araba aldırıyorum kendime. İnsallah yarın alacak ama ben inanılmaz korkuyorum sürerim demi. Bana dua edin korkumu yeniyim
Amin inşallah alınsın bakalım teşekkür ederimİlk edepta kendine bir eğitmen ayarla eksiklerini görüsün merak etme kullandıkca güvenin yerine gelir hergün kullanmaya özen göster iyice pekiştirirsin
İyi günlerde sağlıçakla kulllan hayırlı olsun
Hayırlı olsun İlknur. Kız kimler kimler sürüyor yaw. Ehliyeti alıp hemen trafiğe çıkabilen çok az zaten. Alanda öğrenilenle aktif trafik çok farklı tabi. Ben hep diyorum başta mahalle arasında yoğunluk olmadığı zamanlarda sürün diye. Sabah erken olur akşam geç saatlerde olur. Yani dönme, yavaşlama oralarda biraz tecrübe edilmesi lazımKızlar sizden dua istiyorum eşime söyleye söyleye otomatik küçük bi araba aldırıyorum kendime. İnsallah yarın alacak ama ben inanılmaz korkuyorum sürerim demi. Bana dua edin korkumu yeniyim
İnşallah 2 3 kez cıksam alışırım zaten korkumu yendikten sonraHayırlı olsun İlknur. Kız kimler kimler sürüyor yaw. Ehliyeti alıp hemen trafiğe çıkabilen çok az zaten. Alanda öğrenilenle aktif trafik çok farklı tabi. Ben hep diyorum başta mahalle arasında yoğunluk olmadığı zamanlarda sürün diye. Sabah erken olur akşam geç saatlerde olur. Yani dönme, yavaşlama oralarda biraz tecrübe edilmesi lazım
Aynen aynen tek daha iyi bide kimseye güvenmiyorsun kendin halletmek zorundasınİnşallah 2 3 kez cıksam alışırım zaten korkumu yendikten sonra