• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selam kızlarr 🥰

Yine koştur koştur bişeyler yaptım ama her işim bitti çok keyifliyim.
Sabah kızım kahvaltısını yapınca hemen bi markete gittik geldik.
Gelince akşam misafir var, barbunya, pilav, patates oturtma, domates çorbası, salata yaptım.
Fırın sütlaç yaptım.
Aldıklarımı yerleştirdim.
Bulaşık makinasını çalıştırdım.

komşum gğelecek çay demledim. Namaz kılıp onu beklicem :)

Kızlar sizden dua istiyorum eşime söyleye söyleye otomatik küçük bi araba aldırıyorum kendime. İnsallah yarın alacak ama ben inanılmaz korkuyorum sürerim demi. Bana dua edin korkumu yeniyim🥲
hayırlı olsun ilknur , güle güle kullan
tabiki sürersin , sürenlerden ne eksiğin var senin ilk önce sen kendine inanıcaksın cesaret vericeksin
ben öyle yapmıştım bi tane eltim benden biraz önce almıştı ehliyetini bende kendi kendime dedimki
o aldıysa sen hayli hayli alırsın biz gaz verdim kendime ve bi kerede aldım
sonrada işe gide gele ilerlettim sürmeyi hemde manuel vites :KK45:

hayırlı olsun ilknur , güle güle kullan
tabiki sürersin , sürenlerden ne eksiğin var senin ilk önce sen kendine inanıcaksın cesaret vericeksin
ben öyle yapmıştım bi tane eltim benden biraz önce almıştı ehliyetini bende kendi kendime dedimki
o aldıysa sen hayli hayli alırsın biz gaz verdim kendime ve bi kerede aldım
sonrada işe gide gele ilerlettim sürmeyi hemde manuel vites :KK45:
Helal olsun abla. Benim hevesim o kadar gitti ki eşimde hiç destek vermedi. Ehliyeti alalı bi bucuk sene oldu hic aktif kullanmadım. Bende manuel kullandım hep simdi otomatikte bi tuhaf geldi 🫠 benim tek derdim zaten direksiyon hakimiyetiydi. Sürmedigim icin sürekli

Evi havalandırdım
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Dünden kalan çamaşırları katladım
Nevresimi çıkarıp makineye attım
Yeni nevresim taktım
Evi dip köşe süpürdüm
Tüm evi sildim
Yatak odasının tozunu aldım

Kahve içiyorum ☕

Helal olsun abla. Benim hevesim o kadar gitti ki eşimde hiç destek vermedi. Ehliyeti alalı bi bucuk sene oldu hic aktif kullanmadım. Bende manuel kullandım hep simdi otomatikte bi tuhaf geldi 🫠 benim tek derdim zaten direksiyon hakimiyetiydi. Sürmedigim icin sürekli
Bende aynı durumdayım İlknur araba kapıda duruyor ben yürüyerek gidiyorum her yere eşim sağolsun hiç destek olmuyor en ufak bi hatamda hevesimi kırıyor.

banada kimse destek vermedi hatta eşimle birlikte girdik sınavlara o son hakkında alabildi
beni kıskandı bi kerede aldım diye ama ben 1 ay ücretsiz izine çıktım evde hep çalıştım
o kitabın yüzüne bakmadı tabi geçemez
kimseden destek bekleme , erkeklerin geneli böyle kadınların onlardan daha becerikli olmalarını hazmedemiyolar
ben yaparım de ALLA hın izniyle başla kısa mesafelerde ama ilk başlarda çocukları alma dikkatin dağılır,
panik yaparsın mümkünse yalnız çık sokak aralarında biraz alışınca daha sonra E 5 e
benim kızımda geçen sene ocakta aldı ehliyetini mayıs gibide eşi ona araba aldı bize gide gele yaza kadar baya öğrendi
yazın annemlerin köyünden gelirken köprüye kadar o kullandı çocuk durmadı yoksa daha kullanırdı

Bende aynı durumdayım İlknur araba kapıda duruyor ben yürüyerek gidiyorum her yere eşim sağolsun hiç destek olmuyor en ufak bi hatamda hevesimi kırıyor.
Benimde cok kırdı ehliyeti aldım sana nasıl verdiler dedi süremiyosun ki dedi. Ne zaman cıksak beraber zaten toplamda 5 6 kere sürdük ehliyeti aldıktan sonra sürekli gerginlik sesini yükseltme. En son arabayı yolun ortasında bırakıp indim. Otomatikte sürmem daha kolay olur belki dedim 2 kere sattı arabayı yine manuel aldı tabi model de yükseltti. Ee benim cesaret iyice gitti simdi yine sattık arabayı dedim ucuz bisey al pahalı bi araba istemiyorum ben insan korkuyo cünkü her sey pahalı allah korusun ufacık bi kazada yapsan bi ton masraf bana degiseni boyası olan kücük bi araba al. Bugunde diyo iste sen sürsende bende yanında otursam ne güzel olur. Ama bende o heves gitti söyleyemiyorumda simdi süre süre alışırım artık

banada kimse destek vermedi hatta eşimle birlikte girdik sınavlara o son hakkında alabildi
beni kıskandı bi kerede aldım diye ama ben 1 ay ücretsiz izine çıktım evde hep çalıştım
o kitabın yüzüne bakmadı tabi geçemez
kimseden destek bekleme , erkeklerin geneli böyle kadınların onlardan daha becerikli olmalarını hazmedemiyolar
ben yaparım de ALLA hın izniyle başla kısa mesafelerde ama ilk başlarda çocukları alma dikkatin dağılır,
panik yaparsın mümkünse yalnız çık sokak aralarında biraz alışınca daha sonra E 5 e
benim kızımda geçen sene ocakta aldı ehliyetini mayıs gibide eşi ona araba aldı bize gide gele yaza kadar baya öğrendi
yazın annemlerin köyünden gelirken köprüye kadar o kullandı çocuk durmadı yoksa daha kullanırdı
Eşim bana otobanda verdi kac kere arabayı en olmadık yerde o kadar korkunc geliyo ki bana sürdüm ama nasıl sürdüm hic hatırlamıyorım bi sene oldu. Manuel aldım bende ehliyeti otomatik hiç sürmedim süren cok kolay diyo çünkü vites atarken direksiyon hakimiyeti gidiyo bende el hızlılıgı yok. Duanı isterim abla. Anneminde en cok istedigi sey araba kullanmam bugun gösterdim aradım hemen agladı insallah sürersin diye.

Eşim bana otobanda verdi kac kere arabayı en olmadık yerde o kadar korkunc geliyo ki bana sürdüm ama nasıl sürdüm hic hatırlamıyorım bi sene oldu. Manuel aldım bende ehliyeti otomatik hiç sürmedim süren cok kolay diyo çünkü vites atarken direksiyon hakimiyeti gidiyo bende el hızlılıgı yok. Duanı isterim abla. Anneminde en cok istedigi sey araba kullanmam bugun gösterdim aradım hemen agladı insallah sürersin diye.
Allah ın izniyle yaparsın ama dediğim gibi acele etme yavaş yavaş korkarsan bi daha cesaretin kırılır,
otomatik kolay ama bana bile ilk kullandığımda değişik geldi zorlandım
kendi arabandan başka araba kullanırsan ilk o bile değişik geliyo hemen alışamıyosun

Allah ın izniyle yaparsın ama dediğim gibi acele etme yavaş yavaş korkarsan bi daha cesaretin kırılır,
otomatik kolay ama bana bile ilk kullandığımda değişik geldi zorlandım
kendi arabandan başka araba kullanırsan ilk o bile değişik geliyo hemen alışamıyosun
Ben zaten ilk basta öyle cok uzun mesafe sürmem ardanın okulunun önü mesela inanılmaz kalabalık oluyo oralarada girmem yaya olarak bile zor geciyorum karsıdan karsıya. Annemgile gidiyim geliyim yakın mesafe çocukları götürüp gezdiriyim. Sonra alıştıkca mesafeler daha uzub olur

Back