- 25 Ekim 2013
- 8.451
- 21.744
- 598
- 50
sağol canımYaa hemen alıyım bende merak ettim
İnşallah canım
Geçmiş olsun abla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canımYaa hemen alıyım bende merak ettim
İnşallah canım
Geçmiş olsun abla
İnşallah ablam. Bünyeleri zayıf oluyor bide yaşlı oluncakv dem zaten kanser hastası şimdi birde zatürre olmuş yaşlılarda daha tehlikeli bu hastalık
inşallah iyileşir ne diyim
merhaba, randevuyu ayın 31 ine almışım hehhehe veremedim o yüzden. Galiba b12 de kesin eksikMerhaba orenda nasılsın kan verdin mi nasl sonuçların ?
Yazmışsan görmemiş olabilirim
Buradayım canım bugün annemin evini temizledim. bayağı bir yoruldum Cam sildim perde astım yerler sildim süpürdüm falan.Ssero nerdesin sero görünmüyosun
aynen canım zaten kanser hastası ameliyat olamıyo kalp yetmezliği varİnşallah ablam. Bünyeleri zayıf oluyor bide yaşlı olunca
Oh ellerine sağlıkBuradayım canım bugün annemin evini temizledim. bayağı bir yoruldum Cam sildim perde astım yerler sildim süpürdüm falan.
Yeni namaz kıldım oturdum
Nasılsın hayalliyi akşamlar kızlar
İyi olmaya çalışıyorum sero sen nasılsınNasılsın hayall
İyi olmaya çalışıyorum sero sen nasılsın
İnşallah bonus sen nasılsın ?Daha iyi olacaksın inşallah
Herkes kendi evinin işini yapacak tabiki de, benim demek istediğim kendini çok yormadan ve bu son aylarını bol bol dinlenerek geçirmen...Evet ilk çocuk peki ben dinlenirken evin işlerini kim yapacak
Amin abla çok teşekkür ederim bugünküler iyidi şükür yarın daha yoğun olucamgönülcüm başarılar sınavın çok güzel geçer inşallah
Amin ablacım teşekkür ederim iyi gibiydi inşallah geçmişimdirGonulmeyvesi sınavda başarılar gönülcüm su gibi aksın inşallah
Elhamdülillah bu günlere. Allah gönlünün muradını versin inşallahİyi olmaya çalışıyorum sero sen nasılsın