- 25 Ekim 2013
- 8.448
- 21.724
- 598
- 50
amin canım bütün hastalara Rabbim şifalar versinÇok geçmiş olsun RABBİM tez vakitte kalıcı şifalar versin k.validene ablaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım bütün hastalara Rabbim şifalar versinÇok geçmiş olsun RABBİM tez vakitte kalıcı şifalar versin k.validene ablaa
Lahmacun (hazır)inşallah canım bigün görüşürüz kısmet olursa
sanada kolay gelsin iyi oturmalar , sen neler yaptın misafirlerine
ben kadayıflı tavuk göğsü yerine magnolya yapmaya karar verdim yani kızım magnolya yapalım o daha güzel oluyo dedi
akşam gelip yapıcak
oh ne güzel sana her şey hazır gelmiş yapanların ellerine sağlıkLahmacun (hazır)
Közlenmiş kapya biber yoğurtlu salata
Yaprak sarması (annemden)
Elmalı kurabiye (k.validemden)
Bademli şekerpare (hazır)
pek hazırlık yapmıyoruz. En küçük yaş olan benim. Hazır sipariş ediyoruz.
Hoş sohbet, muhabbetle gönül terapisi yapıyoruz dostlarla
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah ablagünaydın, hayırlı sabahlar
dün akşam bi tencere yaprak sarması yaptım , kızılcık şerbetini izlerken
ondan öncesinde balkonu yıkadım beyazlar yıkanmıştı onları astım ,
renklileri topladım katladım yemek yedim , çay demledim
kv dem yine hastaneye yattı çarşamba günü eşimde perşembe sabah uçakla orduya gitti
bugün çıkarıcaklarmış geçen ayda oğlum gitmişti Allah şifalar versin
bugünde bir sürü işim var eve giderken markete uğramam lazım yemeğimde yok
pırasa ve karışık kızartma yapmayı düşünüyorum , daha kahvaltı yapmadım akşam yemeğini düşünüyorum
Ay bu çıktı bide yaa zatürre. Yürüyen zatürre diyor doktorlar. Öksürük başlayınca hemen doktora gidin diyorlaroh ne güzel sana her şey hazır gelmiş yapanların ellerine sağlık
bizimde sohpet muhabbet ama boş boş olmuyo çay eşliğinde hem yeriz hem sohpet ederiz,
arkadaşın bi tanesi 3 aylara niyetlenmiş belki gelemez
bu gelecek arkadaşlarla 2003 yılında tanıştık iş arkadaşıyız bikaç kişi kopmadık
senede birde olsa görüşmeye çalışıyoruz
kv dem bugün çıkıcaktı hastaneden az önce eşimi aradım çıkarmamış dr. kv dem zature olmuş
sağolasın sweetGeçmiş olsun Allah şifa versin inşallah abla
Allah şifa versin abla hastanede nasıl olmuş kikv dem bugün çıkıcaktı hastaneden az önce eşimi aradım çıkarmamış dr. kv dem zature olmuş
kv dem zaten kanser hastası şimdi birde zatürre olmuş yaşlılarda daha tehlikeli bu hastalıkAy bu çıktı bide yaa zatürre. Yürüyen zatürre diyor doktorlar. Öksürük başlayınca hemen doktora gidin diyorlar
amin canım sağol , demekki evde ilerlemiş zatürreye çevirmişAllah şifa versin abla hastanede nasıl olmuş ki
Çok geçmiş olsun Allah şifa versingünaydın, hayırlı sabahlar
dün akşam bi tencere yaprak sarması yaptım , kızılcık şerbetini izlerken
ondan öncesinde balkonu yıkadım beyazlar yıkanmıştı onları astım ,
renklileri topladım katladım yemek yedim , çay demledim
kv dem yine hastaneye yattı çarşamba günü eşimde perşembe sabah uçakla orduya gitti
bugün çıkarıcaklarmış geçen ayda oğlum gitmişti Allah şifalar versin
bugünde bir sürü işim var eve giderken markete uğramam lazım yemeğimde yok
pırasa ve karışık kızartma yapmayı düşünüyorum , daha kahvaltı yapmadım akşam yemeğini düşünüyorum
Antepte de kar yok.