- 13 Mart 2019
- 13.621
- 46.101
- 598
10 güne 2 kilo aldım teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güle güle kullanBu arada koşu bandı aldık dün geldi daha açamadım
İnşallah çalışıyordur
Bi evi toplayıp açayım
İnşallah ramazana kadar hedefler büyük
Geçen sene girdiğim kiloyla bu sene girmek istemiyorum mübarek aya
Teşekkür ederimmGüle güle kullan
Ohh maşallah abla enerjin bana da geçsinŞöyle enerjik bir giriş yapayım
Bu kurt yoğun bir dönemi bitirdi
2024 yılı tüm işlemleri bitirdim
2025 yılı günlük işler bitti, rutindeyim
2025 yılı iş hedefleri oluşturuldu ve 2024 yılı tüm evraklar, ilgili kişilere mail atıldı
işle ilgili kafam rahatladı
Bu gün öğleden sonra izine ayrılıyorum. Pazartesi iş başı yapacağım
Evde detaylı temizliğe başlamıştım onlarıda yapıp, evle ilgilide kafam rahat olsun
Elhamdülillah çok şükür
Ağlayım mi güleyim mi bilemedim
Duygularım paramparça
La gülün yav bizim onlar ister veririz ister bizimle kalır. Gitseler iyi olur tabi de ruhumuza eziyet etcek bisi değil10 güne 2 kilo aldım teşekkürler
Anladım evet .Kırıkkale Seda
Kahvaltımı topladım
Mutfak yarım toplu
Camasir astım
Ütü yaptım 2 kot 3 kumaş 3 forma. Yoruldum devam etcem
Hayırlı günler herkese alıntı yapamadım dün gece 11 de doğum yaptım suyum geldi akşam üzeri.
Bebeğim de bende iyiyiz çok şükür Elhamdülillah şimdi taburcu olacağız evimize gidiyoruz hepinizden Allah razı olsun
Amin çok sağolMaşallah gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun yavrunuz geçmiş olsun sana da
Hayırlı ömürleri olsun inşallah, geçmiş olsun sana daHayırlı günler herkese alıntı yapamadım dün gece 11 de doğum yaptım suyum geldi akşam üzeri.
Bebeğim de bende iyiyiz çok şükür Elhamdülillah şimdi taburcu olacağız evimize gidiyoruz hepinizden Allah razı olsun
Tabi canım aynen öyle kendimi bu konuda çok yıprattım son dönemLa gülün yav bizim onlar ister veririz ister bizimle kalır. Gitseler iyi olur tabi de ruhumuza eziyet etcek bisi değil
Benimde 6 günüm kaldı işleri bitirince kafa dinleyeyim dedimohh maşallah penyez bitirmişsin işlerini ne güzel
izindede kafan dinlenir benim 2024 ten 1 gün izinim kaldı onuda torunumun doğum gününde kullanıcam
inşallah bu hafta sonu yapmayı düşünüyoruz , ama biraz rahatsız iyileşirse yapıcaz yada ertelicez
duruma göre zaten 23 ocakta doğum günü
Güle güle sağlıkla kullan canım hayırlı olsunBu arada koşu bandı aldık dün geldi daha açamadım
İnşallah çalışıyordur
Bi evi toplayıp açayım
İnşallah ramazana kadar hedefler büyük
Geçen sene girdiğim kiloyla bu sene girmek istemiyorum mübarek aya
Geçsin gönderdim enerji ayşenimmOhh maşallah abla enerjin bana da geçsin
İzne ayrılıyosunn demekk ne güzel dinlenmeyi ihmal etme çok yoruldun bu ara
Gözünüz aydın dolunay geçmiş olsun Allah analı babalı afiyetle sağlıkla büyütmeyi nasip etsinHayırlı günler herkese alıntı yapamadım dün gece 11 de doğum yaptım suyum geldi akşam üzeri.
geçmiş olsun ,gözünüz aydın güle güle büyüt bebeğini sağlıklaHayırlı günler herkese alıntı yapamadım dün gece 11 de doğum yaptım suyum geldi akşam üzeri.