• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Şöyle enerjik bir giriş yapayım :halay::KK76::süslü::nazar:

✅ Bu kurt yoğun bir dönemi bitirdi
✅ 2024 yılı tüm işlemleri bitirdim
✅ 2025 yılı günlük işler bitti, rutindeyim
✅ 2025 yılı iş hedefleri oluşturuldu ve 2024 yılı tüm evraklar, ilgili kişilere mail atıldı
✅ işle ilgili kafam rahatladı

Bu gün öğleden sonra izine ayrılıyorum. Pazartesi iş başı yapacağım :KK6:

Evde detaylı temizliğe başlamıştım onlarıda yapıp, evle ilgilide kafam rahat olsun :super:

Elhamdülillah çok şükür :KK36:
Ohh maşallah abla enerjin bana da geçsin 🤲
İzne ayrılıyosunn demekk ne güzel dinlenmeyi ihmal etme çok yoruldun bu ara 🤗❤️

Hayırlı günler herkese🥰 alıntı yapamadım dün gece 11 de doğum yaptım suyum geldi akşam üzeri.
Bebeğim de bende iyiyiz çok şükür Elhamdülillah ❤️ şimdi taburcu olacağız evimize gidiyoruz 🥰🥰 hepinizden Allah razı olsun

Maşallah gözünüz aydın 😍 hayırlı uğurlu olsun yavrunuz 🌸 geçmiş olsun sana da

Hayırlı günler herkese🥰 alıntı yapamadım dün gece 11 de doğum yaptım suyum geldi akşam üzeri.
Bebeğim de bende iyiyiz çok şükür Elhamdülillah ❤️ şimdi taburcu olacağız evimize gidiyoruz 🥰🥰 hepinizden Allah razı olsun
Hayırlı ömürleri olsun inşallah, geçmiş olsun sana da :nazar:

ohh maşallah penyez bitirmişsin işlerini ne güzel :nazar:
izindede kafan dinlenir :21: benim 2024 ten 1 gün izinim kaldı onuda torunumun doğum gününde kullanıcam
inşallah bu hafta sonu yapmayı düşünüyoruz , ama biraz rahatsız iyileşirse yapıcaz yada ertelicez
duruma göre zaten 23 ocakta doğum günü
Benimde 6 günüm kaldı işleri bitirince kafa dinleyeyim dedim :KK6:
Bu arada koşu bandı aldık dün geldi daha açamadım 😍
İnşallah çalışıyordur🙄
Bi evi toplayıp açayım 🥰
İnşallah ramazana kadar hedefler büyük 🤲🏻
Geçen sene girdiğim kiloyla bu sene girmek istemiyorum mübarek aya😐
Güle güle sağlıkla kullan canım hayırlı olsun 😍
Ohh maşallah abla enerjin bana da geçsin 🤲
İzne ayrılıyosunn demekk ne güzel dinlenmeyi ihmal etme çok yoruldun bu ara 🤗❤️
Geçsin gönderdim enerji ayşenimm:KK36:
Gözünüz aydın dolunay geçmiş olsun Allah analı babalı :emir_bebek:afiyetle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

geçmiş olsun ,gözünüz aydın güle güle büyüt bebeğini sağlıkla :KK49: :KK68: :anne:

Back