Düzenli Evimiz & Hayatımız

Heyecanlandigim gibi olmadı. Yatakları,mutfagi topladım oturdum. Bi telefon geldi modum düştu yapmicam bisey aman.
Amaan boşver be işi. Modunu da düşürme onu da boşver
Yemeyen cocugadw sürekli biseyler yapıyosun yine yemiyo sonra cöpe gidiyo en azından yiyenin midesine gidecek
Yani yemeyince derdi tasası da var aç kaldı vırt zırt
Ay daha bitmedi mi
Ahahahah bitmedi her gördüğümde loriş aklıma geliyor

Aslında sünnettir yapacağın işi oluşmamış hayalini çok paylaşmamak lazımmış
Cok cok önemli büyük şeyleri paylasmamayı ögrendim. Kesin olacak seyler bile olmuyo cünkü bi aksilik oluyo. Bunun bi sünnet olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim söyledigin için

Stres falan mı oluyor acaba pazartesi günleri ondan mı oluyor ki

Cok cok önemli büyük şeyleri paylasmamayı ögrendim. Kesin olacak seyler bile olmuyo cünkü bi aksilik oluyo. Bunun bi sünnet olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim söyledigin için
Bende artık öyleyim tutmaya çalışıyorum kendimi. 2 kere ev almaya çıktık kesin gibi bir şeydi ama sağır sultan duydu resmen ikisi de olmadı nasip dedik

Stres falan mı oluyor acaba pazartesi günleri ondan mı oluyor ki
Aklıma gelen hafta sonu okulda kombi yanmıyo ya pazartesi sabah soguk mu oluyo acaba okul diye düşünüyorum. Bende üşüdügüm an midemi bozarım cünkü. Ayaklarım üşüdüyse hep böyle olur

Bende artık öyleyim tutmaya çalışıyorum kendimi. 2 kere ev almaya çıktık kesin gibi bir şeydi ama sağır sultan duydu resmen ikisi de olmadı nasip dedik
O an heyecandan anlatıyoruz iste karşındaki iyi niyetli mi kötü niyetli mi bilmiyosun ki. Bide ben herkesi kendim gibi sanarım. Eşim çok kızar bana hemen herkesle samimi olma diye. Benimde yapımda yok cok cana yakınım. Artık yaş büyüdükce anlıyosun bazı seyleri. Bakalım 30 dan sonra bi güncelleme gelecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…