Aslında sünnettir yapacağın işi oluşmamış hayalini çok paylaşmamak lazımmışİnsanlar aklına sokuyo güle güle git gel demiyolarda iste kötü düsüncelerle dolduruyolar insanın aklını.
Kimseye dememek gerekiyo demek ki bazı şeyleri
Amaan boşver be işi. Modunu da düşürme onu da boşverHeyecanlandigim gibi olmadı. Yatakları,mutfagi topladım oturdum. Bi telefon geldi modum düştu yapmicam bisey aman.
Yani yemeyince derdi tasası da var aç kaldı vırt zırtYemeyen cocugadw sürekli biseyler yapıyosun yine yemiyo sonra cöpe gidiyo en azından yiyenin midesine gidecek
Ahahahah bitmedi her gördüğümde loriş aklıma geliyorAy daha bitmedi mi
Cok cok önemli büyük şeyleri paylasmamayı ögrendim. Kesin olacak seyler bile olmuyo cünkü bi aksilik oluyo. Bunun bi sünnet olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim söyledigin içinAslında sünnettir yapacağın işi oluşmamış hayalini çok paylaşmamak lazımmış
Stres falan mı oluyor acaba pazartesi günleri ondan mı oluyor kiNe çok konuşmussunuz zor bitirdim.
Sabah evi havalandırdım
Yatakları topladım
Metenin nevresimlerini makineye attım gece kaçırmış
Kahvaltı hazırladım yedik kaldırdım
Ardanın ögretmeni aradı yine isha olmuş hep pazartesi oluyo nasıl oluyosa
Onu aldım okuldan
Eve geldim hazırlandım dısarı cıktık bir bucuk gibi 7 bucukta eve geldik.
İnanılmaz yorulmuşum bacaklarım ağrıyo.
Şimdi Meteyi uyutuyorum
Vicdan azabı var demiAmaan boşver be işi. Modunu da düşürme onu da boşver
Yani yemeyince derdi tasası da var aç kaldı vırt zırt
Ahahahah bitmedi her gördüğümde loriş aklıma geliyor
Bende artık öyleyim tutmaya çalışıyorum kendimi. 2 kere ev almaya çıktık kesin gibi bir şeydi ama sağır sultan duydu resmen ikisi de olmadı nasip dedikCok cok önemli büyük şeyleri paylasmamayı ögrendim. Kesin olacak seyler bile olmuyo cünkü bi aksilik oluyo. Bunun bi sünnet olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim söyledigin için
Aynen öyle. Valla bende yaparım yesin deVicdan azabı var demiyesinde ben yaparım yiyenlere bizimkini bi göndersem keske
Aklıma gelen hafta sonu okulda kombi yanmıyo ya pazartesi sabah soguk mu oluyo acaba okul diye düşünüyorum. Bende üşüdügüm an midemi bozarım cünkü. Ayaklarım üşüdüyse hep böyle olurStres falan mı oluyor acaba pazartesi günleri ondan mı oluyor ki
Belki de olabilir dediğin gibiAklıma gelen hafta sonu okulda kombi yanmıyo ya pazartesi sabah soguk mu oluyo acaba okul diye düşünüyorum. Bende üşüdügüm an midemi bozarım cünkü. Ayaklarım üşüdüyse hep böyle olur
O an heyecandan anlatıyoruz iste karşındaki iyi niyetli mi kötü niyetli mi bilmiyosun ki. Bide ben herkesi kendim gibi sanarım. Eşim çok kızar bana hemen herkesle samimi olma diye. Benimde yapımda yok cok cana yakınım. Artık yaş büyüdükce anlıyosun bazı seyleri. Bakalım 30 dan sonra bi güncelleme gelecek miBende artık öyleyim tutmaya çalışıyorum kendimi. 2 kere ev almaya çıktık kesin gibi bir şeydi ama sağır sultan duydu resmen ikisi de olmadı nasip dedik
Kol açacağım bu akşam kısmetseVay penyezim önü bitiriyon he mi
Kol açacağım bu akşam kısmetse
Bonusum yumuşacık bir şapka olacağı kesin baya örmüşsün
Şiş elimde
Bu bir tehtit miŞiş elimde
Teşvik diyelimBu bir tehtit mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?