- 11 Nisan 2007
- 84.786
- 493.335
- 1.223
Benimki ters köşe kıvırcık deyılımYaa bi isim olabileceği aklıma gelmemişti iyimiş anlamı :))
zamanla başkalarına da soracağım hazır olun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki ters köşe kıvırcık deyılımYaa bi isim olabileceği aklıma gelmemişti iyimiş anlamı :))
Sağolsun Allah razı olsunSus kız işte silmiş adam
İşe yarasa keşke..Modunu düşeren her neyse yaz bir kağırda bu bir isimde olabilir kısa olsun yak bir kasenin içinde onu seyret bacımsu sonra küllerini klozette at gönder hak ettiği yere
İnşirah süresini tavsiye edebilirim çok ferahlatırİşe yarasa keşke..
Canım sıkkın baya.
Bugun öyle ağlayasım var.
Kimseyle konuşasım yok, hem de dağa taşa anlatasım var.
Sinirim bozuk yani.
Yaksam kağıt değil evi yakacağğm da neyyse.
Regl halindeyim ama dua yerine gibi okunabilir mi ki.İnşirah süresini tavsiye edebilirim çok ferahlatır
Ya Halim esmasını tavsiye ederim. Regl iken bende çok mutsuz keyifsiz oluyorum. Okuyunca beni çok rahatlatıyor.Regl halindeyim ama dua yerine gibi okunabilir mi ki.
Teşekkür ediyorum,bu benim aklıma gelmemişti
Oysa çok severim bu sureyi
Hahah sorulara güncelleme geldiYaa bi isim olabileceği aklıma gelmemişti iyimiş anlamı :))
İşe yarasa keşke..
Canım sıkkın baya.
Sinirim bozuk yani.
Regl iken güzel bir kıraatla dinle pinhan.Regl halindeyim ama dua yerine gibi okunabilir mi ki.
Evet onu öğrenmiştimBenimki ters köşe kıvırcık deyılım
Tetikte olunHahah sorulara güncelleme geldi
Rabbim ferahlık versin canımİşe yarasa keşke..
Canım sıkkın baya.
Sinirim bozuk yani.
Yemeyen cocugadw sürekli biseyler yapıyosun yine yemiyo sonra cöpe gidiyo en azından yiyenin midesine gidecekBüyüdükçe düzelir inşallah yiyen çocuk da kötü sürekli bişey istiyor ağzı boş durmuyor diyorlar da ne bilem ya istese yapılır ben öyle diyorum yesin benden bişey istesin de ben yapayım
Benim öyle becerilerim yokKitapçılar ben de okuyacağım ama 1 şartla siz de örgüye başlayacaksınız
Bizde şubatta azerbeycana gitcez cocukları bırakıp karsı binada bi arkadasım var cocuklarla niye gitmiyosun basınıza bisey gelse hepinize olur. Ya böyle gidince ölseniz gibi sacma sapan bisey söyledi. Bende baska bi örnek verdim bayramda bi tanıdığımız ailecek arabadalardı kaza yaptılar kadın öldü 3 cocuk baba duruyo. Hepimizin ölümü aynı vakit degil ne yazıldıysa diye. Sonra da azerbeycanda ucak düstü beni korkular aldı hayatımda hic ucaga da binmedim. Düşünüp duruyorumEşim beni soğuttu
Neymiş orda iyi şeyler dönmüyormuş
Başıma içat çıkarma diyemiyolar
Çok geçmiş olsun.Herkes iyidir inşallah
Kv tansiyondan hastaneye yatmıştı ya kaynımın çalıştığı hastaneye getirdik sık sık tansiyon yükselince damar tıkanıklığı varmış anjiyo yapıldı 3 stent takıldı şimdi iyi
bir süre o sebeple yoktum biraz daha buradayım
dua edin bana herşey yolunda gitsin
Yoruldum son senelerde biraz olumlu güzel şeylere ihtiyacım var
Benim dümdüz adım bak görüyosuj hikayesi yokYaa bi isim olabileceği aklıma gelmemişti iyimiş anlamı :))
Allah gönlüne ferahlık versin bu ara herkes bunalımda. Kimseyi sıkıntıya düşürmesin AllahRegl halindeyim ama dua yerine gibi okunabilir mi ki.
Bunu bir yerde okumuştumİşe yarasa keşke..
Canım sıkkın baya.
Sinirim bozuk yani.
Allah korusun kötü düşünmemek lazımYemeyen cocugadw sürekli biseyler yapıyosun yine yemiyo sonra cöpe gidiyo en azından yiyenin midesine gidecek
Ay daha bitmedi mi
Benim öyle becerilerim yok
Bizde şubatta azerbeycana gitcez cocukları bırakıp karsı binada bi arkadasım var cocuklarla niye gitmiyosun basınıza bisey gelse hepinize olur. Ya böyle gidince ölseniz gibi sacma sapan bisey söyledi. Bende baska bi örnek verdim bayramda bi tanıdığımız ailecek arabadalardı kaza yaptılar kadın öldü 3 cocuk baba duruyo. Hepimizin ölümü aynı vakit degil ne yazıldıysa diye. Sonra da azerbeycanda ucak düstü beni korkular aldı hayatımda hic ucaga da binmedim. Düşünüp duruyorum
Çok geçmiş olsun.
Benim dümdüz adım bak görüyosuj hikayesi yok
Allah gönlüne ferahlık versin bu ara herkes bunalımda. Kimseyi sıkıntıya düşürmesin Allah
İnsanlar aklına sokuyo güle güle git gel demiyolarda iste kötü düsüncelerle dolduruyolar insanın aklını.Allah korusun kötü düşünmemek lazım
Sağlıcakla gidin gelin