Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla yerlerden kaldırana hamd olsun ne diyekNe yapalım hepten ölek mi bi sarsılıp devam ediyoruz
Yatağımı süpürdüm
Nevresim değiştim topladım
Odayı topladım
Sıkı süpürdüm toz aldım
Okula çıkıyorum
Maşallah desin herkes sonra adamlar göze geliyor ters dönüyor evdeCumartesi günü eşim tüm camları sildi balkon dahil
İş çıkarmasalar onda razıyızMaşallah desin herkes sonra adamlar göze geliyor ters dönüyor evde
NerdeydinnnnYoldayım eve varamadım daha. Dondum dondum
Eşimle aynı zamanda varılan eve. Bi de yemek yapıcam daha
İlk nicim Tanem111 sitede bir sene içinde
Misafiri bana sormadan çagırmıs ne desem mecbur yapmak zorunda kaldı yoksa senin deyiminle kendisi tam bir ahşap hemde en kalın kütüğünden assfkklkkMaşallah desin herkes sonra adamlar göze geliyor ters dönüyor evde
Yaa bi isim olabileceği aklıma gelmemişti iyimiş anlamı :))İlk nicim Tanem111 sitede bir sene içinde
Meraklı bir akraba peşime takıldı (hoş o nicim değiştikten sonrda peşimde dolandı)
sinir oldum ha birde şu 111 rakamıda ayrı sinir etti.
Nic arayışına girdim Efser ismini buldum farsça bir isim anlamı Taç. Baş Taçı demek.
Sus kız işte silmiş adamMisafiri bana sormadan çagırmıs ne desem mecbur yapmak zorunda kaldı yoksa senin deyiminle kendisi tam bir ahşap hemde en kalın kütüğünden assfkklkk