Canım sağlıcakla al kucağına zamanında hayırla gelsin kızların duamizdasin Rabbim yardımcın olsunTinnoşa dua eder misin ben perşembeden beri gene yatışım yapıldı.
Sancılarım var.Ne kadar durdurabilirsek
Psikolojik olarak iyi değilim toparlayamıyorum kendimi
Her zorluğun ardındaki kolaylığa inanıyorum Rabbime emanetiz
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunHızlıca bi geçmişe baktım
dolunaybekler çok çok geçmiş olsun annene Rabbim acil şifalar versin dolunay sen de sağlıcakla kucağına alırsın inşallah merak etme her şey yoluna girer Allahin izniyle
Ben hastaneden geliyorum şimdi doktorlar yerindeydi. Sadece asm lere özel sanırımAile hekimleri grevdeymis. Bebisin aşısı geçiyordu hastaneden bugüne buldum ama doktorlarda mi grevdeymis ya bilginiz var mı kızlar
geçmiş olsunBen hastaneden geliyorum şimdi doktorlar yerindeydi. Sadece asm lere özel sanırım
Allah ın izniyle sağlıcakla doğsunlar canım benim dualarımız seninle , ikiz bebekler genelde bu haftalarda doğuyolar sen daha iyi bilirsin ,Tinnoşa dua eder misin ben perşembeden beri gene yatışım yapıldı.
Sancılarım var.Ne kadar durdurabilirsek
Psikolojik olarak iyi değilim toparlayamıyorum kendimi
Her zorluğun ardındaki kolaylığa inanıyorum Rabbime emanetiz
Evet 9 Ocaktan sonraki sınavlarda geçerli
Evet 9 Ocaktan sonraki sınavlarda geçerli
6-10 Ocak aile hekimleri grevde. Bazı doktorlarda grevdeymis sanırımAile hekimleri grevdeymis. Bebisin aşısı geçiyordu hastaneden bugüne buldum ama doktorlarda mi grevdeymis ya bilginiz var mı kızlar
Canları sıkılmışBugün niye grevdelermiş asm doktorları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?