Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canım sağlıcakla al kucağına zamanında hayırla gelsin kızların duamizdasin Rabbim yardımcın olsun

Allah ın izniyle sağlıcakla doğsunlar canım benim dualarımız seninle , ikiz bebekler genelde bu haftalarda doğuyolar sen daha iyi bilirsin ,
benim görümceminde 2014 te ikizleri daha erken doğdu 7 aylık 1,700 kg falandılar biri 10 gün kadar kuvözde kaldı şuan 11 yaşına giricekler hiç moralini bozma , hatta birde teyzemin torunu 5,5 aylık falan doğdu oda şuan 2 yaşını geçti lütfen moralini yüksek tut

Benim düzen topik ailemm dün mesajları tek tek alıntılayamadım.Dualarınız desteğiniz öyle güzel ki zaten ağlak biriydim.Şimdi tümden ağlar oldum.

Buradaki hastaları gördükçe şükür diyorum.Ya böyle bir gün gün onları içerde tutacağız ya da doğacağız.Sabırla bekliyoruz
Kızlarım da benim gibi heyecanlı sanki
Rabbim sen bana bu yolu kolaylaştır zorlaştırma
Bizi birbirimize bağışla amin
Sizleri seviyorum

Bugün niye grevdelermiş asm doktorları
Canları sıkılmış her ay aynı tarihlerde yapıyorlar istekleri için. 3 aydır falan bizde sıkıntıdayız sağlık raporu alacak kursiyerler kayıt için ayın 10 u son mesela alamıyorlar. Onlarda bilerek bu tarihi seçiyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…