- 27 Mart 2019
- 29.694
- 108.056
- 598
Bizde geliyrik derizBi Erzurum lu olarak çok kınadım biz gelmirim değil gelmirem deriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde geliyrik derizBi Erzurum lu olarak çok kınadım biz gelmirim değil gelmirem deriz
Afiyet şifa olsun bonusum da sen İstanbul da değil miydinLimonsuzzcay sırf senin için burdaki aspava ya gidip bakarım iyi mi kötü mü maksat işin görülsün
Siz kimsiniz neredensinizBizde geliyrik deriz
Bölge bölge değişiyor hatta insana göre kp başka şive var kv hafif Karadeniz gibi eşim ve kardeşleri taklit ediyolar gjbi onu bende anlamadımBi Erzurum lu olarak çok kınadım biz gelmirim değil gelmirem deriz
İyise bak bide benim için göm aman bakLimonsuzzcay sırf senin için burdaki aspava ya gidip bakarım iyi mi kötü mü maksat işin görülsün
Güzelse hepimiz gidelim. sweetgirlcandy in mavi pembesi gibi olacakİyise bak bide benim için göm aman bak
Ya limonsuz Allah seniSiz kimsiniz neredensiniz
Güzel gı soyletme şimdiGüzelse hepimiz gidelim. sweetgirlcandy in mavi pembesi gibi olacak
Ya limonsuz Allah seni
Kız niye sen böyle yazıyirsin bacımsu ya okumuyon yada kaçırıyorsun
Belki bin kez yazdım
Biz Konya liyim burası gonya gonyaaa
Bak daha ayrıntınızı altta
Ya limonsuz Allah seni
Kız niye sen böyle yazıyirsin bacımsu ya okumuyon yada kaçırıyorsun
Belki bin kez yazdım
Biz Konya liyiz burası gonya gonyaaa
Bak daha ayrıntınızı altta
Nersesin aşkımmmmmm.
Kız bende B12 yok unutuyorum hep
HahhahahahNamaza giderken Ogffffhgggg neden bunu izledim yaaaa aklıma gelmelisin çok aminnnn
Su meret eve sığmaz miydi ki
Evet öyleymiş biz 2 farklı Aspavaya gittik farklıydı lezzetleriGecen sene Büyük kızım arkadaşlarıyla gitti anlattı
Biz 2 kişi gitip o kadar şey yiyemeyiz diye gitmemiştik eşim çocuklar toplanıp gidelim dedik onada kismet olmadı yanlızca orda uzun süredir yaşayan biri şey dedi şübe şübe lezzet fark ediyormuş.
Aspava mın bir açılımıda da vardı
Sen geliyon diye gaza geldim kalktım ben@Bonus bonusum Kuruluş Osman ın maşAllah ı yakışır buraya demi
Bi anda oluyor canım kaç gündür bi iş etmiyordum dedim kalkNe zaman iş yapmasam böyle çarşaf çarşaf diziyorsun
@Tiniminimavihanim tinnoşun gifini koyuyorum sana
Ben de işleri yapıp komşuya kahve içmeye gittimSen geliyon diye gaza geldim kalktım ben