- 30 Ocak 2015
- 18.420
- 18.303
- 298
- 29
Başlıyorım ama devamı gelmiyo bi türlü. Bende kendimi sıkmamaya karar verdim 5 vakit kılamasamda bi vakit bile kılsam tamam diyorum. Böylr böyle alışırım inşallahBirbirine iyi gelen, ibadetlere teşvik eden dostların hayatımızda olması ne güzel. Burada da birbirimize motive oluyor olmakta kıymetli.
Rabbim cümlemizi layıkıyla huzuruna, imanla almayı nasip eylesin
Başla canım namaza inşaAllah
bir daha bu saatleri yaşamayacağız. Onun için her ezan okunduğu gibi son namazımızı kılıyor gibi düşünelim. Ertelemeyelim
Kabul olur olmaz cennete gireriz girmeyiz düşünmek yerine, Allah ım senin rızan için deyip ibadetlerimizi yapmaya gayret edelim hep birlikte inşaAllah
Günahlarımızın karşılığı neyse cehenneme gideceğiz
Cezamız yada günahımız neyse çekip cennete gideceğiz öyle denir
42 gunluk. Eczacı kafamızı karıştırdı kendimiz alacaktık içerik iyi değil diyince doktora sordum onermiyorum dedi.Ne kadarlık bebek 20 günlüklen başladık biz gaz damlasına
Ya bu olabilir pinhan. Biraz ince giyiniyorum sıcak basıyor diye.Loracım kendini de koru üşütme.
Senden de geçer ya.
Bi doktor demişti ki, anne klozete oturduğunda klozetin o soğukluğu bile annede gaz yapar, bebeğe geçer.
O denli hassas demişti.
İnşallah geçer tez vakitte.
A101 den hiç alışveriş yapmıyorum bonusum bakmadım. Daha da almam zatenSen nasıl bilmiyodun hele mayonez ketçaplar hangisinn arkasını çeviriyosam khc yazıyor heinz ın üreticisi yani
Onu denemedim canimSıcak su torbası koymayı denedin mi ayaklarının altına
Bize doktor vermişti hatta iki damla42 gunluk. Eczacı kafamızı karıştırdı kendimiz alacaktık içerik iyi değil diyince doktora sordum onermiyorum dedi.
Ya bu olabilir pinhan. Biraz ince giyiniyorum sıcak basıyor diye.
A101 den hiç alışveriş yapmıyorum bonusum bakmadım. Daha da almam zaten
Onu denemedim canimEfser de söylemiş sıcak ayakları da torbayi deneyeyim
Bİ kafam dağılsın dedim daha evin yolunu bulamadım.
Bundan sonra böyle dermişim itlik serserilik
42 gunluk. Eczacı kafamızı karıştırdı kendimiz alacaktık içerik iyi değil diyince doktora sordum onermiyorum dedi.
Amin inşallah bonusilknurrr22 ilknurcum ehli sünnet inancımız budur parenin yazdığı gibi.
Günah işliyoruz elbette kusursuz değiliz ama Rabbimiz bir sürü fırsat vermiştir günahların affı için bu fırsatları kaçırmadığımızda günahlar da affediliyor.
Kimin neyi nerden kazanacağı belli olmaz onu bilemeyiz.
İnşallah biz de hem günah işlemeye korkan hem de tövbe eden bunu düzeltmeye uğraşanlardan oluruz
Ben ikisinede yatarken koyuyodum. Çokta faydasını gördüm bırt bırt cıkarıyolardı42 gunluk. Eczacı kafamızı karıştırdı kendimiz alacaktık içerik iyi değil diyince doktora sordum onermiyorum dedi.
Sen nasılsın iyi misin buldun mu evin yolunu
Ya sosyal medyada abartıldığı kadar güzel bi yer mi Aspava ? Mezeler ücretsiz ve bittikçe getiriyorlar mıOh miss. Benim canım aspavada yemek istiyo diyip duruyodum benimkine oda bugun gidelim dedi. Yemek yapmıcam ardayı alırım 4te gelince gideriz
Biri beni yazmışAklımda bir sürü iş yapmak vardı, yine yapamadım
Dikey süpürgemin borusu kırıldı gelmedi daha parçası büyük süpürgeyi açtım dip köşe girdim
Yatak odasını havalandırdım
Nevresimi çıkardım yıkandı, kurutmaya attım
Ebeveyn banyosunun duşakabinin içini, camını yıkadım
Lavabo ve klozeti dezenfekte ettim
Banyo dolabını dıştan sildim
Havlupanı sildim
Banyoyu süpürdüm
Banyonun duvarlarını, yerlerini ve kapısını buharladım
Havluları değiştirdim
Yatak odasını süpürdüm detaylıca yatak arkası, komodin altı falan, buharladım, toz aldım
Temiz nevresim serdim
Can sağlığı kısmetAklımda bir sürü iş yapmak vardı, yine yapamadım
Benimde öyleBaşlıyorım ama devamı gelmiyo bi türlü. Bende kendimi sıkmamaya karar verdim 5 vakit kılamasamda bi vakit bile kılsam tamam diyorum. Böylr böyle alışırım inşallah
Kuzucum çok haklısın, sıcak basmaları falan, istemiyosundur giyinmek.42 gunluk. Eczacı kafamızı karıştırdı kendimiz alacaktık içerik iyi değil diyince doktora sordum onermiyorum dedi.
Biraz ekmeğe sür ye paremBenim canım da tatlı istiyor ama nasıl istiyor ne yapsam bilemiyorum
Reçel kavonozuna dalmakta istemiyorum
Bende bir haftadır böyleyim şey götürmeyecek kadar toplu tutuyorumAklımda bir sürü iş yapmak vardı, yine yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?