Valla dolabı açtım dünden kalan lahmacun var nasıl sevindinÖğlene arkadaşa kahveye gidicem o yüzden sabah erkenden yaptım . Biber dolması
Benim de niyetim o aslında ama YouTube belasına düştüm yine
Amin canım inşallah bilgi eksiğim çok fazla merakta ediyorum böyle şeyleri
Siz bana göre daha fazla bilgi sahibisiniz diye sordum canım. Ben baya uzak kaldımSsero sagolsun beni kendime getirdi. İnşallah namazıda daima kılmak nasip olur
Oda mı boykotmuş içim de öyleymis şaşırmıştım.
Ahh yavrum hele nette önüme düşüyor şöyle böyle çıkarın diye hiç baktımmı ?Valla şaştı efserim. Cimere falan yazicam artık evimde doğal gaz bulundu gelin diyeyok bitmiyor gaz
Benim canım da tatlı istiyor ama nasıl istiyor ne yapsam bilemiyorumValla dolabı açtım dünden kalan lahmacun var nasıl sevindinyanına biraz patates yemeği yaptım
Oturuş ayni ben
Oh miss. Benim canım aspavada yemek istiyo diyip duruyodum benimkine oda bugun gidelim dedi. Yemek yapmıcam ardayı alırım 4te gelince giderizValla dolabı açtım dünden kalan lahmacun var nasıl sevindinyanına biraz patates yemeği yaptım
Amin parem hepimizin inşallahKeşke tefsiri bilsem ayetleri açıklasam keske boyle bir ilmim olsa
Malesef yok sadece hepimizin bildiği şeyler
Öyle çok eksiğim var ki anlatamam
Tam anlamiyla dinimizi yasasak insaniz olmuyor bazen bu dünyaya dalıp gidiyoruz
Dinimizi tam bilmiyoruz öğrenmek elimiz de ama bahanelerim çok fazla
Rabbim iman aşkı namaz aski versin bu dünyadan giderken götüreceğim tek şey iki metre kefen oda nasip olursa gerisi iyi insan merhametli insan olmak ve doğru yoldan ayrılmamak
Dediğim gibi eksiğimiz fazla benim eksiğin o kadar çok ki Rabbim eksiklerimizi tamamlasın ve af etsin ...
Bi profiterol yap ye parişBenim canım da tatlı istiyor ama nasıl istiyor ne yapsam bilemiyorum
Reçel kavonozuna dalmakta istemiyorum
Herseyi yaptım efserim. Diğer cocuklarda uyguladıklarım bunda calismadi. Gaz damlası icinde erken dedi doktoru. Kendi baş etmeliymis keh keh gülüyor bideAhh yavrum hele nette önüme düşüyor şöyle böyle çıkarın diye hiç baktımmı ?
Bazen diyom bizim oğlan zamanında olsaydı bende bakardım net bu kadar yaygın değildi o zamanlar
sıcak havlu yap birazda eskilerden dene annemHerseyi yaptım efserim. Diğer cocuklarda uyguladıklarım bunda calismadi. Gaz damlası icinde erken dedi doktoru. Kendi baş etmeliymis keh keh gülüyor bideikiniyor olmayınca kusmasi artıyor.
Bir sürü işi var onun gidip lokma tatlısı alasim varOh miss. Benim canım aspavada yemek istiyo diyip duruyodum benimkine oda bugun gidelim dedi. Yemek yapmıcam ardayı alırım 4te gelince gideriz
Amin parem hepimizin inşallah
Bi profiterol yap ye pariş
Hahbabab o kadar çok kiOturuş ayni benbissuru kaydettim kurtlar isyan çıkaracak yakında
Ne kadarlık bebek 20 günlüklen başladık biz gaz damlasınaHerseyi yaptım efserim. Diğer cocuklarda uyguladıklarım bunda calismadi. Gaz damlası icinde erken dedi doktoru. Kendi baş etmeliymis keh keh gülüyor bideikiniyor olmayınca kusmasi artıyor.
Loracım kendini de koru üşütme.Herseyi yaptım efserim. Diğer cocuklarda uyguladıklarım bunda calismadi. Gaz damlası icinde erken dedi doktoru. Kendi baş etmeliymis keh keh gülüyor bideikiniyor olmayınca kusmasi artıyor.
Ya birsah süt boykotmus yahoş içinde de süt değil su varmış ama ben boykot olmasına şaşırdım. Dikkatli olmak gerek ya
Sıcak su torbası koymayı denedin mi ayaklarının altınaHerseyi yaptım efserim. Diğer cocuklarda uyguladıklarım bunda calismadi. Gaz damlası icinde erken dedi doktoru. Kendi baş etmeliymis keh keh gülüyor bideikiniyor olmayınca kusmasi artıyor.
Lokma sonra icini yakar gel yap şunuBir sürü işi var onun gidip lokma tatlısı alasim var
Ha üşenmez gidersem lokma değişebilir
Gez kankam aman her gün misafirAkşam misafir var.
Biz beroşla avm ye yemek yemeye gidiyoz.
Ben napıyom ya
Birbirine iyi gelen, ibadetlere teşvik eden dostların hayatımızda olması ne güzel. Burada da birbirimize motive oluyor olmakta kıymetli.Amin canım inşallah bilgi eksiğim çok fazla merakta ediyorum böyle şeyleri
Siz bana göre daha fazla bilgi sahibisiniz diye sordum canım. Ben baya uzak kaldımSsero sagolsun beni kendime getirdi. İnşallah namazıda daima kılmak nasip olur
Oda mı boykotmuş içim de öyleymis şaşırmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?