Düzenli Evimiz & Hayatımız

Naylon tek başına bile yeterli oluyor baya sıcak oluyor

Kurttan sonra bir Gassal sorusu buyrun bakalım Eki Görüntüle 3530871
Aman parem kimsenin bişeyi olmayalım
Böyle düşünceler olduğu zaman bir düşün cevrendeki tüm insanlar senin sınavın gördüğün her insan sana sınav olarak var halbuki hiçbiri yok sadece sen varsın senin için var insanlar böyle düşününce yaradılışının farkına varıyorsun onun için biri bana iyi gelirmi diye bakmıyorum ben kendime nasıl iyi gelirim diye bakıyorum

Eve geldim
Çok yorgun hissediyorum
Namazımı kılıp biraz uzanacam
Akşama yemek var
Ev çok kötü durumda her yer her yerde
Akşam temizliği yapıcam inşallah
Gelen olursa akşam beraber yapalım
Ben gelirim 8 gibi ancak başlarım

Osmanlı zamanında tembellere hastane açmışlar tembel dediğimiz bir bardak suyunu alamayan insanlar o derece tembel gel zaman git zaman rağbet çok olmuş tembel olan olmayan bedavadan geçinen kim varsa hastaneye toplanmış padişaha durumu iletmişler padişah hastaneyi ateşe verin demiş hastaneyi ateşe vermişler tembel olmayan kaçan kaçana kaçmış kala kala 2 kişi kalmış biri demişki
-Zanlımca birazdan yanacağız alevler bize doğru geliyor demiş
Diğeri
- bunu düşünmeye nasıl üşenmedin demiş

Şu anda koldukta o durumdayım
Ev dağınık toplu değil
Bulaşık makinesi boş ama bulaşık yıkanmamış
Çamaşır yıkanmış serilmemiş
Yemek var pilav yok yangın bana doğru geliyor ama düşümeye üşeniyorum

Ortanca çocuk kaynadı gitti arada o nerdeondan neden bahsedilmemiş
Eve geldim
Çok yorgun hissediyorum
Namazımı kılıp biraz uzanacam
Akşama yemek var
Ev çok kötü durumda her yer her yerde
Akşam temizliği yapıcam inşallah
Gelen olursa akşam beraber yapalım
Eşlik edemicem üzgünüm akşam için simdi edebilirim
Hshaha çok iyi bende eylülde 30 olcam önceden 30 yaşındakiler çok büyük gelirdi gözüme bence ben hala minicigim
Merhaba burayı yeni gördüm. Herkes gunluk yapmak istediklerini ve yaptiklarini yaziyor anladığım kadarıyla iyi bir motivasyon olacak gibi duruyor. Insaallah bende katılım saglamak istiyorum.
Hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…