- 23 Mart 2022
- 14.966
- 57.059
- 528
- 41
Ama ya yine geriden geliyorsun
Papatya abla selini bile sorguya çekti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama ya yine geriden geliyorsun
Hosbuldum
yaşlı gadınımmAy bu yazıları insan evladı okuyacak neden bu kadar küçük
Çünkim yaş mevzusu açılacakHosbuldum
Henüz değil
Hiç bir şey olmaz ben üşümesin aman aman diye düşünmedim hiç. Anneme kalsam öyle olacaktık. Şükür çocuğum çok nadir hastalanır hastalığı da çabuk atlatırEvet bende aldm o tulumlardan
Doktorlarda bağışıklığı için çıkarın diyorlar
Bebek arabasıyla biraz gezinti iyi gelir bencede
Hahahaha kiz sayfa açılmıyor beğeni oluyor sonra siliniyorAma ya yine geriden geliyorsun
Papatya abla selini bile sorguya çekti
tamam o zmanÇünkim yaş mevzusu açılacak
Nufüs il müfürlüğüne döndük
Sen istediğin yerden başla
Hoşgeldin canım
Birazda aileler çıkarma diyorHiç bir şey olmaz ben üşümesin aman aman diye düşünmedim hiç. Anneme kalsam öyle olacaktık. Şükür çocuğum çok nadir hastalanır hastalığı da çabuk atlatır
yaşıt ve meslektaşıztamam o zman
Çanakkalede yaşıyorum
Muhasebeciyim
3 yıllık evliyim 3 aylık bebeğim var
41 yaşındayım:)
bebişim yok ama bir tanıdığım soğuk havalarda sıcak su torbaları var ya, arabanın içine ondan atıp üzerine o naylondan geçiriyordu. Tabi sıcak torbayı bebeğe temas etmeyecek şekilde koyuyordu.Birazda aileler çıkarma diyor
Bir ara eşimde dedi daha çok küçük diye
Ama ikna ettim :)
Hosbuldumbebişim yok ama bir tanıdığım soğuk havalarda sıcak su torbaları var ya, arabanın içine ondan atıp üzerine o naylondan geçiriyordu. Tabi sıcak torbayı bebeğe temas etmeyecek şekilde koyuyordu.
Hoşgeldiniz bu arada
Kurt işleri yapıyo prenses uyuyo muPrenses uyandı yarım saati geçti
Off bunu göndermesem olmazdı çok özür dilerim
Hiç bişey olmaz rüzgar olmadığı sürece zaten üstünede bebek arabası için olan korumalıklardan var demissiniz üşümezTecrübeli annelere sormak istiyorum
3 aylık bebeğim var
Havalar 14 16 derece arasnda iken
Bebeğimi dışarıya cikartabilirmiym
Biri çıkarma diyor biri çıkar diyor
Eşimide ikna ettim artıkKurt işleri yapıyo prenses uyuyo mu
Ahahahah ocakla ilgili en güzeli buydu
Hiç bişey olmaz rüzgar olmadığı sürece zaten üstünede bebek arabası için olan korumalıklardan var demissiniz üşümez
Çok mantıklı bunu ben de yaparımbebişim yok ama bir tanıdığım soğuk havalarda sıcak su torbaları var ya, arabanın içine ondan atıp üzerine o naylondan geçiriyordu. Tabi sıcak torbayı bebeğe temas etmeyecek şekilde koyuyordu.
Hoşgeldiniz bu arada
Yaşlarımız yakın 43 (bu batağa yine düştük)tamam o zman
Çanakkalede yaşıyorum
Muhasebeciyim
3 yıllık evliyim 3 aylık bebeğim var
41 yaşındayım:)
Yok ben böyle iyim ya. Mavide bir tuaf oldumRenk ayarı gelmiş Efser seni ne kadar ilgilendirir bilmem de