Düzenli Evimiz & Hayatımız

Size bugünkü sakarlığımı anlatayım. Her şey çok güzeldi akşam 6ya kadar. Fırında borcamda yemek yapmıştım alıp bakayım dedim bileğimi yaktım. O anlik refleksle geri koyayım dedim elimden kaydı öylece yere döktüm her yer cam her yer salça tavuk patates Allahim 🙈
Oturdum sinirden ağladım eşim geldi yardım etti kaldırdık ettik de hala etkisindeyim nasıl yaptım diye
Çok geçmiş olsun 🥺🙁

Sabah kızların boy kilo takibi varmış gözümüzü açtık oraya gittik
dönüşte ufak bi market turu yaptık
Sonra kahvaltı hazırladık evden çıkarken camları açmıştım iyice havalansın diye ev derin dondurucudan hallice olmuştu 🤓
Camları kapatıp yatakları topladım
Etraftaki dökükleri topladım
Kahvaltıdan sonra mutfak topladım
Balkon dağınıktı orayı hallettim serili çamaşırları topladım büküp yerleştirdim yenilerini attım
Sonra onları da serdim bu karda balkonda nasıl kuruyacaksa bende bilmiyorum
inşallah kokar da kurutma makinasını bir an önce alır canım kocam :dua::eek:
Evi süpürdüm mutfak dolaplarının kapaklarını sildim
Ocak sildim detaylı toz aldım
Banyo tuvalet lavaboları parlattım
Kızlarla kar topu oynadık okul dönüşü
Salak gibi okula giderken pilavın altını kapattım sandım kapatmamışım:rolleyes: çıtırlaşmış ne var
Tekrar mutfak topladım . Atık karton kutularından çocukların çamaşır çekmecesinin içine ırganizer yaptım güzel oldu 😌
Yeter da bitti bende insanım 🤣
Manevi olarak namazlar tamam
Okumalarım tamam
Suyumu içtim
Çocuklar yattı şimdi keyif zamanı 😍

Cocuklarında sinir krizleri bitmiyo 🫠
Bende aşırı açım dünden sabaha 1.800 gram vermisim yememekte güzelmis😂
Ama her şeyde gözüm kalıyo

Arda da normalden aşırı korkuyodum devlette yapacağım icin secenegimde yoktu. Arda da ters bebekti kafası tukarda ayaklar aşağıda hic dönmedi kafa aşagıya hep yukarda kaldı. Kafasını yedigim ya ayaklarıyla nasıl ittiriyodu karnımda o kafası top gibi cıkıyodu yukardan elimle hissediyodum. Mecbur sezaryen olmustum🫠
Oyy minnoş benim ki döndü ama kanala yerleşmemiş daha Nasip işte canım hayırlısı neyse o olsun diyorum bende sadece hiç birşeye şartlamadım kendimi

MssPARE MssPARE ablacımm doğum günün kutlu olsun iyi ki bizim paremizsin seni çokça seviyoruuzz nice güzel yaşların olsuunn güzel yüreğinden öpüyorum 💜💜

Ayyyy Aysenim tatlı kuzum saolasin bitanem ❤❤❤
Naif kibar tatlı dilli Aysenim teşekkür ederim ⚘🌺🌻💐

Sende eşin ve yavrunla çok ama çok mutlu ol canım benim

Bende seni öpüyorum :KK15::KK15:

Size bugünkü sakarlığımı anlatayım. Her şey çok güzeldi akşam 6ya kadar. Fırında borcamda yemek yapmıştım alıp bakayım dedim bileğimi yaktım. O anlik refleksle geri koyayım dedim elimden kaydı öylece yere döktüm her yer cam her yer salça tavuk patates Allahim 🙈
Oturdum sinirden ağladım eşim geldi yardım etti kaldırdık ettik de hala etkisindeyim nasıl yaptım diye
Canım ya geçmiş olsun 🙁

Kızlar ya soğan rondodan geçtikten sonra dondurucuya konur mu ?🙈
Ben çok sevmiyorum o yüzden tek tek uğraşmak zor geliyor. 1 kilo soğanı da doğrayamam gözüm yanar 😅

Back