Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fırın ızgarasına elim değmişti benim kalın iki çizgi vardı burdan bi arkadaşım dedi çpk şükür iz kalmadı yedire yedire sürdüm emdikçe sürdümDaha bugün öğlen vermiştim abla yine ayırıp vericem amin insallah
Hemen süreyim
Ayyy hadi yaa. sürdüm şimdi bakalım bi daha sürerim baya aciyodu da geçti acısı iz varFırın ızgarasına elim değmişti benim kalın iki çizgi vardı burdan bi arkadaşım dedi çpk şükür iz kalmadı yedire yedire sürdüm emdikçe sürdüm
Geçmiş olsun canım ya.Ayyy hadi yaa. sürdüm şimdi bakalım bi daha sürerim baya aciyodu da geçti acısı iz var
Çok geçmiş olsunSize bugünkü sakarlığımı anlatayım. Her şey çok güzeldi akşam 6ya kadar. Fırında borcamda yemek yapmıştım alıp bakayım dedim bileğimi yaktım. O anlik refleksle geri koyayım dedim elimden kaydı öylece yere döktüm her yer cam her yer salça tavuk patates Allahim
Oturdum sinirden ağladım eşim geldi yardım etti kaldırdık ettik de hala etkisindeyim nasıl yaptım diye
Haklısın canım amin inşallah Allah razı olsunFeraceli yerleri elimle mi silmedim merdiven mi inip çıkmadım egzersiz mi yapmadım elimden geleni yaptım kızım gelmedi
kendini çok da yorma enerjini sakla. Hakkında hayırlısı olsun sağlıcakla gelsin inşallah Rabbim kolaylaştırsın
![]()
Aynen öyle o karar verecekHayırlısı olsun bazende bebek belirliyor nasl doğmak istediğini
Oyy minnoş benim ki döndü ama kanala yerleşmemiş daha Nasip işte canım hayırlısı neyse o olsun diyorum bende sadece hiç birşeye şartlamadım kendimiCocuklarında sinir krizleri bitmiyo
Bende aşırı açım dünden sabaha 1.800 gram vermisim yememekte güzelmis
Ama her şeyde gözüm kalıyo
Arda da normalden aşırı korkuyodum devlette yapacağım icin secenegimde yoktu. Arda da ters bebekti kafası tukarda ayaklar aşağıda hic dönmedi kafa aşagıya hep yukarda kaldı. Kafasını yedigim ya ayaklarıyla nasıl ittiriyodu karnımda o kafası top gibi cıkıyodu yukardan elimle hissediyodum. Mecbur sezaryen olmustum![]()
Yok kız ben gün sonu yazıyorum gün içinde yaptıklarımıYatağı yeni mi topladın kız![]()
Aynen sağlıklı olsunda insan başka birşey istemiyorYaa ters köşe olmuş sizde de. Ben de hiç sezaryen düşünmezken sezaryen oldum bi süre sonra artık zaten sağlıkla gelsin de nasil gelirse gelsin moduna girdim
Loracim canım benim❤
MssPARE ablacımm doğum günün kutlu olsun iyi ki bizim paremizsin seni çokça seviyoruuzz nice güzel yaşların olsuunn güzel yüreğinden öpüyorum
![]()
Canım ya geçmiş olsunSize bugünkü sakarlığımı anlatayım. Her şey çok güzeldi akşam 6ya kadar. Fırında borcamda yemek yapmıştım alıp bakayım dedim bileğimi yaktım. O anlik refleksle geri koyayım dedim elimden kaydı öylece yere döktüm her yer cam her yer salça tavuk patates Allahim
Oturdum sinirden ağladım eşim geldi yardım etti kaldırdık ettik de hala etkisindeyim nasıl yaptım diye
Ben de çok severimBi pazara gittim geldim yemek gecikti.
Arap tava yapıyorum
Aa öğrendiğim iyi oldu bonusum sağolyanık varsa tahinin üzerinde biriken yağını sür mutlaka
Acısı geçmiş çok şükür İnşAllah iz de kalmaz.Ayyy hadi yaa. sürdüm şimdi bakalım bi daha sürerim baya aciyodu da geçti acısı iz var
Konur niye konmasın iyi korunan bi kapta olursa kokmaz daKızlar ya soğan rondodan geçtikten sonra dondurucuya konur mu ?
Ben çok sevmiyorum o yüzden tek tek uğraşmak zor geliyor. 1 kilo soğanı da doğrayamam gözüm yanar![]()