geçmiş olsun canım , kimseye bişe olmamıştır inşallahDuşakabin camı patladı ay ömrümden ömür gitti. Yeğenim vardı banyoda
çok geçmiş olsun pinhan , çok ağrın varmıFibromiyalji dedi canım..
Nedendir niyedir bilmem.
Çok acı çekiyorum ama.
Sağlıklı halimi unuttum sanki.
İnsanın neresi ağrıyorsa tüm derdi canı orasıymış.
evet öyleymiş kulak çınlayınca peygamber efendimize ( sav ) salavat getirmemiz gerekirmiş ben kulağım çınlayınca salavat getiriyorum biraz sonra duruyo çınlamasıParem kulak cınlaması hakkında bir şey duydum kulağımız cınlarsa aslında peygamber efendimiz (asv) bizim anılmamız gerekdiği kulların arasında olurmuşuz gibi bir şey on an salavat getirmemiz gerekirmiş hiç böyle bişey duydunmu
Duygusu beni bir hoş etti
Teşekkürler abla.çok geçmiş olsun pinhan , çok ağrın varmıdoktor ne diyo ilaç verdimi
Günaydın PinhanVe günaydın
Normalimi özledim.
Ev havalandı, yataklar topladım.
Kahvaltı bulaşığı, mutfak topladım.
Okula gidip geldim,uzun yürüdüm.
Duş aldım, sıcacık.
Pilates için hazırlandım.
Süt içiyor, haberleri izliyorum, oturdum.
Oturmak, yatmak, ayakta durmak nimet
Bunun için aklıma geldikçe hamd edicem.
Pilatesten sonra arkadaşımla onun evde kahvaltı etcez.
Sular kesilecekmiş.
Pek birşey yapamam bugun.
Zaten yapacak mıydım o da ayrı.
Hayırlı günler çiçek kadınlar.
Garip ama okuluna arkadaşlarının çoğunluğu kendi kullandıkları araba ile geliyor onun da etkisi var motorla gidiyor yağış var diye arabayla gitmiş evden okul yürüyerek 5 dk en fazla üstelikBenim mutfak masam bundan on yıl önce masanın köşesi duvara değdi diye patladı tuzla buz oldu adam bu camlar patlamaz dedi hangi camlar unuttum
nane benim oğlanda yapıyorduehliyet alana kadar akla karayı ettik
Ehliyet sınavının bir havayla gitti ilkinde kaldı ikincisinde geçtiöyle biliyorum demekle olmuyormuş dedim
Çocuklar 13 yaşındamıGarip ama okuluna arkadaşlarının çoğunluğu kendi kullandıkları araba ile geliyor onun da etkisi var motorla gidiyor yağış var diye arabayla gitmiş evden okul yürüyerek 5 dk en fazla üstelik