Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hasta olanlara çok geçmiş olsun
9 da uyandım
Camları açtım
Yatakları topladım
Ortalığı bi dolandım
Şimdi oğluma kahvaltı hazırlıcam
Bide çamaşırları halledicem
Bide bi süpürge açıp hazırlanıp çıkarız inşallah

Herkese kolay bir gün diliyorum 🤲🏻🥰

Hepsi bir arada 🤗
Bu aralar canım soba istiyor şöyle yanına kıvrılsam yanaklarım kızarana kadar🤭😍
Screenshot_20241219_150804_Instagram.jpg

Evet 9 sınıflar 14 de vardır kızımın sınıfında da varlar onlar da 16 yaşında denetim yok sanırım
Çok korkunç nane aslında okula bildirip aileleri genel bir toplantıda uyarmaları lazım
Allah korusun
Benim oğlum evden casaret edemiyordu babasının işyerinde daha çok orasıda sakin ama büyük araçların tırların girdiği yerler😔
Son 17 si geldiğinde aktif trafikte kullandı o zaman baş edemedik babası götüreyim seni dediği yerlere ben götürürüm diye atlıyordu tüm cevirmeli yolları biliyordu zıpır 2 senedir ehliyeti var çok şükür

Çok korkunç nane aslında okula bildirip aileleri genel bir toplantıda uyarmaları lazım
Allah korusun
Benim oğlum evden casaret edemiyordu babasının işyerinde daha çok orasıda sakin ama büyük araçların tırların girdiği yerler😔
Son 17 si geldiğinde aktif trafikte kullandı o zaman baş edemedik babası götüreyim seni dediği yerlere ben götürürüm diye atlıyordu tüm cevirmeli yolları biliyordu zıpır 2 senedir ehliyeti var çok şükür
Küçük yer olması nedeniyle çok trafik yok çevirme yerleri de belli burada o yüzden onemsemiyorlar
babası kızdı bir daha cesaret edemez oğlum Anahtarı da sakladım zaten

Teşekkürler abla.
Dün gece bir nebze daha rahat uyudum. Günlerdir sabahlıyordum.
Dün iyiydi, yatacak pozisyon bulabildim en azından.
Hala var, yok diyemem de sanki bu sırtıma yapılan iğne fayda edecek gibi. Daha iyi hissediyorum.

İlaç ve magnezyum verdi.
Çok geçmiş olsun tekrardan canım şifa olsun iğne ilaçlar. Tez günde Rabbim kalıcı şifalar versin 🤲🏻

Kendini fazla yorma dinlenmeye çalış 💐

geçmiş olsun canım , kimseye bişe olmamıştır inşallah
bizimkide patlamıştı oğlum tekerleğini takmaya uğraşırken oldu koluna ayağına falan sıçramıştı ayağının üstündeki baya kanamıştı
Olmadı şükür abla. Yeğenim vardı azcık elinin üstünde çizikler oldu hafif kanadı. Bu durduk yere oldu bu da

Ardaya kahvaltı ve beslenme hazırladım gönderdim okula
Yatakları topladım
Evi havalandırdım
Bulaşık makinesini boşalttım
Mete oyuncakların hepsini dökmüs onları topladım
Kvde kahvaltıya geldik kahvaltı yaptık
Eşim meteyle beraber cıktı dışarda isi varmıs
Ay böylede güzel oluyomus 2 gündür meteyi nereye gitse götürüyo (canım kocam🤪)
Mutfağı toplamaya gidiyorum görüşürüz

selam hanımlar

güzel bir hafta diliyorum size, ben haftasonunu güzel geçirdim derken, gece gece kaynanam ve eşim tüm modumu düşürdü neyse Allah bırını yanına alsın bır an once, bırıne de akıl fıkır versın dıye dua edıyorum ınanın.

cuma aksam zaten gec cıktım, elımde laptoplar esyalar. yemek falan. esım , enıstesıne yardıma gıttı, cumartesı sabah erken.

ben guzelce uyudum
2 haftalık utu vardı onu yaptım
kedımle ılgılendım, hasta halen malum bıraz
camasır makınasının deterjan gozu
aırfy ve mıkrodalga detaylı temızledım
camasır

bolca dınlendım fılm ve dızı ızleyerek.

pazar gunu
mutfak dolaplarının dışı
buzdolabı iç dış temizlik
detaylı banyo wc temızlıgı
ev temızlıgı derken ancak cıktık esımle , zaten 3 de geldı. gunduz.

babama yemek goturdum, cay ıcıp hızlıca kalktık yolda araba arıza yaptı annemlere de ancak gıttık

tıyatro cok guzeldı, cok begendık, anneme gecıp yemek yedık, caydan sonra kalktık gece geldık eve.

nısan ayından bu yana esım ıkı kez pazar evde oldu, bırı yegenının nişanı ıcın gecen haftalarda, bırı de buydu.

ıslerım asırı yogun, haftasonu da telefondan bıraz calıstım, ay sonuna kadar ve ocak sonuna kadar asırı yogun olacagım. Chrıstmas tatılı bıtınce, benım sevkıyatlar baslar.

haftasonu yemek yapmadım, bu hafta da bır kac gun yapmayacagım, esım bıraz ugrassın hem ıslerım cok yemekle falan ugrasmak ıstemıyorum aslında bıraz ceza olarak. ıs cıkısı da botoks kontrolumu halledecegımş kac gundur gıdemedım. bu hafta arkadasımla bulusmak, botoks vs kontrollerımı yaptırmak, ıslerımı daha hızlı yapmak ıcın ofıste calısmak derken; eve gec gıdıp onunla hep cok muhatap olmamak , hem de ona yuk vermek ıstıyorum

aksam eve gıdınce egılmeden , ıs yapmadan erken uyumaya calısacagım, botoks gunlerı dıkkat etmek gerekıyor sureyı uzatıyor bu onlemler. yarın sabah camasır yıkar ve camasırlıktakılerı katlarım.

yogunluktan duzenlı burda olamıyorum, bari genel ve toplu hafta bılgılendırmesı yapmıs olayım, tek mesajda :)))

herkese güzel bir gün, güzel bir hafta diliyorum ve bildiğimiz bilmediğimiz tüm sıkıntılarımızın geçmesi içi, önce şifa için dua ediyorum herkese.
selam hanımlar

herkese önce şifa ve bolca huzur diliyorum, umarım herkes iyidir.

dün yine çok yoğun bir mesai ile geçti.
çıkışta botoks vardı kontrol ama tutmadığı için hem yeniden işlem oldu, rutüş gibi olmadı, damara denk geldi şişme ve kanama oldu bir yerde. neyse Allahtan bildiğim yer, sorun yok, mızmız yapan biri de olmadığım için. ayrıca ilk seans memnun olmadığım için bir de kolajen aşı hediye edildi ve yapıldı, iğnelenip geldim, baş ağrısı vs malum.

yemek yedik, sofra hazırlığı
bulaşık makinası
çamaşır asma ve kuruyan katlama
pırasa kötü olacakmış eğilmeden yapmaya çalıştım
enseme yastık koyuo dizi izledim, gece de öyle yatmak zorunda olunca ve ben hayatta sırt üstü uyuyamayan biri olduğum için yorgun ve uykusuzum bugün.

bugün geç giderim, ofiste işlerim uzun sürecek gibi,. eşime yanına makarna yap dedim ve sen ye dedim. bilerek , mesafeli duruyorum bir kaç gündür sinir ediyor yine beni. yarın da iş çıkışı arkadaşımla buluşacağım, perşembe de arkadaşımla kiprik ve kaş için kontrole.

dişçim tatile çıkmadıysa, hafta başı dolguya da gitmeyi planlıyorum bakalım. kendime odaklanarak, herkese ve herşeye rağmen bakımlar, kontroller ile güzel bir ay geçirdim ve yılı kapatacağım inşallah

X