- 13 Mart 2019
- 13.333
- 44.241
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 9 sınıflar 14 de vardır kızımın sınıfında da varlar onlar da 16 yaşında denetim yok sanırımÇocuklar 13 yaşındamı
Çok korkunç nane aslında okula bildirip aileleri genel bir toplantıda uyarmaları lazımEvet 9 sınıflar 14 de vardır kızımın sınıfında da varlar onlar da 16 yaşında denetim yok sanırım
Küçük yer olması nedeniyle çok trafik yok çevirme yerleri de belli burada o yüzden onemsemiyorlarÇok korkunç nane aslında okula bildirip aileleri genel bir toplantıda uyarmaları lazım
Allah korusun
Benim oğlum evden casaret edemiyordu babasının işyerinde daha çok orasıda sakin ama büyük araçların tırların girdiği yerler
Son 17 si geldiğinde aktif trafikte kullandı o zaman baş edemedik babası götüreyim seni dediği yerlere ben götürürüm diye atlıyordu tüm cevirmeli yolları biliyordu zıpır 2 senedir ehliyeti var çok şükür
Çok geçmiş olsun tekrardan canım şifa olsun iğne ilaçlar. Tez günde Rabbim kalıcı şifalar versinTeşekkürler abla.
Dün gece bir nebze daha rahat uyudum. Günlerdir sabahlıyordum.
Dün iyiydi, yatacak pozisyon bulabildim en azından.
Hala var, yok diyemem de sanki bu sırtıma yapılan iğne fayda edecek gibi. Daha iyi hissediyorum.
İlaç ve magnezyum verdi.
Bende 3 e kadar uyumadımDunyalimiyim suan bilmiyorum başka boyuttayım hiç uykum yok benim
Sabah leyla olucam
Bende bu hafta full tutayım diyordum gece başım falan ağrıdı dedim en iyisi yarın tutmayım. Allah kabul etsin bonusumSahura beklerim
Olmadı şükür abla. Yeğenim vardı azcık elinin üstünde çizikler oldu hafif kanadı. Bu durduk yere oldu bu dageçmiş olsun canım , kimseye bişe olmamıştır inşallah
bizimkide patlamıştı oğlum tekerleğini takmaya uğraşırken oldu koluna ayağına falan sıçramıştı ayağının üstündeki baya kanamıştı
Geçmiş olsun canımDuşakabin camı patladı ay ömrümden ömür gitti. Yeğenim vardı banyoda
Sağolasın nanemGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun sweetSağolasın nanem
selam hanımlarselam hanımlar
güzel bir hafta diliyorum size, ben haftasonunu güzel geçirdim derken, gece gece kaynanam ve eşim tüm modumu düşürdü neyse Allah bırını yanına alsın bır an once, bırıne de akıl fıkır versın dıye dua edıyorum ınanın.
cuma aksam zaten gec cıktım, elımde laptoplar esyalar. yemek falan. esım , enıstesıne yardıma gıttı, cumartesı sabah erken.
ben guzelce uyudum
2 haftalık utu vardı onu yaptım
kedımle ılgılendım, hasta halen malum bıraz
camasır makınasının deterjan gozu
aırfy ve mıkrodalga detaylı temızledım
camasır
bolca dınlendım fılm ve dızı ızleyerek.
pazar gunu
mutfak dolaplarının dışı
buzdolabı iç dış temizlik
detaylı banyo wc temızlıgı
ev temızlıgı derken ancak cıktık esımle , zaten 3 de geldı. gunduz.
babama yemek goturdum, cay ıcıp hızlıca kalktık yolda araba arıza yaptı annemlere de ancak gıttık
tıyatro cok guzeldı, cok begendık, anneme gecıp yemek yedık, caydan sonra kalktık gece geldık eve.
nısan ayından bu yana esım ıkı kez pazar evde oldu, bırı yegenının nişanı ıcın gecen haftalarda, bırı de buydu.
ıslerım asırı yogun, haftasonu da telefondan bıraz calıstım, ay sonuna kadar ve ocak sonuna kadar asırı yogun olacagım. Chrıstmas tatılı bıtınce, benım sevkıyatlar baslar.
haftasonu yemek yapmadım, bu hafta da bır kac gun yapmayacagım, esım bıraz ugrassın hem ıslerım cok yemekle falan ugrasmak ıstemıyorum aslında bıraz ceza olarak. ıs cıkısı da botoks kontrolumu halledecegımş kac gundur gıdemedım. bu hafta arkadasımla bulusmak, botoks vs kontrollerımı yaptırmak, ıslerımı daha hızlı yapmak ıcın ofıste calısmak derken; eve gec gıdıp onunla hep cok muhatap olmamak , hem de ona yuk vermek ıstıyorum
aksam eve gıdınce egılmeden , ıs yapmadan erken uyumaya calısacagım, botoks gunlerı dıkkat etmek gerekıyor sureyı uzatıyor bu onlemler. yarın sabah camasır yıkar ve camasırlıktakılerı katlarım.
yogunluktan duzenlı burda olamıyorum, bari genel ve toplu hafta bılgılendırmesı yapmıs olayım, tek mesajda :)))
herkese güzel bir gün, güzel bir hafta diliyorum ve bildiğimiz bilmediğimiz tüm sıkıntılarımızın geçmesi içi, önce şifa için dua ediyorum herkese.