- 13 Mart 2019
- 13.309
- 44.075
Benim bi çocuğum oldu saçımı zor topluyom hiç bi şeyden haberim yok diyen kadın geldi aklımaHakim olsan kesin alırdın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bi çocuğum oldu saçımı zor topluyom hiç bi şeyden haberim yok diyen kadın geldi aklımaHakim olsan kesin alırdın
Hee gocagarılıktan bi habersin belli üşütmeye ayaklardan çekecen sıcaklığıSağol bonusum ağrıyan yere koydum ama ayaklarıma mı koymalıyım ?
Günde 2 posta konusu geçiyor
Ulan ya hahhahahhaa
Kısa süreli koymayla bişey olmaz da en iyisi ayaklar hatta çok eskiden sıcak su dolu kovaya koyarlarmış ayaklarıAaa iyi ki yazmışım
Çok geçmiş olsun canım benimSelamlar
Uğrayamadım.
Kendimi kötü hissediyorum.
Hala düzelmedim.
İlaç kullanıyorum
Krem kullanıyorum
Kupa çektirdim
Kas gevşetici iğne vuruldum
Masaj yaptırdım, kütlettim vs
Sıcak tutuyorum
Ama yok, biraz toparlansam da tam olarak geçmedi, ayakta duramıyorum, yatarken zorlanıyorum.
Zaman lazım herhalde
Röntgen de çekildi bişey yok zaten.
Öyle.
Ben durunca evde de hayat durdu kısmen.
Eşim yapıyor ediyor ama işte.
Neyse.
Modum düşük olunca hiçbirşey yapasım gelmedi, buraya yazasım bile.
Ha bir de düştüm
Bu ağrımın üzerine gittim merdiven çıkarken yere kapaklandım, darbe üstüne darbe yemiş oldum.
Çamaşır katlıcam becerebilirsem.
Makineler yıkamaya devam ediyor Allahtan
Sizleri okuyamıyorum.
İnşallah herkes iyidir.
Haftasonuna giriyoruz, zaten düzensiz geçer.
Pazartesi toparlanmış bir şekilde aranıza dönücem inşallah.
Çok sevindim. İnşallah hep böyle uslu ve uyumlu olur umut,Günaydın iyiyim sağol.
Alıştık .
gazı biraz olursa ağlıyor .
Onun dışında pek bir ağlaması yok.
akşam gecede eşim yardımcı oluyor.
gündüz de zaten ben bakıyorum.
evdeki işlerimi umut uyuduğunda yapıyorum.
Bazende eşim evdeyken.
Bu şekilde gün geçiriyoruz.
Amin canım inşallah Allah'ım razı olsunsadece ölüm değil, aslında kaybettiğimiz ya da kazanamadığımız her şey, ya da verdiğimiz her mücadele bize çok şey katıyor. mesela eşim ve annesnin yaşadığı evlat sınavları, roman gibi ama korku filmi yaşanan herşey... beni daha tevekkül etmeye itti mesela. ya da yakın arkadaşlarımından birinin şehit olması mesela, yıllar önce. dedim ki, ben bilmediğim bir duyguya yanıyorum peki bu anne ne yapsın, ben kendimi eksik ya da anormal bir kadın görürken, ya da ceza mı acaba derken... peki o nasıl bir ad versin kaybettiğine derdim ... ya da taş doğursaydım lafını duyduğum, evinden bile çıkartmaya çalışılan 80 yaşında bir anne olarak, adi evlatlara sahip olan kaynanam, yüzünu bıle goremedıgı bır kızı olan eşim...
ya da sen, ya da ben... kimbilir nasıl birilerinden feyz aldık, güç aldık bilinmez, kimlere güç verdik belki.
ben Rabbime yaklaştım evet ama daha çok Rabbimin emanetlerine sanki. çocuklara ama en çok da hayvanlara döndüm, bir mama versem dünyanın en huzurlu insanı oldum, sanki içime akan zehirleri hafifletti, ölümü düşünen beni hayata bağladı ya da bize zarar veren insanları öldürmeyi isteyecek haldeyken, bir yavru kediyi yaşatan biri oldum.
Allah kalbinden huzuru eksik etmesin, duaların ibadetlerin kabul olsun, saglıklı ve hayırlı bır evlatla senı bu dunyada mujdelerken, melek evladınla cennete kavusmayı nasıp etsın ınsallah
Ne makinesi kızKalkıyorum makineler de geldi. Gelen var mı? Varsa gelsin çıktım ben
Ben grobiye yaptım hazırlanıcam bi doğum gününe gidicez öncesinde çamaşır katlıycamKalkıyorum makineler de geldi. Gelen var mı? Varsa gelsin çıktım ben
Bende geliyorummKalkıyorum makineler de geldi. Gelen var mı? Varsa gelsin çıktım ben
Grobiye ne diye iki sefer okudum meğer en sevdiğim mişBen grobiye yaptım hazırlanıcam bi doğum gününe gidicez öncesinde çamaşır katlıycam
Canım çok geçmiş olsun. üşüttün mü acaba?Hepinize geçmiş olsun Allah şifa versin
Ben de grip değilim ama sabahtan beri şiddetli kasık ağrısı çekiyorum. Yürümeye mecalim yok
Çok geçmiş olsun canımSelamlar
Uğrayamadım.
Kendimi kötü hissediyorum.
Hala düzelmedim.
İlaç kullanıyorum
Krem kullanıyorum
Kupa çektirdim
Kas gevşetici iğne vuruldum
Masaj yaptırdım, kütlettim vs
Sıcak tutuyorum
Ama yok, biraz toparlansam da tam olarak geçmedi, ayakta duramıyorum, yatarken zorlanıyorum.
Zaman lazım herhalde
Röntgen de çekildi bişey yok zaten.
Öyle.
Ben durunca evde de hayat durdu kısmen.
Eşim yapıyor ediyor ama işte.
Neyse.
Modum düşük olunca hiçbirşey yapasım gelmedi, buraya yazasım bile.
Ha bir de düştüm
Bu ağrımın üzerine gittim merdiven çıkarken yere kapaklandım, darbe üstüne darbe yemiş oldum.
Çamaşır katlıcam becerebilirsem.
Makineler yıkamaya devam ediyor Allahtan
Sizleri okuyamıyorum.
İnşallah herkes iyidir.
Haftasonuna giriyoruz, zaten düzensiz geçer.
Pazartesi toparlanmış bir şekilde aranıza dönücem inşallah.