Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sağol canım teşekkür ederim 🌹
Bu ay zorlu geçti geçen hafta düşük yaptım tam kendime geliyordum bu seferde gribe yakalandım bu ay çok mu uzun sürdü 🥺😞😢
Bende sorcaktım cekindim biliyo musun Allah hayırlısını versin. İnşallah en kısa zamanda nasip olur hayırlısıyla♥️

Oruc hallinle ayakkta mı sardın tutmsdıgın gün sararsın. Kv bana bahceden yaprak getirdi yazın haşladım buzluga koydum daha sarcam🫠 her köyden geldiklerinde bi tencere sarıp getiriyo mete istiyo diye öyle yemiş oluyoruz bizde😂
Lahana yaprak gibi değil ince sarmıyorım onu biraz kalın oluyor çok da büyük değildi ona güvendim.

Sandalyede masaya elimi kaldırıp o hizada tutamıyorum uzun sürelerde. Çamaşır teline çamaşır asarken de çamaşır çoksa aynı şey oluyor. Boyun fıtığı var kaslar güçsüz o yüzden zorluyor

Kvdegil vardı onlar gitti cocuklar uyudu mutfagı topladım derken o saat oldu cocuklsr uyanıkken yemeyi sevmiyorum bana kalmıyo😂 bi paketi de bitiremedim zaten hey gidi eski günler bi paket az gelirdi bana 😂😂
Bayadır yemiyorum yaaa benim için rekor 🤭bi ara her gece yiyordum yoğurt sosla 🙈 ay bende 1 paketi yerdim az gelirdi artik yok yiyemiyorum 🤭

Lahana yaprak gibi değil ince sarmıyorım onu biraz kalın oluyor çok da büyük değildi ona güvendim.

Sandalyede masaya elimi kaldırıp o hizada tutamıyorum uzun sürelerde. Çamaşır teline çamaşır asarken de çamaşır çoksa aynı şey oluyor. Boyun fıtığı var kaslar güçsüz o yüzden zorluyor
Evet lahana daha kolay sarılıyo. Kendine çok yüklenme o zaman fıtıkta varmış🌸

Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar herkese 🌹

Bende şifayı kaptım dün itibariyle grip oldum ayy her tarafım ağrıyor, baş, boğaz ağrıyo 😔
Grip olan arkadaşlara geçmiş olsun 💐 Allah herkese iyilik sağlık versin 🌸
geçmiş olsun canım Allah şifa versin bende tam iyileşemedim

Akşam uğrayamadım erken yattım.

Ara verip tutunca oruç sersem etti son saatlerde.
Lahana sarmaya giriştim otururken kollarım ağrıyor diye ayakta tezgahta sardım tansiyonum düştü omuzlarım tutuldu keşke de makarna yapaydım.

ÜSt üste sarma yordu bi müddet yapmak istemiyorum buna kim inanır tabi 🤡

İftardan sonra süründüm öyle koltuklarda kızın kitabı vardı onun okumasına destek oldum falan zaman geçti
Salı günü iyidim de dün beni de azcık etkiledi halsiz pldum baya 🙃

Yani maşallah lahana sarmak yapraktan daha zor geliyor bana 🫠

Salı günü iyidim de dün beni de azcık etkiledi halsiz pldum baya 🙃

Yani maşallah lahana sarmak yapraktan daha zor geliyor bana 🫠
Bana da tam tersi yaprağın diriliği hepsi aynı ölçüde eşit inceliği de öyle lahanayı ben ayıklıyorum haşlıyorum hepsi eşit olmuyor falan

X