- 12 Haziran 2019
- 18.096
- 109.610
- 36
Kim var ki yanınızda?Valla ben bilmiyorum yanımdaki akıl hocam çok heycanli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim var ki yanınızda?Valla ben bilmiyorum yanımdaki akıl hocam çok heycanli
Hesabı acarken 4 kişiydik şuan benAçalım derken kaç kişi olarak yazıyorsun şuan buraya
MaşAllah Sedamerhabalar
Bugün 7 buçukta uyandım.
Umutu emzirip uyuttum.
Kahvaltı yaptım.
Sonra kuaföre gittim.
Umutu çocuk arabasına koydum.
ilk defa bu şekilde çıktım eğlenceliydi.
Bugün güneş vardı..
Sonra eve döndüm.
Etrafı topladım.
Mutfağı
Koridoru süpürdüm.
banyonun yerini sildim.
yatak odasını silip topladım.
Bulaşık makinesini boşalttım.
çöpleri attım.
Sonra elektrik gitti.
Çamaşır makinesini çalıştıramadım sonraya kaldı.
Elektrik gelince kaynanama geldim.
Akşam yemeğine çağrıldım.
Çocukluk arkadaşımKim var ki yanınızda?
O da kendisi için açabilir aslında. Madem bu kadar heyecanlı .Çocukluk arkadaşım
Iste beni alet ediyorO da kendisi için açabilir aslında. Madem bu kadar heyecanlı .
Akıl hocan biliyor siteyi kullanmayı o zamanValla ben bilmiyorum yanımdaki akıl hocam çok heycanli
Onların üyeliği var o zaman.Ben böyle yerlere ben üye olmaktan korkarım ondan 4 kisi anca ikna ettiler
Eskiden kullanmış ben sifir bilgiAkıl hocan biliyor siteyi kullanmayı o zaman
Dökünce etkileşim oluyor mu kıpır kıpır benim duşakabin siyahlarda öyle olmuştusweetgirlcandy mavi şişeden bikaç pas olan yere döktüm bakalım çok umudum kalmadı aslında
Sağol teşekkür ederim.MaşAllah Seda
Kullanmışlar tabi ben sıfır beni ordan oraya takip ettiriyorlarOnların üyeliği var o zaman.
Kişisel bilgilerinizi kimseye yazmadıktan sonra korkulacak bişey yok
Benim duşakabinde öyle pldu karbonat sirke tepkimesi gibi kıpırdadıDökünce etkileşim oluyor mu kıpır kıpır benim duşakabin siyahlarda öyle olmuştu
Ya yok hiçbir kıpırtı yok.Dökünce etkileşim oluyor mu kıpır kıpır benim duşakabin siyahlarda öyle olmuştu
Ulan benimkinin içine farklı bişey mi koyup gönderdiler. Tam sinir olmalık yaBenim duşakabinde öyle pldu karbonat sirke tepkimesi gibi kıpırdadı
Başkasına akıl verirken nasıl da akıllı heleeeKıza karamürver almıştın ya ondan alsana bitmediyse
Çok aktif olamadım ama okudum mesajları. Ben beğendim temizledi duşakabin camında kireç kalmadı, siyahlıklar gittiUlan benimkinin içine farklı bişey mi koyup gönderdiler. Tam sinir olmalık ya
CafeDeMarka satıcı adı.Çok aktif olamadım ama okudum mesajları. Ben beğendim temizledi duşakabin camında kireç kalmadı, siyahlıklar gitti
Aynı satıcı mıydı