Hosbulduk bende topiginize üye olabilirmiyim...Aleyküm selam hoşgeldiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosbulduk bende topiginize üye olabilirmiyim...Aleyküm selam hoşgeldiniz
Valla abla ben hamileyken denedim kendimde 1 kere de etki etti bi daha sürmedim. Ahsene yapıyorum onda da geçen fena akıyordu sürdüm kesildi. Akşam üstü yine aktı yine sürdüm kesti. Yani aktıkça yaptım onda. Sürüp kuruyunca çorap giy. Yatmadan yapabilirsinben niye denemedimki 10 gündür neler çektim , hergünmü sürülecek
Aleykümselam hoş geldinizTemizlik topigini görünce bir mutlu oldum
Selamın Aleyküm hayırlı günler
Ben senin yerine de söyledim kardeşimEvet ya burun akıntısını anında kesiyor unutmuşum onu demeyi
Kocamı en en çok sevdiğim an yemeği dert etme dediği an olabilirBir fırt uyuku çektim az bulaşığım var kalkıp onu yıkayayım yemeğim az var eşimde bugün yapma idare ederiz dedi
Siz heralde kulübe yeni üye oldunuz ?Hosbulduk bende topiginize üye olabilirmiyim...
Süpersin bende sadece ütü yapmadım birazdan başlıcamÇok iş yapmışım gibi oturdum kahve içiyorum eşim işe gitti. Maratona Çağıran olursa gelebilirim çünkü sadece ütü yaptım
Çeyrek geçe kalkalım mı canım. 1 saat bi dolanalım evin içindeSüpersin bende sadece ütü yapmadım birazdan başlıcam
Evet yeni açtım hesabı olsun gene sorayim dedi :)Siz heralde kulübe yeni üye oldunuz ?
Buraya üye olmak diye bişey yok girip yorum yazıyoruz bizde ekstra bişey yok yani :)
Hoşgeldiniz. Katılmak için önce kendinizi tanıtmanız yeterli. Sonrasında devamlılık sağlarsanız katılmış olursunuz zaten.Hosbulduk bende topiginize üye olabilirmiyim...
Burayla birlikte başka topiklere de katılmak istediğinizi yazmışsınız. Heyecanlı gördüm siziEvet yeni açtım hesabı olsun gene sorayim dedi :)
Aleykümselam hoşgeldinizTemizlik topigini görünce bir mutlu oldum
Selamın Aleyküm hayırlı günler
Evet o yanlis oldu degistiremedimde yarını beklemem lazımHoşgeldiniz. Katılmak için önce kendinizi tanıtmanız yeterli. Sonrasında devamlılık sağlarsanız katılmış olursunuz zaten.
Önce ben sorayım madem. Nickiniz neden Adet ?
Yok bir kaç cevremde duymuştum burayı bizde açalım dedikAleykümselam hoşgeldiniz
Bugün üye olmuşsunuz. Takip eden ziyaretçilerden birimiydiniz. Eski üyeliğiniz var mıydı
Valla ben bilmiyorum yanımdaki akıl hocam çok heycanliBurayla birlikte başka topiklere de katılmak istediğinizi yazmışsınız. Heyecanlı gördüm sizi
Açalım derken kaç kişi olarak yazıyorsun şuan burayaYok bir kaç cevremde duymuştum burayı bizde açalım dedik
Biz de derken ?Yok bir kaç cevremde duymuştum burayı bizde açalım dedik