Evet benim de dersim bitti
Şimdi işlere başlıcam
Camları açık unutmuşum
Afiyet olsunn bende daha kalkamadım ama şimdi kalkacamBen de kalkıyorum gönül bi çorba içip
Orjinal Tarif bu ama ben havuç,et,soganı ev halkı yüzünden minik yapıyorum bol baharatlı bir pilavDünden beri imtihanım pilavlarla
Oh oh miss Afiyet şifa olsunn şimdiden
Orjinal Tarif bu ama ben havuç,et,soganı ev halkı yüzünden minik yapıyorum bol baharatlı bir pilav
Ön hazırlığını yaptım ben minik yapıyorum eti bol zeytin yağında kızardı
Haklısın canım bunu ona yansıtmıyorum şımarır tepeme çıkar diye sadece kendi içimde yaşıyorumÇekme canım çekme. Gebeliği onlar yaşasaydı yaşayan herhangi bir canlıya su verirler miydi? Tabiki hayır.
8 aylık gebe kadın olarak bunun vicdanını yapma abla tavsiyesi. Bu vicdanı yapan kimsenin kıymeti bilinmemiştir aksini eksik bıraktığında hemen yüzüne vurulmuştur.
Senin eşin böyle değildir belki genel olarak yazdım ben. Eşken gebeyken anneyken önce kendimizi düşünmeliyiz çünkü bizi başka düşünen yok.
Dimi kadınlar işte bir fedakarlık halindeyiz Aynen öyle Çok doğru söyledinHayırlı sabahlar canım senin hissettiğin şeyi çok iyi anladım
Bende bazı zamanlar zorlarsam da hep şunu yapmaya gayret ediyorum
Misafire hazırlık yaparken ev halkına zorluk çıkaramamaya çalışıyorum yani bi misafir gelecek burnumuzdan getirdi desinler istemiyorum
Bazen çay içtikçe içesi geliyor eşimin kahvaltı sofrasında yine de içten sabır diliyorum
Velhasıl öğrendiğim bişey varsa önce aile eş memnun olsun, el gelir gider kalanlar bizimdir
Sen o kadar fedakarlık yaptın hamile halinle ama gelecek olan gelemedi yani çok da şey yapma
Eşin de seni bilir anlayış gösterir vicdan yapma
Rahatla mutlu ol
Suya mı koydun havucuKahve içtim
Köfte yoğurdum dünden makarna çorba var yeter şükür
Bulaşıkları kaldırdım
Havuclar vardı unutmuşum kötü olmadan hepsini soyup kavanoza koydum
Salona geldim camı perdeyi açtım
Kuruyan çamaşırları yerleştirdim
Kurumayanları güneşe serdim
Toz aldım şöyle bi
Ütü var birkaç parça akşam yapicam onu da
Eline sağlık çok güzelEnee barnağı yaptım