Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırlı sabahlar arkadaşım kahvaltıya gelemiyormuş zaten 3 haftadır bu planı yapıyoruz artık pes ettim Eşimi de Kahvaltısız gönderdim acayip vicdan azabı çekiyorum Midem çok bulanıyordu sabah kalkamadım🥺
Hayırlı sabahlar canım senin hissettiğin şeyi çok iyi anladım 🥰
Bende bazı zamanlar zorlarsam da hep şunu yapmaya gayret ediyorum 🙃
Misafire hazırlık yaparken ev halkına zorluk çıkaramamaya çalışıyorum yani bi misafir gelecek burnumuzdan getirdi desinler istemiyorum 🫣🤭
Bazen çay içtikçe içesi geliyor eşimin kahvaltı sofrasında yine de içten sabır diliyorum😄
Velhasıl öğrendiğim bişey varsa önce aile eş memnun olsun, el gelir gider kalanlar bizimdir😍
Sen o kadar fedakarlık yaptın hamile halinle ama gelecek olan gelemedi yani çok da şey yapma 🙄
Eşin de seni bilir anlayış gösterir vicdan yapma 🥰
Rahatla mutlu ol 🥰❤️

Aaa bütün parmakları örecek misin yoksa orayı filmlerde ki gibi mi yapacaksın ele geçirme kısmını 😍
Yok ya parmaksız. Uzun zamandır şişle örgü yapmıyodum ufak bişey öreyim elim alışsın dedim iyi oldu unutuyomuşum her şeyi tekrarladım

Sabah kahvaltı hazırlandı (tost yaptım)
Makineye çamaşır atıldı
Yatak odaları toplandı camlar açıldı havalandı
Yatak yerleştirdiğim dolabta düzen olarak kafama yatmayan bir şey oldu onu tekrar döktüm düzelttim :işsiz:
Çamaşır serildi tekrar makineye çamaşır atıldı
Sofrayı topladım Bulaşıkları yıkadım
Kuruyan çamaşırları topladım katlanacakları katladım ütülenecek 5 parça ütü vardı onu yaptım
Tüm çamaşırları yerleştirdim

Son düzenleme:
Sadece yığılayım yazmak istedim belki 10 15 kez duzledim düşündüm sonra bu kelime yerine ne yazsam diye bulmadım yoruldum zaten yazdım oturmak hafif kaldı

Sadece yigilmak yazmak istedim

Uleynnn klavye zaten yorgunum bari sen yapma senin derdin neki :mad::mad:

O kelime yerine bana bir dünya kelime yazdırdın

Yağdırmak

Yıkanmak

Yilanmak bu neyse

Yaşlanmak

Yağlamak

Hayret ya bazen teli duvara atasım geliyor :kızgın::kızgın::KK67::KK67:

Yok ya parmaksız. Uzun zamandır şişle örgü yapmıyodum ufak bişey öreyim elim alışsın dedim iyi oldu unutuyomuşum her şeyi tekrarladım
Çok güzel öylesi daha şirin oluyor 😍
Ellerine sağlık
Bana da şiş daha zor geliyor
Nişanlıyken bi atkı ördüm eşime sadece o kadar 🤭
Ama tığ ile bi şeyler yapıyordum motifli Battaniye falan örmüştüm dolgu kutu o da o kadar 🫠

(Galiba bunu daha önce de söyledim neyse mazur görün bugün beni)🤭

Yemek yapılacak (Türkmenistan pilavı salata )
Salon toplanacak süpürülüp silinecek toz alınacak
Bugün odak noktam vestiyer potrmanta ayakabalık 🤣nasıl kabul edersenisiz edin bir bölümü açık 3 kapılı gardolap büyüklüğünde ne kadarı yetişisirse artık 🥸
Ayy elleirn3 sağlık şimdiden o pilav nasıl bişeyy

X