- 8 Aralık 2011
- 44.795
- 158.889
Ellerine sağlık canımEnee barnağı yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık canımEnee barnağı yaptım
Hayırlı sabahlar canım senin hissettiğin şeyi çok iyi anladımHayırlı sabahlar arkadaşım kahvaltıya gelemiyormuş zaten 3 haftadır bu planı yapıyoruz artık pes ettim Eşimi de Kahvaltısız gönderdim acayip vicdan azabı çekiyorum Midem çok bulanıyordu sabah kalkamadım
Aaa bütün parmakları örecek misin yoksa orayı filmlerde ki gibi mi yapacaksın ele geçirme kısmınıEnee barnağı yaptım
Hay maşallah bu saatteÜtü bitti bir çay keyfisi
Yok ya parmaksız. Uzun zamandır şişle örgü yapmıyodum ufak bişey öreyim elim alışsın dedim iyi oldu unutuyomuşum her şeyi tekrarladımAaa bütün parmakları örecek misin yoksa orayı filmlerde ki gibi mi yapacaksın ele geçirme kısmını
Söz konusu ütüHay maşallah bu saatte
Çok güzel öylesi daha şirin oluyorYok ya parmaksız. Uzun zamandır şişle örgü yapmıyodum ufak bişey öreyim elim alışsın dedim iyi oldu unutuyomuşum her şeyi tekrarladım
Ayy elleirn3 sağlık şimdiden o pilav nasıl bişeyyYemek yapılacak (Türkmenistan pilavı salata )
Salon toplanacak süpürülüp silinecek toz alınacak
Bugün odak noktam vestiyer potrmanta ayakabalık nasıl kabul edersenisiz edin bir bölümü açık 3 kapılı gardolap büyüklüğünde ne kadarı yetişisirse artık