Hayırlı sabahlar arkadaşım kahvaltıya gelemiyormuş zaten 3 haftadır bu planı yapıyoruz artık pes ettim Eşimi de Kahvaltısız gönderdim acayip vicdan azabı çekiyorum Midem çok bulanıyordu sabah kalkamadım
Dünden beri dedeyle torunun fotoları var Rabbim onların kurtuluşu için bizden ne gibi dua bekliyor istiyorsa bizde o duayı yapıyoruz Zalimlerden kurtarsın zalimleri yok etsin yaradan
Çekme canım çekme. Gebeliği onlar yaşasaydı yaşayan herhangi bir canlıya su verirler miydi? Tabiki hayır.
8 aylık gebe kadın olarak bunun vicdanını yapma abla tavsiyesi. Bu vicdanı yapan kimsenin kıymeti bilinmemiştir aksini eksik bıraktığında hemen yüzüne vurulmuştur.
Senin eşin böyle değildir belki genel olarak yazdım ben. Eşken gebeyken anneyken önce kendimizi düşünmeliyiz çünkü bizi başka düşünen yok.
Çekme canım çekme. Gebeliği onlar yaşasaydı yaşayan herhangi bir canlıya su verirler miydi? Tabiki hayır.
8 aylık gebe kadın olarak bunun vicdanını yapma abla tavsiyesi. Bu vicdanı yapan kimsenin kıymeti bilinmemiştir aksini eksik bıraktığında hemen yüzüne vurulmuştur.
Senin eşin böyle değildir belki genel olarak yazdım ben. Eşken gebeyken anneyken önce kendimizi düşünmeliyiz çünkü bizi başka düşünen yok.
Günaydın.
Bu sabah 10 da uyandım.
eşim işe geç gideceği için kahvaltıyı biraz geç yapalım dedik
Oğlumda bi saat önce uyanıktı şimdi uyuyor..
Masayı hazırladım.
Çöpü attım.
Çamaşır makinesini boşalttım.