• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Biraz eskiye gittim ben...
Amin amin🤲🏻 babama 9 sene oldu hala içimdeki özlem aynı. Sadece bu şekilde yaşamayı öğreniyoruz acı ve özlem azalmıyor. Mekanları cennet olsun inşallah
4 sene koskoca 4 sene. Hiç hafiflemiyor mu :KK43: ne kadar lazım çok merak ediyorum
Herkeste aynı mı yada. :KK43:
Vefat eden yakınlarımıza Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun 🤲🏻

Son nefesimize kadar acı bizimle. Dinmez, bitmez, sönmez :KK43: Allah acılarımızı hafifletsin inşaAllah

4 sene koskoca 4 sene. Hiç hafiflemiyor mu :KK43: ne kadar lazım çok merak ediyorum
Herkeste aynı mı yada. :KK43:
Hafiflemez olur mu yoksa nasıl hayattan tat alıp bir şeylere heves edeceğiz.

Büyük bir boşluk işte doldurmaya çalışıyoruz içini gündeliklerle. Sonra bir şey acıyı tetikliyor bi bakıyorsun ki aslında hiç dolduramamışsın orda öyle duruyormuş.

Var mıydı yok muydu nasıl alıştık her şeye.
Çok garip hisler. Bir ara hiç ölmemiş gibiydi şimdi sanki hiç olmamış gibi 30 yıl geçmiş gibi sanki karışık şeyler ya.

dolunaybekler dolunaybekler okuyup etkilenirsen hakkını helal et bizim defterlere bunlar yazılmış ama her imtihan zorlukla bitmez. Son nefese kadar umut kesilmez en büyük şirklerden biri umut kesmek.

Buraya 34.000 mesaj yazmışım kaç senedir yaşanmışlık çok fazla manevi anlamı var bu topiğin o yüzden sıkışınca yazıyorum.

Sonra yine bir şey olur birbirimize gönderir güleriz sıkmayın canınızı sakın

Uzun zamandır günlük ne yaptım yazmadım
Yazmak geldi içimden 🤣🤣🤣🤣

Ya Allah ya bismillah

🔻Sabaha kadar uyur uyanık gece geçti

🔻Sabah 7 39 gibi uyandım
🔻
bulasik makinesini çalıştırdım şu sızdırdı alttan servis yarın gelecek

🔻Kahvaltı hazırladım

🔻Kahvaltı yapana kadar odalar hava aldı

🔻Masayı topla hazırlan derken saat 10 da fizikte olmamiz gerekiyor

🔻Koştur koştur geldik fiziğe 12 de çıkıyoruz

🔻Ve eve geldik

🔻Mutfağın halısı ıslanmış topladım sildim yerleri
🔻Makineyle yıkadım cektirdim suyunu

🔻Mutfağın dolaplarını sildi tulunu makineye attım pencereyi sildim

🔻Saat 2 oldu öğlen yemeği telaşı bizimkiler yemek yerken ben yemedim

🔻oturma odasının penceresini sildim makine tuttum tozunu aldım

🔻Kendi odamın ve anne babamın nevresimlerini çıkardım yenisini taktim

🔻Yatak odalarını havalandırdım süpürdüm tozlarını aldım

🔻Antre süpürdüm tozlarını aldım

🔻Salonu sadece havalandırdım

🔻Tul cıktı taktım nevresimleri attım havlularla birlikte

🔻Banyo temizliği wc temizliği köpük köpük bol çifli temizledim kuruladım duşa kabine sprey almıştım çok güzel temizledi

🔻Yemek yaptım arpa şehriye çorbası kuru biber patlıcan dolması yaptım

🔻Nevresimler yıkandı onları arka odaya attım dışarda artık kurutmuyorum malum hava kirli çamaşırlar kokuyor bahçede olsak farklı oluyor yinede sermezdim çünkü akşam oldu

🔻Akşam yemeği telaşı çay faslı ve ben acıktım meyve hazırladım akşam yemeğim oldu

✅Mutfak toplu
✅her yer toplu

🤣🤣🔹️ben uzandım dağınık yayık ohhh vallahi misssss👍👍👍👍

🔻Gün bitti

🌸💐🌻Rabbim bugunlerimizi aratmasin şükür elhamdülillah 🌼🌷🏵🌻💐💐

Maşallah pariş dikkat et kendine ❤️

Hafiflemez olur mu yoksa nasıl hayattan tat alıp bir şeylere heves edeceğiz.

Büyük bir boşluk işte doldurmaya çalışıyoruz içini gündeliklerle. Sonra bir şey acıyı tetikliyor bi bakıyorsun ki aslında hiç dolduramamışsın orda öyle duruyormuş.

Var mıydı yok muydu nasıl alıştık her şeye.
Çok garip hisler. Bir ara hiç ölmemiş gibiydi şimdi sanki hiç olmamış gibi 30 yıl geçmiş gibi sanki karışık şeyler ya.
Bu koyu yeri ara ara yaşıyorum. Ve bi başkasının da bu duygularda oluyor olması bana nedense iyi geldi.

dolunaybekler dolunaybekler okuyup etkilenirsen hakkını helal et bizim defterlere bunlar yazılmış ama her imtihan zorlukla bitmez. Son nefese kadar umut kesilmez en büyük şirklerden biri umut kesmek.

Buraya 34.000 mesaj yazmışım kaç senedir yaşanmışlık çok fazla manevi anlamı var bu topiğin o yüzden sıkışınca yazıyorum.

Sonra yine bir şey olur birbirimize gönderir güleriz sıkmayın canınızı sakın
Beni düşünüp yazman bile nasıl incelik
Teşekkür ederim. Her mesajı gözlerim dolu okudum. Rabbim kalanlara sabır, bu dünyada vadesi dolup gidenlere rahmet eylesin. Ne desem nasıl cümle kursam anlamsız geliyor şu an. Sadece dua edebiliyorum

Torunu olsun çok isterdi. 2 taraftan da olmadı senelerce. Yeğenim 1 haftalıktı babam vefat ettiğinde. Kucağına bile alamamıştı telefondan fotoğrafını görmüştü sadece. Kızımı götürüyorum her hafta mezarına. Dede napoosuuun men deldim diyor her seferinde. Onun için amin dede o

Pffff ben gidiyorum dağıldım
Dağılmanı istemezdi swetim ❤️
Bazen dağılmak da iyi gelir ruha, kalbe, akla ❤️
Bende dağıldım, ağladım, dua ettim. Kalktım bi kahve içtim şükür ettim. Dua edebilen, dua edilen biri olmak iyi hissettirdi.

Gece teheccüd namazına kalkmaya niyet ederek yatıyorum. Allah hepimize rahatlık versin dostlar ❤️ hayırlı geceler kucakladım her birinizi :anne:

Back