Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim sarıSarı napıyo
normale evriliyor hala sarı ama canlandi baya
4 nümro bebekKim sarı
İspatla hadiAllah iyiliğini versin senin
50 bin kere yazdım oysa
Burda yazmışsın bebişin durumumunormale evriliyor hala sarı ama canlandi baya
Kolaylıkla çabuk gel
Ellerine sağlık canımmm okuyorum yaptıklarını evi kırkladın darısı başımaAsıl şowu mutfağa sakliyorum iğnenin deliğinde olsa girecem bekleyin
Ben de normal ıslak mendil sandım da çocuğun altını nasıl temizliyorsun diyecektimSlepyy çiçek kokululari çıkmış pembe falan aiiiyy
hicbisey kullanmadım kızgdjdk bi kere toz aldım o da eski usul
Benim sinirim çabuk geçiyor ya bi de hiç küs durmaya dayanamıyorum.Hiç bişey olmamış gibi yapıyorsan helal ya bende de gavur inadı var neyse sanki illa surat yapacam
Bunun kıymetinin bilindiğine hiç şahit olmadımbi de hiç küs durmaya dayanamıyorum.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
İnatçı keçi . Allah sabırlar versinHiç bişey olmamış gibi yapıyorsan helal ya bende de gavur inadı var neyse sanki illa surat yapacam
Ne yapılıyortadilat mı varEv yeni taşınmışız gibi her yer her yerde.
Ama güzel şeyler yapılıyor diye sakinim.
Sen bensin o zaman bende hic küs kalamam Ssero da bana kızar hep bu yüzdenBenim sinirim çabuk geçiyor ya bi de hiç küs durmaya dayanamıyorum.
Sararmıştı4 nümro bebek
Gerçekten de öyle bonusum. Ben böyle oldukça eşim hep trip atıp küsen taraf olmuş ve ben çok sonradan farkettim .Bunun kıymetinin bilindiğine hiç şahit olmadım
Geçmiş olsun limonsuzum ne diyim. Boşver bizim gibi olmak zor onlardan çok var doluGerçekten de öyle bonusum. Ben böyle oldukça eşim hep trip atıp küsen taraf olmuş ve ben çok sonradan farkettim .
Haklısın canım trip atan erkek kadar kötü az şey varGeçmiş olsun limonsuzum ne diyim. Boşver bizim gibi olmak zor onlardan çok var dolu