Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine Düşeceğiz bir deterjan batağına
Ay nooluyo burçlarla yaşlar gibi mi oldu mevzuEmin misin bu soruyu soruyorsun ama
Kalem almış, derz kalemi.
Sonra bi de beyaz bi şerit gibi bişey almış.
Onları çekiyor.
Çok soran olursa link vericem
Bencede keske 6 ay olsa Aslında 4. yoktu öyle bi içimden geldiYa son yazdığına sevindim
Düzeni kurman bi 6ay sürer sanırım. 2şer yaş helal olsun istikrarı neden bozdun 4 üde
Bugün çamaşır kaynayma tenceremi buldum
Yastık iç kılıflarını kaynadıyorum mis kimi çamaşır kaynatması koktu ev ne kötü enerji kaldı ne nekatiflik
Maşallah süpersin ellerine sağlıkEvet unutmuşum bu kokuyu
Çocuklar küçükken çok kaynatırdım
Şimdi eskisi kadar beyaz çamaşır giymiyolar olsa yine kaynatırdım
Kız o kadar güzel bi pazar mı amaaan ben hiç gitmedim neler var de heleAldığımız şeylerden birini arap müşteriler minibüslerle gelmişti gönül
Ben kireç ve pas lekeleri için öneride bulundum herkes aldı ve çok memnun o bataklığa seni de alalım ha bide satıcı zam yapmış sanırım bi anda talep oluncaAy nooluyo burçlarla yaşlar gibi mi oldu mevzu
Bencede keske 6 ay olsa Aslında 4. yoktu öyle bi içimden geldi
Bayada gözümüze soktu aslındaArkadaşlar dikkat ediyor musunuz efser alttan alttan evi kırkladı
Marka çakmaları vardı 9000 liraya büyük işlemeli masa örtüsü vardı.Kız o kadar güzel bi pazar mı amaaan ben hiç gitmedim neler var de hele
Satici sen misin yoksam Derz beyazlatir mi onu de cek beni aşşaa dut elimiBen kireç ve pas lekeleri için öneride bulundum herkes aldı ve çok memnun o bataklığa seni de alalım ha bide satıcı zam yapmış sanırım bi anda talep olunca
Sarı napıyoben yemek yapmayi unuttum
Okuyup beğeni yapıp kaçıyorum sene sonu ya yoğunum canımpenyez83 kuzum çok göremedim seni
HangisiIslak mendili almamaya karar vermiştim ne zamandır da almadım ama taaaa kii yeni kokulu olanları görene kadar. bakmayalım mi tadına
Sebzeliği atsana bi bakayım belki ben de alırımSabah biraz uyudum.
İyi uyandım, mutfağa giriştim.
Kahvaltı, bulaşık.
Koca kişisi de evde ya, geldi, kileri boşalttık temizlemeye karar verdik, bir iki değişiklik, yeni bi sebzelik almıştım, onu yerleştirdik falan
İş yapıyoruz beyimle
Kolaylıkla çabuk gelOkuyup beğeni yapıp kaçıyorum sene sonu ya yoğunum canım
Arkadaşlar dikkat ediyor musunuz efser alttan alttan evi kırkladı
Asıl şowu mutfağa sakliyorum iğnenin deliğinde olsa girecem bekleyinBayada gözümüze soktu aslında
normale evriliyor hala sarı ama canlandi bayaSarı napıyo
Level atlıyoruzAy nooluyo burçlarla yaşlar gibi mi oldu mevzu
Slepyy çiçek kokululari çıkmış pembe falan aiiiyyHangisi
Bi de ıslak mendil yerine ne kullanıyordun
Temizlik için olanımı ?Slepyy çiçek kokululari çıkmış pembe falan aiiiyy
hicbisey kullanmadım kızgdjdk bi kere toz aldım o da eski usul