Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırlı sabahlarrr
Bende hem erken uyudum hemde sabah namazı sonrası yine şekerleme yaptım
Sonra kalktım oğluma kahvaltı hazırladım yedirdim
Giydirdim akladım pakladım
Meyvelerini hazırladım
Okula bıraktım şimdi
Bugün bi şeyler yapmak istiyorum ama bakalım
Buzdolabı temizliği gibi
Ütüleri bitirmek gibi
Çamaşırları katlamak gibi
Ya nasip

Aktif Lora 4 çocuk nasıl bi duygu ya anlatsana biraz. Çocuklarının yaş aralığı kaççç bide.

Sero ile sohbete doğru başlıyor.
Şu an karışık valla sero. bebekle bocalamiyorum onda sıkıntım olmadı da diğer çocuklarla eski düzeni sağlamak zor biraz kıskanmasınlar diye amuda kalmadığım kalıyor ev düzeni çok çok zorluyor. 2 şer yaş var aralarında bu en sondaki 8 yıl arayla oldu ama ruhuma iyi geldi sakinlestim ne biliyim duruldum bisiler oldu

selam hanımlar

hem bır kac kadına destek durumları, hem ofıstekı ısler, yenı gorevler verıldı cok yogun olacagım, hem de bugun max 2 de cıkmam lazım, dıreksıyon baslıyor bugun. ınanılmaz yogunum, daha bırsey yıyemedım.

umarım herkes ıyıdır, huzur ve saglıgınız daim olsun inşallah

ben aksam bıraz erken cıkabıldım, kuru fasulye, pılav derken bugune hazırlık yapmıs oldum

pazı , bamya, kıymalı mantar, taze fasulye, kuru fasulye ve pılav derken babama yemekler goturebıldım ona ayırdıgım yemekler, yenı yaptıklarım derken guzel oldu. evını tam temızleyemedım ama enazından toz aldım, nevresım degıstırdım , 2 makına camasır yıkadım ve astım, wc banyo temızledım, ıcım rahat ettı

12 gıbı ancak eve geldık zaten, bulasık makınasını bosalttım hatta bıraz cılt bakımı yapıp uyudum buaralar yapmaya calısıyorum

sabah kedının kumu, maması
camasır katladım
coplerı attım
yatak topladım

egıtımden sonra eve gecerım, 5 gıbı evde olurum,

camasır yıkarım
utuye baslarım, bırazını esıme kıtlerım
yemek, cay,sonra da dızı keyfı ve bıraz erken uyku dusunuyorum yarın sabah cunku erken olacak egıtımım.
yemegım de yarına yeter.

persembe pazar hazırlıgı ve yemek olayım olur

cuma da hem bıraz market hem kedının aşıları ıcın aksam ıs cıkısı yogun olurum artık.

Hani kocanşa dövüştüydün sonra iş mi yaptınız birlikte bu nasıl dövüş
Tartıştıktan sonra ben mutfağı temizledim sinirim geçti . Yanına gidip hiçbişey olmamış gibi davrandım o da uyum sağladı diyelim ama konuyu bi ara açmam gerekiyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…