- 13 Ağustos 2020
- 14.964
- 84.122
- 548
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsunHe yaktı da yazmayayım dedim
Bende acıldı kıllı bir amca
Hah tamda o bacım aman başka bir şey.cikmasinda
Videoyu dönüp açmaya çalışacaktım ama su diyaloglar beni korkuttuBölgesini kaybetmiş
Hahahahaha ay gülmeyinm diye tuttum ya kendimi fizikteyimVideoyu dönüp açmaya çalışacaktım ama su diyaloglar beni korkuttu
ben de dün akşam yaptım kuru, babama da götürdum valla cok güzel olmus.kuru fasulye, nohut zamanları geldi
Aynen öyle, dönüşümlü yapıyorum zaten
Hahahahaha ay inşallah bu video açılır
Evliler dikkat edin ha
Şu an karışık valla sero. bebekle bocalamiyorum onda sıkıntım olmadı da diğer çocuklarla eski düzeni sağlamak zor biraz kıskanmasınlar diye amuda kalmadığım kalıyor ev düzeni çok çok zorluyor. 2 şer yaş var aralarında bu en sondaki 8 yıl arayla oldu ama ruhuma iyi geldi sakinlestim ne biliyim duruldum bisiler olduAktif Lora 4 çocuk nasıl bi duygu ya anlatsana biraz. Çocuklarının yaş aralığı kaççç bide.
Sero ile sohbete doğru başlıyor.
Hahahahaha ay inşallah bu video açılır
Evliler dikkat edin ha
Pinhoşun yaptığı reformer pilates evlerden ırakAy durun bende deneyim. Pilates yavaş yapılıyor demi nefes nefese kalmayız
Tartıştıktan sonra ben mutfağı temizledim sinirim geçti . Yanına gidip hiçbişey olmamış gibi davrandım o da uyum sağladı diyelim ama konuyu bi ara açmam gerekiyor sanırım.Hani kocanşa dövüştüydün sonra iş mi yaptınız birlikte bu nasıl dövüş
Seronun yine yaş merakı tuttuAktif Lora 4 çocuk nasıl bi duygu ya anlatsana biraz. Çocuklarının yaş aralığı kaççç bide.
Sero ile sohbete doğru başlıyor.