• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaaydın kızlar,
Sabah 6,30 da uyandım 20 dakika pilates yaptım
Yatağımızı topladım
Mutfak akşam çayından kalmaydı orayı topladım
Çamaşır asılıydı kurumuş onları katlayıp kaldırdım
Kahvaltı hazırladım eşimle yaptık
O işe geçti ben de mutfağı toplayıp hazırlandım
İşe geldim
Kahvemi aldım ve start veriyorum :KK68:
Güzel bir gün olsunnn

P pinhan35
Bu pilates ne işe yarıyor kızlar. Cehaletimin kusuruna kalmayın
Estağfurullah benim belimde fıtık başlangıcı var 4 yıldır vs şuan ne durumda bilmiyorum ama sırt ağrılarım çok olıypr pc başı çalıştığım için onu rahatlatıyor baya. Sıkılaştırıyor esnekleştiriyor vücudu. Ben kilo vermeye de çalışıyorum hareket oluyor 🙃 aynı kiloda kalsanız bile düzenli yapma da incelttiğini düşünüyorum. Bir zamanlar pilates stüdyosuna gidip yapıyordum ama şuan evde kendi kendime videolar ile yapıyorum ben. Evimize yakın olan stüdyoda akşam saatinde boşluk yokmuş vs.. evde ki de yetiyor tabi doğru videolarla

P pinhan35
Kilo verme dışında vücudu sıkılaştırıyor
Basit şekilde başlamak istersen
Youtube evde hareket zamanı yaz ebru karaduman ile 1 aylık seri var 30 dk günlük

Estağfurullah benim belimde fıtık başlangıcı var 4 yıldır vs şuan ne durumda bilmiyorum ama sırt ağrılarım çok olıypr pc başı çalıştığım için onu rahatlatıyor baya. Sıkılaştırıyor esnekleştiriyor vücudu. Ben kilo vermeye de çalışıyorum hareket oluyor 🙃 aynı kiloda kalsanız bile düzenli yapma da incelttiğini düşünüyorum. Bir zamanlar pilates stüdyosuna gidip yapıyordum ama şuan evde kendi kendime videolar ile yapıyorum ben. Evimize yakın olan stüdyoda akşam saatinde boşluk yokmuş vs.. evde ki de yetiyor tabi doğru videolarla

Kilo verme dışında vücudu sıkılaştırıyor
Basit şekilde başlamak istersen
Youtube evde hareket zamanı yaz ebru karaduman ile 1 aylık seri var 30 dk günlük
Ay durun bende deneyim. Pilates yavaş yapılıyor demi nefes nefese kalmayız 😂

Ay durun bende deneyim. Pilates yavaş yapılıyor demi nefes nefese kalmayız 😂
ilk başlama videoları var onlardan başlarsan kalmazsın, diğer türlü de kalmazsın gerçi de yaptıkça vücut açlılıyor kolaylaşıyor. Ben eleni fit, ebru şallı, move with nicole kanallarını takip ediyorum genelde

P pinhan35
Seromm bende bir dönem spor salonuna gittim. Şimdi evde ara ara kendim, öğrendiklerim ile yapıyorum. Daha düzenli yapmalıyım :super:

✅ Sıkılaştırma
✅ kilo vermeye yardımcı olma
✅ Nefes kontrolü
✅ Fizik tedavi ( doğru hareketler ile)
✅ Sabah ve akşam 20 şer dk yapmak bile vücudu zinde tutuyor.
✅ esnek vücuda sahip oluyorsun
✅ hareket berekettir yani faydası var tavsiye ederim

Bende yatakları ve evi topladım.
Dün akşam ağlaya ağlaya magnolia yapmıştım ona sunum yaptım. Bakalım bugün kimin başı gözü dişi ağrıyacaak yerken.
Arkadaşa kahvaltıya gidiyorum oraya götürcem hadi by
Benim de skolyozum var. İlerlememesi için en çok pilates ve yüzme tavsiye ediliyor. Düzenli yapınca sıkılaşıyorsun, dikleşiyorsun, esnekliğin artıyor, taş gibi oluyorsun 😅

Evi şöyle toplayıp düzene koydum yatakları topladım evi havalandırdım bir yorgan vardı yıkanacak onu makineye attım
Akşam yemeğinin ön hazırlığını yaptım (kuru fasülye pilavım var salata) soğanını kavurdum
Fasülyeyi öğlene kadar olduğu kadar ıslartım
Mutfağı topladım bulaşıkları yıkadım
Şimdi bir çay keyfisi arkasında dün bir köşede çarşaf kalmış onu ütüleyeceğim
Birde bir boş odam var killer gibi kullandığım ordaki killer dolabını boşaltıp temizlemeyi planlıyorum içinden çıkanlar yıkacak ve düzenlecek 😏

Back