Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hani kocanşa dövüştüydün sonra iş mi yaptınız birlikte bu nasıl dövüşBi sinirle mutfağa girdim. Ben en çok sinirliyken çok iş yapıyorum
Bulaşık makinasını boşalttım
Makinaya çamaşır attım çalıştırdım
Kahvaltıdan sonra çıkanları yerleştirdim
Ocağı sildim
Bulaşık makinasını ve buzdolabının dışını sildim
Tezgahı boşaltıp temizledim
Tezgah ve ocağın arkasındaki bütün fayansları yağçözle sildim
Fırının içini ve dışını üstten bi sildim
Yemek yaptım
Yemekten sonra bulaşıkları yerleştirdim makinayı çalıştırdım
Çamaşırları astım
Bütün çarşaf ve yastık kılıflarını değiştirdim
Çocukların odasının duvarında lekeler vardı onları sildim
Yatak başlarını sildim
O ara sinirim geçti. Eşyaları ayırmaya başladım eşim de yardım etti.
Çocukların bazalarını boşalttım
İçlerini süpürüp sildim
Bizim yatağı ve 2 koltuğu da boşalttık
Eski ve olmayan kıyafetleri attım
Herkesin eşyalarının kendi yatağının içinde olacağı şekilde doldurduk. Ama detaylı olarak sonra tekrar ayırıp katlıycam.
Kısa vadede kullanılmayacak eşyaları da koltukların altına yerleştirdik
Mutfak toplu
Birinde su istedi sadece digerlerinde bisey yok istemediBişey istiyor mu yanında mı istiyor seni
Martta tam 4 olacak gececekse 3 ay daha dayanırım. Diger oglumu 2 yasında emzirmeden kestim gece aralıksız uyumaya basladı. Ama bu yok bi kere yok aralıksız uykusuNerde uyuduğu farketmez ki. Sonuçta sana alıştı çocuk. Bi dene inşAllah faydası olur. Ben de 4 yaşına kadar çok zorlanmıştım
İstifa dilekceni hazırla ben öyle diyorum bazen istifa etmek istiyorum bıktım diyeVe pretesto bitti sen kalkmazsan bende sucuklu yumurta yaparım denildi sanki işin sonu hazırlasaydım bu kadar iş çıkmazdıya dönecek bacımsular
Sonuç la ağız tadıyla bir direnişci bile olamıyorum
Grev senin neyineVe pretesto bitti sen kalkmazsan bende sucuklu yumurta yaparım denildi sanki işin sonu hazırlasaydım bu kadar iş çıkmazdıya dönecek bacımsular
Sonuç la ağız tadıyla bir direnişci bile olamıyorum
Parişim ilaçlarına besmeleyle şifa niyetiyle başla şifa olsun inşallah hafif bir antidepresan da yazasım geldi sanaGünaydın ⚘🏵
Eki Görüntüle 3519051
Akşam hapın birininictim hanı senin sordugun hap vardı ya onu böbreklerin ağrıdı böbrekte taş var benimParişim ilaçlarına besmeleyle şifa niyetiyle başla şifa olsun inşallah hafif bir antidepresan da yazasım geldi sana
Devam etseydin keşke 10 mg olanlardanAntidepresan bi ara kullandım
O zaman dr bırak artiknyeter demişti 3 4 sene onceydiDevam etseydin keşke 10 mg olanlardan