- 1 Aralık 2021
- 12.791
- 43.699
- 548
- 34
Öyle bir yaman çelişki kapitalizimin oyunlarıİstifa dilekceni hazırlaben öyle diyorum bazen istifa etmek istiyorum bıktım diye
7:00 başladı 8:02 bittiGrev senin neyine
Hahahahhahhha uleynnnn video açılmıyorVideoyu izleyin ha yoksa döverim
Amannnnn deyip herşeye rağmen gucuman gülelim
Bende acıldı kıllı bir amcaHahahahhahhha uleynnnn video açılmıyor
Bendeki şansa püüühhhh
Hah tamda o bacım aman başka bir şey.cikmasindaBende acıldı kıllı bir amca
Bölgesini kaybetmişHah tamda o bacım aman başka bir şey.cikmasinda
Estağfurullah benim belimde fıtık başlangıcı var 4 yıldır vs şuan ne durumda bilmiyorum ama sırt ağrılarım çok olıypr pc başı çalıştığım için onu rahatlatıyor baya. Sıkılaştırıyor esnekleştiriyor vücudu. Ben kilo vermeye de çalışıyorum hareket oluyor
Kilo verme dışında vücudu sıkılaştırıyor
Estağfurullah benim belimde fıtık başlangıcı var 4 yıldır vs şuan ne durumda bilmiyorum ama sırt ağrılarım çok olıypr pc başı çalıştığım için onu rahatlatıyor baya. Sıkılaştırıyor esnekleştiriyor vücudu. Ben kilo vermeye de çalışıyorum hareket oluyoraynı kiloda kalsanız bile düzenli yapma da incelttiğini düşünüyorum. Bir zamanlar pilates stüdyosuna gidip yapıyordum ama şuan evde kendi kendime videolar ile yapıyorum ben. Evimize yakın olan stüdyoda akşam saatinde boşluk yokmuş vs.. evde ki de yetiyor tabi doğru videolarla
Ay durun bende deneyim. Pilates yavaş yapılıyor demi nefes nefese kalmayızKilo verme dışında vücudu sıkılaştırıyor
Basit şekilde başlamak istersen
Youtube evde hareket zamanı yaz ebru karaduman ile 1 aylık seri var 30 dk günlük
ilk başlama videoları var onlardan başlarsan kalmazsın, diğer türlü de kalmazsın gerçi de yaptıkça vücut açlılıyor kolaylaşıyor. Ben eleni fit, ebru şallı, move with nicole kanallarını takip ediyorum geneldeAy durun bende deneyim. Pilates yavaş yapılıyor demi nefes nefese kalmayız
Seromm bende bir dönem spor salonuna gittim. Şimdi evde ara ara kendim, öğrendiklerim ile yapıyorum. Daha düzenli yapmalıyım
Benim de skolyozum var. İlerlememesi için en çok pilates ve yüzme tavsiye ediliyor. Düzenli yapınca sıkılaşıyorsun, dikleşiyorsun, esnekliğin artıyor, taş gibi oluyorsunBende yatakları ve evi topladım.
Dün akşam ağlaya ağlaya magnolia yapmıştım ona sunum yaptım. Bakalım bugün kimin başı gözü dişi ağrıyacaak yerken.
Arkadaşa kahvaltıya gidiyorum oraya götürcem hadi by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?