- 13 Ağustos 2020
- 14.965
- 84.125
- 548
- 32
Basalım bu hormon açıkta satılıyor muOstrejen bunları bayıltıyormuş
el altından satan varsa akşam bayıltalım bunlarıBasalım bu hormon açıkta satılıyor mu
En cok istedigim ama yakınlarda bi yer yok hoş olsada bebe var akşam kocamda bakıyım git der mi acaba sanmamPinhoşun yaptığı reformer pilates evlerden ırak
Ben içtim başımın agrısını kessin diye ama yok kesmediKahvelerinizi içtiniz mi hanımlar Canım çok kahve istiyor ama mideme dokunur mu diye de korkuyorum bir yandan
Ay sorma, alıştım çok seviyorum ama zorluyor baya.Pinhoşun yaptığı reformer pilates evlerden ırak
Ay sorma, alıştım çok seviyorum ama zorluyor baya.Pinhoşun yaptığı reformer pilates evlerden ırak
Derzler için kolay bir çözüm var mı pinhancim.Kileri bitirdik, mutfak tertemiz oldu.
Şimdi beyim evde başka işler yapıyor, derz araları, kablolar vs kendince işler belirlemiş.
Ben de akşam yemeğini ayarlıyorum.
Çamaşır attım
Bulaşık mak çalışıyor
Ivır zıvır birçok iş yaptım
Sahalara geri döndüm ulan!
Yine Düşeceğiz bir deterjan batağınaDerzler için kolay bir çözüm var mı pinhancim.
Geçmiş olsun canımBen içtim başımın agrısını kessin diye ama yok kesmedi
Hep öyle diyorlar alışınca zevkli oluyor diyeAy sorma, alıştım çok seviyorum ama zorluyor baya.
Emin misin bu soruyu soruyorsun amaDerzler için kolay bir çözüm var mı pinhancim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?