Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hani kocanşa dövüştüydün sonra iş mi yaptınız birlikte bu nasıl dövüş

Bişey istiyor mu yanında mı istiyor seni
Birinde su istedi sadece digerlerinde bisey yok istemedi
Nerde uyuduğu farketmez ki. Sonuçta sana alıştı çocuk. Bi dene inşAllah faydası olur. Ben de 4 yaşına kadar çok zorlanmıştım
Martta tam 4 olacak gececekse 3 ay daha dayanırım. Diger oglumu 2 yasında emzirmeden kestim gece aralıksız uyumaya basladı. Ama bu yok bi kere yok aralıksız uykusu

Ve pretesto bitti sen kalkmazsan bende sucuklu yumurta yaparım denildi sanki işin sonu hazırlasaydım bu kadar iş çıkmazdıya dönecek bacımsular
Sonuç la ağız tadıyla bir direnişci bile olamıyorum
İstifa dilekceni hazırla ben öyle diyorum bazen istifa etmek istiyorum bıktım diye

Parişim ilaçlarına besmeleyle şifa niyetiyle başla şifa olsun inşallah hafif bir antidepresan da yazasım geldi sana
Akşam hapın birininictim hanı senin sordugun hap vardı ya onu böbreklerin ağrıdı böbrekte taş var benim

Bugün dr ye diyecem

Antidepresan bi ara kullandım ...su sıkıntılı zamanım da

Şimdide varsa bi uyusam dr dese ki 1 ay dışarı çıkma gibi gibi dinlesem.herkes ne yaparsa yapsa yorgunum çok ve bugün sabah olmadi

Yinede şükür elhamdülillah halimize Rabbime şikayet olmasin Allah beterlerinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…