Gül gülAy gülesim geliyor gördükçeherkes bi anda diversey li oldu
Ben dıhandım kahve içemedim ki öksürüp durdum zaten bana diyoki sanki ilaç alman lazım hahahahaBende dedim heralde içtikleri kahve fotosu bende yüklenmedi
Gül gül
Ahhh başıma gelenlerhemen kullanıcam yaa çaydanlığı yıkadım pembe olanla. Eldiven takmamışım
Ellerim alev alev yanıyor kırmızı kırmızı oldu. Bol duru suyla yıkadım. Halen geçmedi
Eşim diyor ben sana dedim almayalım senin alerjin var... vır vır vır dinliyorum şimdi
Gül gül
Ahhh başıma gelenlerhemen kullanıcam yaa çaydanlığı yıkadım pembe olanla. Eldiven takmamışım
Ellerim alev alev yanıyor kırmızı kırmızı oldu. Bol duru suyla yıkadım. Halen geçmedi
Eşim diyor ben sana dedim almayalım senin alerjin var... vır vır vır dinliyorum şimdi
Aynı şeyi düşündümBende dedim heralde içtikleri kahve fotosu bende yüklenmedi
Biraz kireç vardı hadi yıkayayım dedim.Peki şaka bi yana sen niye çaydanlığa giriştin onunla? Kireç içinse çaydanlıkta sirke limon kaynat pıspırıl olur. Ya da süngere sirke döküp ovala.
O deterjan kalıntı bırakır bi sirkeli su kaynat sen arınsın diye
Aaaa ben çıplak elle yaptım çok hafif oldu yanma sonra geçtiGül gül
Bende çaydanlıkta limon tuzu kaynatıyorum kireç için parlatır hemenPeki şaka bi yana sen niye çaydanlığa giriştin onunla? Kireç içinse çaydanlıkta sirke limon kaynat pıspırıl olur. Ya da süngere sirke döküp ovala.
O deterjan kalıntı bırakır bi sirkeli su kaynat sen arınsın diye
Butfayım diyodum tamSsero burdamısın sana birşey gösterecem
Ya bu pembeyle mi olduuıı maviyle miSsero senin için pis lavabomu çektim
Lavobom eski kiracıdan kalma bir leke Ben buraya her zıkkımı döktüm çıkması için çıkmadı ben yokkende eşim hiç ilgilenmediği için iyice sararmış
Şekeciğinönerdiği önerdiği deterjan ovmadım 5 dakika beklektim çıktı
Yok onu demiyorum yediğimiz yaktı falan gibi anladımİkimizde aynı yerden fincan almışız
Şifresi yok kız ben kibarca sarılıp selamlaştım çokoda dur öpücem dedi hahahaha saldırgan seviyor.
Zor kirler için mavi diye yazıyor ben onla yaptım şuan denediğim için pembeyi açmadımButfayım diyodum tam
Ya bu pembeyle mi olduuıı maviyle mi
Bende bu ara özlüyorumKitap okudum biraz bu sene bitmeden elimden atmak istiyorum artık.
Örgüde hızlanırken okuma hızım fena düşmüş sürünüyorum
Dur bende sipariş veriyim kız. Eğer çıkarmazsa hepinize iban atarımZor kirler için mavi diye yazıyor ben onla yaptım şuan denediğim için pembeyi açmadım
Senin için birde pembe deneriz
Satıcı da merak edecek satışlar niye böyle patladı 4-5 gündür diyeAy gülesim geliyor gördükçeherkes bi anda diversey li oldu
He yaktı da yazmayayım dedimyediğimiz yaktı falan gibi anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?