186 TL den aldıkKısmetli günümdeyim galiba. 199₺+kargo vardı. Bi çıktım geri girdim 205₺ kargo bedava oldu aldım
Geçmiş olsun.İyi mi akşamlar
Bütün gün uyumuşum desem abartmam.
Saat kavramım yoktu.
Kızlar geldi, bi gelişlerini hatırlıyorum gerisi yok.
Kocamsu hazırlamış yemek falan.
Yedik, bulaşıkları sudan geçirip tezgah kenarına düzgünce koydum. Makine temiz ve dolu.
Boşaltcak halim yok.
Doğrusu canım istemiyor.
Regl sancım yok ama baş ağrım, kırgınlığım vardı.
Şimdi iyiyim.
Bi kahveyi hak ettim, güzel uyudum çünkü
Mutfağın hali beni huzursuz eder ama yine de toplamayı düşünmüyorum, o şekilde kalsın.
Yani
Mutfak topsuz
Sus senide yıkarım bunla deseydinGül gül
Ahhh başıma gelenlerhemen kullanıcam yaa çaydanlığı yıkadım pembe olanla. Eldiven takmamışım
Ellerim alev alev yanıyor kırmızı kırmızı oldu. Bol duru suyla yıkadım. Halen geçmedi
Eşim diyor ben sana dedim almayalım senin alerjin var... vır vır vır dinliyorum şimdi
Çaydanlık ve tencerelerin dışına sürüyorum bazen ben elimin altındayda parlatıyoPeki şaka bi yana sen niye çaydanlığa giriştin onunla? Kireç içinse çaydanlıkta sirke limon kaynat pıspırıl olur. Ya da süngere sirke döküp ovala.
O deterjan kalıntı bırakır bi sirkeli su kaynat sen arınsın diye
Ama silpak çiziyor biraz sanki ben de kullandım kutuda bekleyince de kuruyorGeçmiş olsun.
Bugünde böyle olsun yarın yine toplayacaktın simdi toplasanda bosver
Sus senide yıkarım bunla deseydin
Çaydanlık ve tencerelerin dışına sürüyorum bazen ben elimin altındayda parlatıyoaa bi tane daha bisey var parlatan bide böyle cocuklar dolaplarına sticker yapıstırmıs cıkmıyodu o yapıskan izleri onları dolabın en üst yeri var ya tavanla arada kalan ordaki yag kalıntıları oluyo böyle onu geciren bisey iste bu kullanan vardır
Evet kuruyo azcık acık kalsaAma silpak çiziyor biraz sanki ben de kullandım kutuda bekleyince de kuruyor
Kargo ödemiş olun lütfen186 TL den aldık
2 günde hemen zam mı yapmışlar
Kargoya 40 tl ödememek içinKargo ödemiş olun lütfen
Ben de bugün anca fırsat bulup alabildim kargo bedava neyse ki tek tesellimKargo ödemiş olun lütfen
Ay bunu çok seviyorum
Geleydin seni o teyzelerle konserine götüreydimAy bunu çok seviyorum
Çorbada tuzumuz olsunSemicenki de başıma sardınızEfser mutlu musunuz
Şallı videosu var ya instagramda satan sayfalar semicenk şalı gelmiş yazıyolar hahajajaAy bunu çok seviyorum
Sünmüş çorabın kime ne hayrı olmuşHahahahahs
Demekki 226₺ ye gelecekti sizinkiKargoya 40 tl ödememek içineşim pembe olandan 2 tane sipariş vermiş
Ay gerçekten önce eşime attım alsın diye baktım kargo bedava olunca ben aldım. Sanki kargo ödeyince canımdan can gidiyor gibi sjsjsjBen de bugün anca fırsat bulup alabildim kargo bedava neyse ki tek tesellim
Şallı videosu var ya instagramda satan sayfalar semicenk şalı gelmiş yazıyolar hahajaja
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?