Düzenli Evimiz & Hayatımız

sağol canım , aynen öyle ne kadar dikkat edersem ediyim hasta oluyorum antibiyotik içmedende geçmiyo ,benimki kronik faranjit oldu artık sık tekrarlıyo Allah hepimize şifalar versin sen nasılsın nişan nasıl geçti

Aaa bilmiyordum. Bi daha bundan alırım ben duşakabine üstten az döküyorum aşağı doğru iniyor fırçayla fırçaladım öyle yapmıştım

Geçmiş olsun abla. D vitaminin nasıl düşükse ondan olabilir

sağol canım 6 ay kullandım bırakalı daha ay olmuştur ne biliyim tekrarmı alsam
Abla d vitamini 15 günde geri düşmeye başlıyormuş. Yükseldikten sonra kendin alıp kullanmalısın. Yani şu zamanda herkesin d vitamini takviyesi alması gerekiyor. Ben solgar kullanıyorum. Bir de d3k2 formu öneriliyor daha çok

öylemi hemen düştüğünü bilmiyordum ,iş yeri hekimine yazdırırım zaten kapalı olduğum içinde d vitamini alamıyorum güneşten

Selamlar herkese
Yoğun bir haftasonu geçirdim
Sınavlarına girdim şükür
İdare eder geçti
Finallere daha sağlam çalışıcam inşallah
Bu hafta evdeyim oğlumu almama 2 saat var
Ama biraz mayışık oldum 2 saattir
14 15 de kalkıp işlerimi halledicem inşallah

selam hanımlar

herkese güzel bir hafta olsun inşallah

akşama yemeğim yok, corba falan ilave etmem lazım. bir de kuru fasulye ıslayacagım, hatta sabah yapıp ıse oyle gelmeyı dusunuyorum cunku yarın ıs cıkısı babama gıderken gotururum.

carsamba bolca camasır katlama ve ütü işim olacak
ufak bir market ve kedının ası randevusunu da aynı aksam ıs cıkısı halledecegım

bu hafta ev ıslerım yogun degıl ama dıreksıyon egıtımı ve ofıste ayrılacak gıbı olan arkadasın ıslerının devrı olursa bunlar benı cok yogun yapacak.

haftaya hem kaş hem botoks ıcın ayrı yerlerde kontrollerım var
yıl bıtmeden bır de dolgularım olacak dişçiyi de halledersem süper olur bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…