Düzenli Evimiz & Hayatımız

ilaçlarımızı karıştırp içeriz senin tansyon çıkar benimki düşer
Hahahahaha bende tansiyon var zaten içiyorum hapını

Kız senin çocuklar var bir şey olsa götürülürler dr ye

Benim oda yok ...evde ölüp kalıcam kimsenin haberi olmayacak

Ay düşünüyorum da çok keyifli olur ama çekilmezse olabiliriz

Düşünsene markete elele diğer elde baston trafik alt üst olmuş

Markete para verirken eski para deyip veriyoruz

Hayırlı haftalar herkese tekrardan
Hasta olanlara Allah şifa versin havalar bir sıcak bir soğuk. tam hasta olmaya müsait maalesef
Haftasonu evde yoktum, evi toplu bırakmıştım.
Dün de geç gelince sadece bi makine çamaşır attım.
Akşam yıkanacak çamaşır dağıyla mücadele etmem gerekiyor

Ahhh parem şimdiki nesil senin benim gibimi var olanda aynı yok olanda
Birbirimizi doktora götürütüz ne yapalım
arada ziyaretimize gelseler öp başına koy
Şişe tabanı gözlüğümüz tekiyle bakar bu hangi paraydı deriz
Bonus
penyez83
Onlarıda okey oynamaya çağırırız

papatyamm Abla geçmiş olsun bağışıklığın düştü ondan tekrarlıyor
sağol canım , ne biliyim niye düşüyo bu kadar yani, okadar dikkat ettiğim halde en çok ben hasta oluyorum
sigara kullanmıyorum , hergün düzenli meyve yerim , hazır şeyleri kullanmam her şeyimi kendim yapmaya çalışıyorum
çinko, b12 kullanıyorum daha ne yapıcam bilmiyorum şaşırdım kaldım Allah a şükürler olsun yediğimiz önümüzde yemediğimiz arkamızda

Bak bana fizikteyiz annemi babamı getirdim

Aynen şimdiki nesil.bambaska bir şey Allah merhamet versin büyüklere karşı sevgi saygı hürmet versin

Sizin biri gelmezse belki diğer çocuk arar sorar benim oda yok

Olsun ne diyelim Rabbim var

Amin Arkadaşlığımız dostluğa dönüşsün biz arar sorarız parem dünya küçük bunu düşünüp kafana takma
eskiden çeyiz hazırlığı vardı çocuk doğar doğmaz sandığa ilerisi için bir parça medilde olsa koyulurdu
Artık insanlar yaşlılığına yatırım yapıyolar ilerisi için bir birikimim olsun perperişan olmayayım
Çocuklarda ya sorar yada sormaz artık herkes kendi hesap defteri .Rabbim herşeyin hayırlısını versin ölümünde hayırlısı olsun o bir parca topraktan bizi mahrum etmesin kuzum

benim de hafta ortası ütüm olacak, haftasonu yıkananlar.

o kadar çok gömlek oluyor ki, eşim takım giydiği için hep. hatta sivil zamanda bil gömlek giyen biri olduğu için. eee ben de az çok öyleyimdir derken, ütüm çok oluyor . kazanlı ütü aldım bu sene, o biraz kolaylaştırıyor allahtan

Günaydın hayırlı sabahlar
İstanbul da anlamsız bir trafik var yarım saattir aynı yerdeyiz. İşi geç kaldım
aynen ben de geciktim işe. elimde laptop, klavye, ofiste gıydıgım topukluları gerı getıreyım derken cok cantam vardı cumadan. taksi ile geleyim dedim canım cıktı

çok geçmiş olsun canım

annem de senin gibi en çok hasta olanımız, bence yaşanan şeyler yaş ilerledikçe bağısıklıgı zayıflatıyor sanki. annem, kaynanamın cocugu yasında ama annem nerdeyse haftanın 3 gunu grıp. ya da ishal. dıger rahatsızlıklarını geçtim. herseye de cok dıkkat eder, halen hep maske kullanır falan. senın gıbı hazır falan yemez, dısarda bıle yemez ama hastalanıyor işte

SIk hastalandığın için düşer düştüğü için de daha sık hasta olursun iki ucu yıldızlı değnek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…