Hahahahaha bende tansiyon var zaten içiyorum hapınıilaçlarımızı karıştırp içeriz senin tansyon çıkar benimki düşer
allah kabul etsiinHayırlı sabahlar.
Yine maşallah enerjiler yerinde daim olsun
MssPARE yaşını söylemediğin için kimsenin aklında kalmıyor 35 ten sonra saymıyorum bir sayı değil
Bugün ben niyetliyim bana elleşmeyin.
Allah kabul etsinHayırlı sabahlar.
Yine maşallah enerjiler yerinde daim olsun
MssPARE yaşını söylemediğin için kimsenin aklında kalmıyor 35 ten sonra saymıyorum bir sayı değil
Bugün ben niyetliyim bana elleşmeyin.
Ahhh parem şimdiki nesil senin benim gibimiHahahahaha bende tansiyon var zaten içiyorum hapını
Kız senin çocuklar var bir şey olsa götürülürler dr ye
Benim oda yok ...evde ölüp kalıcam kimsenin haberi olmayacak
Ay düşünüyorum da çok keyifli olur ama çekilmezse olabiliriz
Düşünsene markete elele diğer elde baston trafik alt üst olmuş
Markete para verirken eski para deyip veriyoruz
sağol canım , ne biliyim niye düşüyo bu kadar yani, okadar dikkat ettiğim halde en çok ben hasta oluyorumpapatyamm Abla geçmiş olsun bağışıklığın düştü ondan tekrarlıyor
AminBak bana fizikteyiz annemi babamı getirdim
Aynen şimdiki nesil.bambaska bir şey Allah merhamet versin büyüklere karşı sevgi saygı hürmet versin
Sizin biri gelmezse belki diğer çocuk arar sorar benim oda yok
Olsun ne diyelim Rabbim var
benim de hafta ortası ütüm olacak, haftasonu yıkananlar.İyi geceler hanımlar
Rapor veriyorum; kahvaltı ve sonrası mutfak toplama
Evi havalandırdım
Süpürge tuttum mutfak salon yatak odasına
Eşim mopladı
Başka da hiçbir iş yapmadım
Akşam yemeklerimiz hazırdı eşim kendi ısıttı yedi benim canım istemedi. Toplu bırakmış
Sadece yeni haftaya ütü sarktı ben de, dün ve bugün canım istemedi hiç girişmedim o yüzden. Hallederim yarın inşallah. Sabah 6.30 da uyanmayı hedefliyorum, işe geçmeden vaktim olsun diye o yüzden iyi uykular herkese
genç olmak böyle bir şeyGünaydıııın 6.30 da uyanıldı. 20 dk pilates yaptım işe gitmeme 1.30 saat var evimi de toparlarım ohhh mis.
Sendromsuz pazartesiler a canlarım
aynen ben de geciktim işe. elimde laptop, klavye, ofiste gıydıgım topukluları gerı getıreyım derken cok cantam vardı cumadan. taksi ile geleyim dedim canım cıktıGünaydın hayırlı sabahlar
İstanbul da anlamsız bir trafik var yarım saattir aynı yerdeyiz. İşi geç kaldım
çok geçmiş olsun canımsağol canım , ne biliyim niye düşüyo bu kadar yani, okadar dikkat ettiğim halde en çok ben hasta oluyorum
sigara kullanmıyorum , hergün düzenli meyve yerim , hazır şeyleri kullanmam her şeyimi kendim yapmaya çalışıyorum
çinko, b12 kullanıyorum daha ne yapıcam bilmiyorum şaşırdım kaldım Allah a şükürler olsun yediğimiz önümüzde yemediğimiz arkamızda
sağol canım , ne biliyim niye düşüyo bu kadar yani, okadar dikkat ettiğim halde en çok ben hasta oluyorum
sigara kullanmıyorum , hergün düzenli meyve yerim , hazır şeyleri kullanmam her şeyimi kendim yapmaya çalışıyorum
çinko, b12 kullanıyorum daha ne yapıcam bilmiyorum şaşırdım kaldım Allah a şükürler olsun yediğimiz önümüzde yemediğimiz arkamızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?