- 13 Ağustos 2020
- 14.964
- 84.113
- 548
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında eve gidince yapardım ama yarın annemi görmeye gidicem o yüzden yazıktır sonra yaparımValla bende hazır bekliyorum zaten amaaaan valla yiyesim var aşırı
Gönül bitirdin miBu mesajı kızımı kursa götürdüm demesen ben mi yazdım acaba derim Aynı durumdayım
Dolabı döktün yatağın üstünde dolu
O zaman da misafir gelmezNe zaman evden bir şey yapmadan çıksam akşamına misafir geliyor
Bundan sonra sabah ki rutinimi bozmamaya gayret edeceğim
Bi uyarsan mı acabaAhseni yatırdım üstteki yatak odasında kazı çalışmasına başladı resmen. Süpürüyor mu ne halt ediyorsa 40 saattir bitiremedi sinir oldum ya takır tukur süpürge sesi bi yandan
Gıcığın teki ev sahibinin kardeşi kadın hiç muhatap olmak istemiyorum aramızda limoni Sürekli yaptığı bişey değil bekliyorum bakalım. Mobilya falan mı aldı acaba çünkü böyle demir sesleri falan geliyor sanki şangır şungur falan şu an kesildi sağa sola çekiyorBi uyarsan mı acaba
Gıcıklığına yapmıyorsa bekle bakalımGıcığın teki ev sahibinin kardeşi kadın hiç muhatap olmak istemiyorum aramızda limoni Sürekli yaptığı bişey değil bekliyorum bakalım. Mobilya falan mı aldı acaba çünkü böyle demir sesleri falan geliyor sanki şangır şungur falan şu an kesildi sağa sola çekiyor
Yok yok yapmaz yani bu zamana kadar yapmadı aman apartmanı sevmiyorum yaa az daire ama alt kat, yan komşu hiç dikkat eden insanlar değil. Üstte arada oluyor da öyle çok değilGıcıklığına yapmıyorsa bekle bakalım
Ayyy kıyamam ya geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun. Sadaka ver mutlakaEşim ögleden sonra çocukları parka götürdü oh dedim rahatca otururum mete akülü arabayla kapıdan cıkarken hep bi ileri bi geri yapa yapa cıkıyo kapıya degmemek icin geriye almış hızlıca basınca merdivenlerden yuvarlanmıs arabasıyla beraber. Allahtan önce 4 merdiven var sonrasında büyük merdiven var. Ama rengi bembeyaz olmuş nasıl korkmuş. Eşimde korkmuş boynu bükülmüş düşerken ben boynunu kırdı sandım dedi. Çok şükür bişeyi yok alnında biraz şişlik morluk dışında. Şimdi dedelerine anlattı arayıp uyumadan önce yavrum benim
Evet hemen vercem. Allah korumuşAyyy kıyamam ya geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun. Sadaka ver mutlaka
Benim önceki ev de öyleydi. Bu eve taşınınca çok şükür kurtuldum dedim. Boşuna demiyorlar kötü komşu ev sahibi edermiş diye.Yok yok yapmaz yani bu zamana kadar yapmadı aman apartmanı sevmiyorum yaa az daire ama alt kat, yan komşu hiç dikkat eden insanlar değil. Üstte arada oluyor da öyle çok değil
Ayyy geçmiş olsun ilknur. Kız çok kötü oldum okuyunca tüylerim diken diken oldu. Sadaka çıkar hemen Allah korumuş yaaEşim ögleden sonra çocukları parka götürdü oh dedim rahatca otururum mete akülü arabayla kapıdan cıkarken hep bi ileri bi geri yapa yapa cıkıyo kapıya degmemek icin geriye almış hızlıca basınca merdivenlerden yuvarlanmıs arabasıyla beraber. Allahtan önce 4 merdiven var sonrasında büyük merdiven var. Ama rengi bembeyaz olmuş nasıl korkmuş. Eşimde korkmuş boynu bükülmüş düşerken ben boynunu kırdı sandım dedi. Çok şükür bişeyi yok alnında biraz şişlik morluk dışında. Şimdi dedelerine anlattı arayıp uyumadan önce yavrum benim
Valla yaw. Hele alttakiler bi görsen oğlu var okula gidiyor da kaç yaşında bilmiyorum oğlan bildiğin kıçını yırtıyor sabah akşam bi sus noluyor milleti rahatsız mı ediyon demek yok. Top oynar dış kapıya vura vura ordan sesi gelir. Bazen hele bi küfür ediyor çocuk yani ben şok ağıza alınmayacak şeyler. Evli oğulları gelir maç izlerler bağrış çağrış küfürler. Hiç hoşlanmam ya öyle şeylerden. Ben ahsene bile yapma etme dur demekten yoruluyorum küçük olduğu halde. Erken saatte falan hele daha çok dikkat ederim. Eşime diyordum ev büyük alsak burayı eşyalar güzel sığdı falan. Şimdi diyorum ayyy yok yok kalsınBenim önceki ev de öyleydi. Bu eve taşınınca çok şükür kurtuldum dedim. Boşuna demiyorlar kötü komşu ev sahibi edermiş diye.
Bende neye ugradıgımı şaşırdım. Allahtan düşerken görmedim evdeydim binada ses olunca çıktım. Meteninde derdi arabası dahaAyyy geçmiş olsun ilknur. Kız çok kötü oldum okuyunca tüylerim diken diken oldu. Sadaka çıkar hemen Allah korumuş yaa
Kuzum ya çocuk aklı işte. Bende görsem ay o an panik olur şoka girerdim heraldeBende neye ugradıgımı şaşırdım. Allahtan düşerken görmedim evdeydim binada ses olunca çıktım. Meteninde derdi arabası daha
Ben genelde yapılacak müdahele varsa yapıyorum. Bi kerede kolunu binadaki doğalgaz borusuna sıkıştırmıştı çıkardım xar zor ugrastım panik yapmadan sonra yere bi çöktüm başladım aglamaya. Sonradan oluyo banaKuzum ya çocuk aklı işte. Bende görsem ay o an panik olur şoka girerdim heralde