Sweet bu pembenin sprey olanıda var aldın mı bilmiyorum duşakabine öbür türlü dökmesi zor oluyo cok gidiyo resmini ekliyorum. Bende alalı aylar oldu gecen gün actım. Aynı etkisi begendimAl ve gör
Ben yapmamayı tercih ediyorumSelam hanımlar
Çok şükür halılarım geldi, evimi serdim mis gibi her yer.
Bugün biraz dinlenme günü yapıyorum.
Biraz çamaşır yıkama ve ütü işlerim var onları da yarın hallederim.
Eşim devlet memuru, her gün yeni bir pantolon ve gömlek bazen de kazak giyiniyor. Bu aralar ütülerini biraz aksatıyorum o da şikayetçiSizler haftalık mı günlük mü yapıyorsunuz?
Çok geçmiş olsun Rabbım sifa versingünaydın,hayırlı sabahlar
ben yine hastayım burnum tıkalı boğazım yanıyo ilaçlarım var içiyorum havalardanmı yediklerimizdenmi anlamadım gitti her ay hasta oluyorum , evler sıcak çalıştığım yerde öyle kuru yerden nem kapıyorum sankibi kar yağsada mikroplar kırılsa
Sabah sabah isin gücün yok benim yaşım mi geldi aklına yahu
En güzelini yaparsın. Saglıkla kucagına alırsın insallah. Allah kimseye muhtaç etmesinSelamlar hanımlar hayırlı haftalar olsun hayırlı sabahlarcumadan sonra uğrayamadım buraya haftasonu evde geçirdik haliyle sürekli evde olunca sürekli battı toparladım. Hiç keyfim yok kendimi çok yalnız hissediyorum insanlardan nefret eden bir haldeyim kendi ailem ve eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz ama hiç bir hayırları yok bana yük olmaktan başka doğuma nasipse son 2 ay bu zamana kadar hep kendi başımın çaresine baktım Bi hal hatır soran kapımı çalan olmadı ama sonlara doğru artık yorulduğumu hissediyorum tek duam Allahım şu son iki ayıda sağlıkla geçireyim kolaylıkla doğurup kimseye muhtaç olmadan büyüteyim ama artık bende kimse için kılımı kıpırdatmam
Geçmiş olsun ablagünaydın,hayırlı sabahlar
ben yine hastayım burnum tıkalı boğazım yanıyo ilaçlarım var içiyorum havalardanmı yediklerimizdenmi anlamadım gitti her ay hasta oluyorum , evler sıcak çalıştığım yerde öyle kuru yerden nem kapıyorum sankibi kar yağsada mikroplar kırılsa
Nene olup daha örgü öreceksin öyle hayalin vardıSabah sabah isin gücün yok benim yaşım mi geldi aklına yahuneden senin aklına gelen şey benim moralimi bozuyor
Sanırım bu soruyu 3.kez soruyorsun
Aslında cevaplamıştım Seroo sormuştu....orayada beğeni atmıştın galiba
35 ten sonrasını saymadım .ben yaş almıyorum 35 ten iniyorum demistim ....
Bu yüzden ben hiç yaşlanmayacamhöhömmmmm höhömmmm
Siz kendinize bakın
Ben nene olmam ki benim çocuk yok ve olmayacaktaNene olup daha örgü öreceksin öyle hayalin vardı
Benimkiler sana pare nene derBen nene olmam ki benim çocuk yok ve olmayacakta
Ha huysuz tatlı bir kadın olabilirim
Gençken gitmezsem eğer
Sallanan koltuğum da örgülerimi örerim oda güzel be
Yakın olsak karşılıklı öreriz kulak duymaz göz görmez ses çıkmaz Hahhaha ne tatlı oluruz
HahahahahaBenimkiler sana pare nene der
Sen bana küfür edersin
Bende paşa deden mi derim
ilaçlarımızı karıştırp içeriz senin tansyon çıkar benimki düşerHahahahaha
Pasa deden mi
He he Allah seni kahretmesin emi efser derken takma dişlerim düşer
Gülerken altımıza kaçırırız
Çok geçmiş olsun Rabbım sifa versin
sağolun kızlar işteyim hasta hasta vakitte geçmiyoEn güzelini yaparsın. Saglıkla kucagına alırsın insallah. Allah kimseye muhtaç etmesin
Geçmiş olsun abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?