Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selamlar hanımlar hayırlı haftalar olsun hayırlı sabahlar cumadan sonra uğrayamadım buraya haftasonu evde geçirdik haliyle sürekli evde olunca sürekli battı toparladım. Hiç keyfim yok kendimi çok yalnız hissediyorum insanlardan nefret eden bir haldeyim kendi ailem ve eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz ama hiç bir hayırları yok bana yük olmaktan başka doğuma nasipse son 2 ay bu zamana kadar hep kendi başımın çaresine baktım Bi hal hatır soran kapımı çalan olmadı ama sonlara doğru artık yorulduğumu hissediyorum tek duam Allahım şu son iki ayıda sağlıkla geçireyim kolaylıkla doğurup kimseye muhtaç olmadan büyüteyim ama artık bende kimse için kılımı kıpırdatmam

günaydın,hayırlı sabahlar
ben yine hastayım burnum tıkalı boğazım yanıyo ilaçlarım var içiyorum havalardanmı yediklerimizdenmi anlamadım gitti her ay hasta oluyorum , evler sıcak çalıştığım yerde öyle kuru yerden nem kapıyorum sanki bi kar yağsada mikroplar kırılsa

Sweet bu pembenin sprey olanıda var aldın mı bilmiyorum duşakabine öbür türlü dökmesi zor oluyo cok gidiyo resmini ekliyorum. Bende alalı aylar oldu gecen gün actım. Aynı etkisi begendim
Ben yapmamayı tercih ediyorum sagolsun oglum ütü masasının üstüne oturmus yamultmus kaydırsk yapmıs kendine

Eklentiler

• IMG_3157.jpeg
    91,8 KB · Görüntüleme: 25
Çok geçmiş olsun Rabbım sifa versin

MssPARE parem ya sen kaç yaşındaydın ? Sabah sabah aklıma düştü
Sabah sabah isin gücün yok benim yaşım mi geldi aklına yahu neden senin aklına gelen şey benim moralimi bozuyor
Sanırım bu soruyu 3.kez soruyorsun

Aslında cevaplamıştım Seroo sormuştu....orayada beğeni atmıştın galiba

35 ten sonrasını saymadım .... ben yaş almıyorum 35 ten iniyorum demistim ....

Bu yüzden ben hiç yaşlanmayacam höhömmmmm höhömmmm

Siz kendinize bakın

Son düzenleme:
En güzelini yaparsın. Saglıkla kucagına alırsın insallah. Allah kimseye muhtaç etmesin
Geçmiş olsun abla

Nene olup daha örgü öreceksin öyle hayalin vardı

Nene olup daha örgü öreceksin öyle hayalin vardı
Ben nene olmam ki benim çocuk yok ve olmayacakta

Ha huysuz tatlı bir kadın olabilirim
Gençken gitmezsem eğer

Sallanan koltuğum da örgülerimi örerim oda güzel be

Yakın olsak karşılıklı öreriz kulak duymaz göz görmez ses çıkmaz Hahhaha ne tatlı oluruz

Benimkiler sana pare nene der
Sen bana küfür edersin
Bende paşa deden mi derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…