Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bir tanıdığımda oluyordu yanlış anlatmadıysalar doğar doğmaz bebeğin kanımı neyi değişiyordu.
Çok şük loranki o kadar yüksek değilmiş 🤲🏻
Evet evet çok sıkıntı olursa kan değişimi oluyormuş netten araştırdım da.

Şimdi yazdı loriş. Bi test yapılmış o negatif çıkmış. Sarılık değeri de düşmüş taburcu edeceklermiş. Takip edeceklermiş

Hanımlar sizden fikir almak istiyorum, yardımcı olur musunuz ☺️
Ben şekersiz kabak tatlısı yapmak istiyorum.
Normalde şekerde bekletince sulanıyor kabaklar ama şeker olmayınca pekmezli suyla pişirsem olur mu acaba 🤔
Ne diyorsunuz denemeli miyim 😅
Bal ile olmaz yüksek ısı zararlı maddeler oluşturuyor pekmez ile deneyebilirsiniz

Hahhaha benim gibi birini buldum :KK70: :KK70:

Klavyemiz aynı durumda 50 kez kontrol edip 100 kez düzeltiyorum :KK48::KK48:

En iyi ben anlarım seni Osman
Boşver sen onu beni ara:63::KK68::KK68:

20241205_102533.jpg

ay kızlar ben bilmiyorum yasak mı bilmediğim için sansürledim ha :110: element uydurmuş gibi oldum
Sürekli tekrarlayan bir ürün konuşması ve her yerde örneğin x topigine de gidip orada da aynı şeyi yazınca yada eski konu bulup sizin çareniz bende şu ürün yada yer vb şeyler reklam sayılıyor

Ocakta fiyatlar artıyormuş bu ay adetle başlayalım dedik korku ve heyecan var 🥲
korkacak bişe yok canım yumurta gelişmesi için iğne veriyolar en son çatlatma iğnesi ve yumurtaları topluyolar bi kaç gün sonrada transfer ediyolar , heyecan olması gayet normal inşallah ilk seferde tutar :KK68: :KK37::KK200:

pekmez başka türlü olmazki illaki fabrikasyon market ürünümü alıcakmışız , organik mis gibi köylerde yapılanlar varken
benim mantığıma uymuyo :KK45: :işsiz:
Fabrikalar da da kaynatilarak yapılıyor
Yiyeceğin serüveni diye bir belgesel var orada bir çok ürünün Fabrikalarda nasıl üretildiği a dan z ye anlatılıyor

X