- 11 Nisan 2007
- 83.372
- 484.016
Evett benim hiç bitmiyor bu işler.
Erken çıktın çürüğe Allah şifa versin
Seve seve eşlik ederdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evett benim hiç bitmiyor bu işler.
kız gerçekten herkes bu yaşta ne bu diyo. Allah'ım dermansız dert vermesin aman bunlar gelip geçer inşallahErken çıktın çürüğe Allah şifa versin
Seve seve eşlik ederdim
Silme yazdıgın yeri slime diye okumamÇok da az değilmiş.
Silme performansını göreceğiz bakalım
Bende 1 tane çekmece var. Sadece 1....
Geniş ama derin değil.
Ankastre fırın ve ocağın arasında 1 tane
Çatal kaşık kepçe vs ıvır zıvır hep orda.
O çok sıkıntı.
Gerisi dolap.
Yarın alt kısımları da halledersem içim rahat edecek.
Bugun şevkliydim, yarın da aynısı olsun yareppim
Dogum günün kutlu olsun. Nice mutlu, sağlıklı senelereBugün benim doğum günüm kızlar olduk mu 31
Hiç saymam8s olabiliriz ondan sanırım bir üst bir alt dolap var
Kız sizin kaç tane dolabınız var da benimki fazla geldi
Ne dolapmış beeh
Ay bende hic saymadım ayaga kalkınca bi sayıyım her kapak bir dolap olarak mı sayılıyorHiç saymam8s olabiliriz ondan sanırım bir üst bir alt dolap var
Doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu senelere inşallahBugün benim doğum günüm kızlar olduk mu 31
Geçmiş olsun benim küçük kızımda da alerjik rinit var ilaçsız geçmiyor öksürüğü düzenli kullanmak lazım 7 bitmek üzere azaldı ama eskisi kadar öksürmüyorGünaydın
Gece o kadar cok kalktım ki
Ardanın öksürük krizleri başladı yine. Alerji ilacını her gün vermekten bıkmıstım mecbur geri döncez
Mete 4 yaşına girecek gece 100 kere kalkıyo onu zaten hic söylemiyorum. Her yerim tutulmuş biri bana masaj yapsın
20 den fazladır senin sayma boşverHiç saymam8s olabiliriz ondan sanırım bir üst bir alt dolap var
İyi kiii doğdunuz mutlu yaşlarınız olsunBugün benim doğum günüm kızlar olduk mu 31
Günaydın
Gece o kadar cok kalktım ki
Ardanın öksürük krizleri başladı yine. Alerji ilacını her gün vermekten bıkmıstım mecbur geri döncez
Mete 4 yaşına girecek gece 100 kere kalkıyo onu zaten hic söylemiyorum. Her yerim tutulmuş biri bana masaj yapsın
Geçmiş olsun benimde ev tozu alerjisi var yıllar önce teşhis konuldu, sprey ilaçda kullanılsa geçmiyor.Geçmiş olsun benim küçük kızımda da alerjik rinit var ilaçsız geçmiyor öksürüğü düzenli kullanmak lazım 7 bitmek üzere azaldı ama eskisi kadar öksürmüyor
Geçmiş olsun canım tez vakitte kalıcı şifa versin RABBİM aminnnkız gerçekten herkes bu yaşta ne bu diyo. Allah'ım dermansız dert vermesin aman bunlar gelip geçer inşallah
Karaca alma da ne alırsan al. Eşim 2 kere aldı memnun değilim.düdüklü demişken fisher bakıyorum 10.000 civarı falan yahuuu
ne pahalı oldu herşey
ekonomik bir şey alayım dedim ne alsam bilemedim
Moral bozmak istemem ama görümcem yapmıştı bi kere sevmedim. Çıtır çıtır değildi.Bu tam benim kızlık her şeyi çıtır çıtır seviyor sesi için yiyor
Canım doğum günün kutlu olsun ailenle birlikte nice sağlıklı huzurlu mutlu senelere inşAllahBugün benim doğum günüm kızlar olduk mu 31