How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sakin ol kuzum eşin gelirse kızla ilgilenmesini iste biraz yalnız kal sakinleş çıkabiliyorsan az yürüyüş yap gel
O da zaten ayrı bi olay abla. Bi nefes alacak vaktim yok. Beyfendi çalışır çalışır işi hiç bitmez hep yoğun başkalarının işlerine koşa koşa gider. Çocuk bakımı konusunda zerre yardımı yok.

Sabahtan yaptıklarımı yazmıştım, devamındakileri yazayım;
✅Bulaşık makinesini boşalttım
✅Kızımın yıkanan kıyafetlerini serdim
✅Kuruyanları katlayıp kaldırdım
Komşuya gittim, kahve içtim.
✅Evi süpürüp sildim
✅Mutfak toplu
Biraz uzandım 😌

Nerde olduğunu unuttuğum için sorumu büyüttüm
IMG_20241123_210547.jpg

Hadi bil

Geçmiş olsun sero
Benimde çektirdiğim dişimin yeri ağrıyo hergün 2 tane aprı kesici içiyorum, akşam damata söyledim baktı kanama yaptımı dedi sadece pamuktaydı kan başka kanamadı dedim yeterli kanama yapmadığı için zor çekimlerde oluyomuş 10 gün 15 gün sürebilir dedi ağrısı 😔
Abla çok geçmiş olsun valla neren ağrırsa canın orda dedikleri çok doğruymuş

O Kanama olmayışından ben de çok ağrı çektim abla dikişli çekimdi 1-2 ay ağzımın ayarı bozuldu.
Seninki çabuk geçer inş yemek kırıntısı çekim yerine girerse o da ağrı yapıyo temiz tutup orayı yıkamaya çalış
Bonusum benimki dikişli deil ama bildiğin baya baya ağrıyo ya 🥺 ağrı kesici içmesem duramıcam inşallah çabuk geçer ilk defa böyle bişe gördüm daha öncede diş çektirmiştim hiç olmamıştı, ben dişlerimden çok çektim zaten dişlerimin çoğu kaplama 😵‍💫

2.5 yaşında limonsuz. Her şeyi ama her şeyi biliyor büyük insan gibi. Ama yok. Güzel güzel desem de fayda etmiyor kızsam da etmiyor. Yer göstersem boyamaz inadına başka yeri boyar biliyorum. Kaldırsam da umrunda olmaz. Yani çok garip bi çocuk dünya umrumda değil derler ya öyle. Bi 4 5 gün çok iyiydi dedim akıllanıyor heralde. Bende kızmayınca düzeliyor. Ama şu son 3 gündür çok garip öyle böyle değil
En zor zamanları az kaldı geçecek ve bu zamanlarını özleyeceksin ağla bizimle dertleş kendini iyi hissetteceksin

Hafif olunca itekler tabii, dikkat edin, uçmayasınız😃😃🏃🏻‍♀️ :21:
uçmadık çok şükür karda başladı burda. Eşimde iş arkadaşlarıyla beypazarına gitmisti yolda kalmıslar yolu kapatmıslar
Sabahin 6 sından beri ayaktayım

Bir Allahım kuluda demiyor ki iki dk otur 😡😡
Kimse demez malesef sen kendini düsünüp oturmazsan eger
Ay benim bebe:KK43: çok kızıyordum yazdım hatta buraya da. Sonra sakinleşmeye başladım. Kendi kendimi durdurdum falan. Etkinlik diye ölüyor bugün dedim yapalım bir sürü saydık şunları bunları. Kitap okurken çıktı kanepe tepesine yine. Dedim tamam yapmıyorum. Sonra ben mutfağa gittim dolaptan benim kalemlerimi almış. Başlamış her yeri yazmaya fosforlu kalemle. Yüzü üstü elleri ayakları. Kanepe hali masasi oyuncağı. Yastığı bebeği. Hiç seslenmedim zaten içine etmiş her yerin bakıyorum ama konuşmuyorum da. Geldi benim üstümü yazıyor yapma dedikçe gülerek saldırıyor yapmaya çalışıyor. Ona da seslenmedim. Duvarları kapıları mutfak dolapları falan yazdı. Sonra patates soğanları yere dizdi falan. En son bişey demedim aldım kalemleri çöpe attım. Başladım ortalığı toplamaya temizlemeye silmeye. Silerken geliyor gülerek saldırıyor beze falan itiyorum git gitmiyor. Makineye yastık kılıfı ve bebeğini attım sen ne ara attıysa gitmiş yastığı atmış. Şimdi bi açtım ki yastık paramparça 😭 ve hala kahvaltı yapamadım sinirimden ağladım durdum
İşi oyuna çeviriyolar bilerek yapıyolar. Bugun benimde sabrımın sınandıgı bi gündü. Sabah eşim ışıklar var ya lazer ondan istediler diye aldı getirdi büyükteki kırmızı kücükteki mor basladı büyük oglan bende mor istiyorum küçük oğlanda vermiyo kavga edip duruyolar neyse anneme giderken ugradım degistirdim. Bu seferde küçük oglan abisinin lazerini almış atmıs yere ama hic bisey olmadı. Tutturdu ben yenisini istiyorum al almıcam yok alcaksın. Duymamazlıktsn geliyorum sürekli yanıma gelip aynı seyleri söylüyo bi bağırdım en son ama hala devam ediyo. Dedim surdan bi yerden atsaö kendimi bitse bu ızdırap tövbe yarabbim

Kendini doldurma olabildiğince sakin kal bitanem
Doldurdum doldurdum 😂😂 bdv dekiler gibi aslında çok iyi biri eşim 😂😂 ahsenden de kaynaklı biraz mesela kız çocuğu babacı olur derler ahsen hiç öyle değil. Babası çok sever onu ama ahsen bazen adama yabancı gibi davranır. Küçüklükten beri öyle o yüzden bırakıp gidemedim de hiç. Amaan öyle işte yine de kızgınım eşime neden olmayım ki erkek işte 😂
sweetgirlcandy sweetgirlcandy keşke yakın olsaydık 😔 çocuk büyütürken destek çok önemli ya
Canım 🤗 annem ablam var. Ablam çalışıyor annemle baya yakınız ama ben bile zorlanıyorum kadına bırakamıyorum ki yoruyor baya.
En zor zamanları az kaldı geçecek ve bu zamanlarını özleyeceksin ağla bizimle dertleş kendini iyi hissetteceksin
İnşallah geçicidir korkuyorum beni dinlemez böyle olursa diye 🙈 geçen haftalarda yazmıştım yine işte yoruldum sürekli tehlikeli şeyler yapıyor. Allah al sana dedi böyle daha fena oldu. Sakin kalmaya çalışcam bakalım. Ya bir de son zamanlarda sürekli ailede bi hastalık şeyi oldu belki onun psikolojik yorgunluğu var üzerimde ağır geliyor bilemiyorum
İşi oyuna çeviriyolar bilerek yapıyolar. Bugun benimde sabrımın sınandıgı bi gündü. Sabah eşim ışıklar var ya lazer ondan istediler diye aldı getirdi büyükteki kırmızı kücükteki mor basladı büyük oglan bende mor istiyorum küçük oğlanda vermiyo kavga edip duruyolar neyse anneme giderken ugradım degistirdim. Bu seferde küçük oglan abisinin lazerini almış atmıs yere ama hic bisey olmadı. Tutturdu ben yenisini istiyorum al almıcam yok alcaksın. Duymamazlıktsn geliyorum sürekli yanıma gelip aynı seyleri söylüyo bi bağırdım en son ama hala devam ediyo. Dedim surdan bi yerden atsaö kendimi bitse bu ızdırap tövbe yarabbim
Evet kesinlikle bilerek yapıyor. Annem çocuk anlamıyor falan diyor. Çoğu şeyi benden iyi biliyor kocaman insan gibi şaşırıyorum konuşmasına falan. Ay kardeş olunca da bu tür şeyler var demi. Ahsende mesela kuzeniyle falan asla paylaşmıyor oyuncağını falan. Bir araya gelince ortalık curcuna

Bugün bende tam olarak öyleydim. Ağla ağla içim çıktı resmen

Doldurdum doldurdum 😂😂 bdv dekiler gibi aslında çok iyi biri eşim 😂😂 ahsenden de kaynaklı biraz mesela kız çocuğu babacı olur derler ahsen hiç öyle değil. Babası çok sever onu ama ahsen bazen adama yabancı gibi davranır. Küçüklükten beri öyle o yüzden bırakıp gidemedim de hiç. Amaan öyle işte yine de kızgınım eşime neden olmayım ki erkek işte 😂

Canım 🤗 annem ablam var. Ablam çalışıyor annemle baya yakınız ama ben bile zorlanıyorum kadına bırakamıyorum ki yoruyor baya.

İnşallah geçicidir korkuyorum beni dinlemez böyle olursa diye 🙈 geçen haftalarda yazmıştım yine işte yoruldum sürekli tehlikeli şeyler yapıyor. Allah al sana dedi böyle daha fena oldu. Sakin kalmaya çalışcam bakalım. Ya bir de son zamanlarda sürekli ailede bi hastalık şeyi oldu belki onun psikolojik yorgunluğu var üzerimde ağır geliyor bilemiyorum

Evet kesinlikle bilerek yapıyor. Annem çocuk anlamıyor falan diyor. Çoğu şeyi benden iyi biliyor kocaman insan gibi şaşırıyorum konuşmasına falan. Ay kardeş olunca da bu tür şeyler var demi. Ahsende mesela kuzeniyle falan asla paylaşmıyor oyuncağını falan. Bir araya gelince ortalık curcuna

Bugün bende tam olarak öyleydim. Ağla ağla içim çıktı resmen
Canım benim kendi üzerine çok gidiyorsun. Dediğin gibi zor zamanlardan geçiyorsun ve kızın da hissediyor doğal olarak.

Eşinle ilgili dediklerini ben de yaptım. Eşime çok baktırmadım. Şimdi çok pişmanım. Olurda Allah bi tane daha nasip ederse inşAllah eşimi de dahil edicem. Sen de bırak ikisi ne yapıyorsa yapsın. Hiçbişey olmazsa da eşin ne kadar zorlanıp yorulduğunu anlar.

Back