Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sakin ol kuzum eşin gelirse kızla ilgilenmesini iste biraz yalnız kal sakinleş çıkabiliyorsan az yürüyüş yap gel
O da zaten ayrı bi olay abla. Bi nefes alacak vaktim yok. Beyfendi çalışır çalışır işi hiç bitmez hep yoğun başkalarının işlerine koşa koşa gider. Çocuk bakımı konusunda zerre yardımı yok.

Sabahtan yaptıklarımı yazmıştım, devamındakileri yazayım;
✅Bulaşık makinesini boşalttım
✅Kızımın yıkanan kıyafetlerini serdim
✅Kuruyanları katlayıp kaldırdım
Komşuya gittim, kahve içtim.
✅Evi süpürüp sildim
✅Mutfak toplu
Biraz uzandım 😌

Nerde olduğunu unuttuğum için sorumu büyüttüm
IMG_20241123_210547.jpg

Hadi bil

Geçmiş olsun sero
Benimde çektirdiğim dişimin yeri ağrıyo hergün 2 tane aprı kesici içiyorum, akşam damata söyledim baktı kanama yaptımı dedi sadece pamuktaydı kan başka kanamadı dedim yeterli kanama yapmadığı için zor çekimlerde oluyomuş 10 gün 15 gün sürebilir dedi ağrısı 😔
Abla çok geçmiş olsun valla neren ağrırsa canın orda dedikleri çok doğruymuş

O Kanama olmayışından ben de çok ağrı çektim abla dikişli çekimdi 1-2 ay ağzımın ayarı bozuldu.
Seninki çabuk geçer inş yemek kırıntısı çekim yerine girerse o da ağrı yapıyo temiz tutup orayı yıkamaya çalış
Bonusum benimki dikişli deil ama bildiğin baya baya ağrıyo ya 🥺 ağrı kesici içmesem duramıcam inşallah çabuk geçer ilk defa böyle bişe gördüm daha öncede diş çektirmiştim hiç olmamıştı, ben dişlerimden çok çektim zaten dişlerimin çoğu kaplama 😵‍💫

2.5 yaşında limonsuz. Her şeyi ama her şeyi biliyor büyük insan gibi. Ama yok. Güzel güzel desem de fayda etmiyor kızsam da etmiyor. Yer göstersem boyamaz inadına başka yeri boyar biliyorum. Kaldırsam da umrunda olmaz. Yani çok garip bi çocuk dünya umrumda değil derler ya öyle. Bi 4 5 gün çok iyiydi dedim akıllanıyor heralde. Bende kızmayınca düzeliyor. Ama şu son 3 gündür çok garip öyle böyle değil
En zor zamanları az kaldı geçecek ve bu zamanlarını özleyeceksin ağla bizimle dertleş kendini iyi hissetteceksin

X