Düzenli Evimiz & Hayatımız

İş yapmıyonuz mu bugün? İşlerden ne haber?

Sabah evi toparladım
Süpürdüm
Çamaşırı yıkandı kurutmaya attım
Cocukları yıkadım cıktım evden
Anneme geldim corba yaptım bi çocuklara içsinler diye.
Annemin banyosunu duşakabinini temizledim.
Yemek koydum fırına
Simdide bi kek yapcam insallah
Daha kahvaltı yapamadım🥴
Aa neden bu saat olmus
Ssero Ssero geçmiş olsun bebekim

İş yapmıyonuz mu bugün? İşlerden ne haber?

Bende biraz erken çıktım saat 2 de oğlum almaya geldi iyi oldu 🤗 gelince namaz kıldım, oğlum çay demlemiş bende patates kızarttım peynirli yumurta yaptım ona beraber yedik, mutfak dağınıktı pazardan aldıklarımı dolaba yerleştirdim, bulaşıkları makineye doldurup açtım, büyük Tencereler, tepsi falan vardı elde yıkadım ocağı sildim, 8 kg süt sipariş vermiştim kızımın oraya gelmiş geçerken aldım 5 kg şunu buzluğa attım yoğurdum vardı 3 kg şunu pişirmeye koydum sütlaç yapıcam çoktandır yapmadım
Pazardan tatlı kabağı almıştım onu tencereye koydum üzerine şeker koydum biraz beklesin pişiricem
Kedinin tuvaletini temizledim
Ördüğüm atkı yı bitirdim güzel oldu bi tane daha örücem 2 yumak almıştım

Eklentiler

• 1000081330.jpg
    1000081330.jpg
    249,9 KB · Görüntüleme: 8
Bu nasıl baş ağrısıdır ya :cry:
Geçmiş olsun sero
Benimde çektirdiğim dişimin yeri ağrıyo hergün 2 tane aprı kesici içiyorum, akşam damata söyledim baktı kanama yaptımı dedi sadece pamuktaydı kan başka kanamadı dedim yeterli kanama yapmadığı için zor çekimlerde oluyomuş 10 gün 15 gün sürebilir dedi ağrısı 😔

Geçmiş olsun sero
Benimde çektirdiğim dişimin yeri ağrıyo hergün 2 tane aprı kesici içiyorum, akşam damata söyledim baktı kanama yaptımı dedi sadece pamuktaydı kan başka kanamadı dedim yeterli kanama yapmadığı için zor çekimlerde oluyomuş 10 gün 15 gün sürebilir dedi ağrısı 😔

O Kanama olmayışından ben de çok ağrı çektim abla dikişli çekimdi 1-2 ay ağzımın ayarı bozuldu.
Seninki çabuk geçer inş yemek kırıntısı çekim yerine girerse o da ağrı yapıyo temiz tutup orayı yıkamaya çalış

1 saatlik maratonda :süslü:

🌺 tüm camları açıp evi havalandırdım
🌺 ev topluydu
🌺 çamaşır makinesini çalıştırdım
🌺 evi robot süpürdü
🌺 detaylı toz aldım
🌺 evi sildim
🌺 wc, lavaboyu kremledim
🌺 havluları değiştirdim
🌺 banyo yerini elle sildim

Şimdi akşam namazını kılmaya gidiyorum :KK24:

Geçmiş olsun sero
Abla azı diş mi çektirdin ben 20 lik cektirdim azı diş kadar ağrı yapmadı tam 2 hafta sürdü agrısı günde 3 4 tane agrı kesici ictim. 2. Haftaya gecince bi gün agrıdı bi gün agrımadı yanlıs dişi mi cekti dedim hatta öyle bi agrıydı

Giyinme ve çalışma odasını detaylı toz aldım sildim süpürdüm.
Halıları ince makinede yıkadım
Yatak odasının içten camını sildim
Komodinlerin içini sildim yerleştirdim
Atılacakları ayırdım
Detaylı süpürüp sildim
Kalan yerleri üstten süpürdüm sildim
Pazara gittim
Gelince yemek hazırladım
Mutfak dağınık bir tek biraz dinlenip orayı toplayacağım 🥰

X