- 8 Aralık 2011
- 44.173
- 154.571
Geçmiş olsun canımBu nasıl baş ağrısıdır ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canımBu nasıl baş ağrısıdır ya
İş yapmıyonuz mu bugün? İşlerden ne haber?
Aa neden bu saat olmusDaha kahvaltı yapamadım
Lodostandır sero geçmiş olsun sen nerdeydin ki orda da rüzgar var mıydı?Bu nasıl baş ağrısıdır ya
Sağol efserrGeçmiş olsun canım
Sağol çiçeğimSsero geçmiş olsun bebekim
O yazı stili ne ya aşırı bi rüzgar yokta 4-5 gündür çok bitkinim bugün de başım ağrımaya başladıLodostandır sero geçmiş olsun sen nerdeydin ki orda da rüzgar var mıydı?
Sağol efserr
Sağol çiçeğim
O yazı stili ne ya aşırı bi rüzgar yokta 4-5 gündür çok bitkinim bugün de başım ağrımaya başladı
İş yapmıyonuz mu bugün? İşlerden ne haber?
Geçmiş olsun seroBu nasıl baş ağrısıdır ya
Geçmiş olsun sero
Benimde çektirdiğim dişimin yeri ağrıyo hergün 2 tane aprı kesici içiyorum, akşam damata söyledim baktı kanama yaptımı dedi sadece pamuktaydı kan başka kanamadı dedim yeterli kanama yapmadığı için zor çekimlerde oluyomuş 10 gün 15 gün sürebilir dedi ağrısı
Abla azı diş mi çektirdin ben 20 lik cektirdim azı diş kadar ağrı yapmadı tam 2 hafta sürdü agrısı günde 3 4 tane agrı kesici ictim. 2. Haftaya gecince bi gün agrıdı bi gün agrımadı yanlıs dişi mi cekti dedim hatta öyle bi agrıydıGeçmiş olsun sero
Benimde çektirdiğim dişimin yeri ağrıyo hergün 2 tane aprı kesici içiyorum, akşam damata söyledim baktı kanama yaptımı dedi sadece pamuktaydı kan başka kanamadı dedim yeterli kanama yapmadığı için zor çekimlerde oluyomuş 10 gün 15 gün sürebilir dedi ağrısı
Hafif olunca itekler tabii, dikkat edin, uçmayasınızBurda bugün inanılmaz rüzgar var büyük oğlumla markete gittik dolaştık biraz rüzgar resmen arkadan itekledi düsüyoduk
Bitsin artık gün ve saat 10 olsun çünkü ben bittim
Ne oldu