- 2 Ağustos 2013
- 34.291
- 102.392
Şu an bu durumdayım balkona çıkıp bağırasım geliyor. Çatlayacam ya sinirimden ağlıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu an bu durumdayım balkona çıkıp bağırasım geliyor. Çatlayacam ya sinirimden ağlıyorum
Ben ağladım bile bahçenin bir ucunda bu ne be vallahi haŞu an bu durumdayım balkona çıkıp bağırasım geliyor. Çatlayacam ya sinirimden ağlıyorum
Aa öyle mi? Sağol canım dikkat edeyim buaralarOnu hiç bilmiyorum. Ama beslenme ile destekle hurma ye mesela. Süt artıran şeyler prolaktin yükseltir
Kızlar ne oldu sizeBen ağladım bile bahçenin bir ucunda bu ne be vallahi ha
Sabahin 6 sından beri ayaktayımKızlar ne oldu size
Nerdesin ki canım ?Sabahin 6 sından beri ayaktayım
Bir Allahım kuluda demiyor ki iki dk otur
Ay benim bebe çok kızıyordum yazdım hatta buraya da. Sonra sakinleşmeye başladım. Kendi kendimi durdurdum falan. Etkinlik diye ölüyor bugün dedim yapalım bir sürü saydık şunları bunları. Kitap okurken çıktı kanepe tepesine yine. Dedim tamam yapmıyorum. Sonra ben mutfağa gittim dolaptan benim kalemlerimi almış. Başlamış her yeri yazmaya fosforlu kalemle. Yüzü üstü elleri ayakları. Kanepe hali masasi oyuncağı. Yastığı bebeği. Hiç seslenmedim zaten içine etmiş her yerin bakıyorum ama konuşmuyorum da. Geldi benim üstümü yazıyor yapma dedikçe gülerek saldırıyor yapmaya çalışıyor. Ona da seslenmedim. Duvarları kapıları mutfak dolapları falan yazdı. Sonra patates soğanları yere dizdi falan. En son bişey demedim aldım kalemleri çöpe attım. Başladım ortalığı toplamaya temizlemeye silmeye. Silerken geliyor gülerek saldırıyor beze falan itiyorum git gitmiyor. Makineye yastık kılıfı ve bebeğini attım sen ne ara attıysa gitmiş yastığı atmış. Şimdi bi açtım ki yastık paramparça ve hala kahvaltı yapamadım sinirimden ağladım durdumKızlar ne oldu size
Misafirmi vardıBitsin artık gün ve saat 10 olsun çünkü ben bittim
Evdeyim canımNerdesin ki canım ?
Klasik haftasonu ev düğün eviMisafirmi vardı
Ah canım ya çok üzüldüm gülerek yaptığına göre oyun zannediyor ve senin ilgilini çekmek için yapıyor.Ay benim bebe çok kızıyordum yazdım hatta buraya da. Sonra sakinleşmeye başladım. Kendi kendimi durdurdum falan. Etkinlik diye ölüyor bugün dedim yapalım bir sürü saydık şunları bunları. Kitap okurken çıktı kanepe tepesine yine. Dedim tamam yapmıyorum. Sonra ben mutfağa gittim dolaptan benim kalemlerimi almış. Başlamış her yeri yazmaya fosforlu kalemle. Yüzü üstü elleri ayakları. Kanepe hali masasi oyuncağı. Yastığı bebeği. Hiç seslenmedim zaten içine etmiş her yerin bakıyorum ama konuşmuyorum da. Geldi benim üstümü yazıyor yapma dedikçe gülerek saldırıyor yapmaya çalışıyor. Ona da seslenmedim. Duvarları kapıları mutfak dolapları falan yazdı. Sonra patates soğanları yere dizdi falan. En son bişey demedim aldım kalemleri çöpe attım. Başladım ortalığı toplamaya temizlemeye silmeye. Silerken geliyor gülerek saldırıyor beze falan itiyorum git gitmiyor. Makineye yastık kılıfı ve bebeğini attım sen ne ara attıysa gitmiş yastığı atmış. Şimdi bi açtım ki yastık paramparça ve hala kahvaltı yapamadım sinirimden ağladım durdum
Bu kadar kimler geldi ki canım?Klasik haftasonu ev düğün evi
Bi gitseler bi gitseler yıldım vallahi yıldım
Rabbim günah yazma
2.5 yaşında limonsuz. Her şeyi ama her şeyi biliyor büyük insan gibi. Ama yok. Güzel güzel desem de fayda etmiyor kızsam da etmiyor. Yer göstersem boyamaz inadına başka yeri boyar biliyorum. Kaldırsam da umrunda olmaz. Yani çok garip bi çocuk dünya umrumda değil derler ya öyle. Bi 4 5 gün çok iyiydi dedim akıllanıyor heralde. Bende kızmayınca düzeliyor. Ama şu son 3 gündür çok garip öyle böyle değilAh canım ya çok üzüldüm gülerek yaptığına göre oyun zannediyor ve senin ilgilini çekmek için yapıyor.
Kusura bakma unuttum kaç yaşındaydı? Ben benimkilere bi yer belirlemiştim sadece orayı boyayabiliyorlardı. Bikaç kere başka yeri boyadılar, önce kalemleri kaldırdım vermedim, sonra da onlara sildirdim. Hani yanlış olduğunu anlasınlar diye. Belki böyle bişey yapabilirsin.
Anlıyorum çok yorgunsun ama kendini de düşün . Bak aç karnına bu saate kadar kalmışsın. Bitkin düşeceksin
Buaralar sen de kendinle ilgili savaş veriyorsun. Kızmamaya , sakin davranmaya çalışıyorum dedin. Bence sendeki değişimin farkında ve sınırlarını görebilmek için zorluyor. Biz konuşmasak bile çocuklar hissediyor her değişimi.2.5 yaşında limonsuz. Her şeyi ama her şeyi biliyor büyük insan gibi. Ama yok. Güzel güzel desem de fayda etmiyor kızsam da etmiyor. Yer göstersem boyamaz inadına başka yeri boyar biliyorum. Kaldırsam da umrunda olmaz. Yani çok garip bi çocuk dünya umrumda değil derler ya öyle. Bi 4 5 gün çok iyiydi dedim akıllanıyor heralde. Bende kızmayınca düzeliyor. Ama şu son 3 gündür çok garip öyle böyle değil
La havle çek içinden kuzum ne diyeyim Rabbim bir kolaylık versinKlasik haftasonu ev düğün evi
Bi gitseler bi gitseler yıldım vallahi yıldım
Rabbim günah yazma
Sakin ol kuzum eşin gelirse kızla ilgilenmesini iste biraz yalnız kal sakinleş çıkabiliyorsan az yürüyüş yap gelAy benim bebe çok kızıyordum yazdım hatta buraya da. Sonra sakinleşmeye başladım. Kendi kendimi durdurdum falan. Etkinlik diye ölüyor bugün dedim yapalım bir sürü saydık şunları bunları. Kitap okurken çıktı kanepe tepesine yine. Dedim tamam yapmıyorum. Sonra ben mutfağa gittim dolaptan benim kalemlerimi almış. Başlamış her yeri yazmaya fosforlu kalemle. Yüzü üstü elleri ayakları. Kanepe hali masasi oyuncağı. Yastığı bebeği. Hiç seslenmedim zaten içine etmiş her yerin bakıyorum ama konuşmuyorum da. Geldi benim üstümü yazıyor yapma dedikçe gülerek saldırıyor yapmaya çalışıyor. Ona da seslenmedim. Duvarları kapıları mutfak dolapları falan yazdı. Sonra patates soğanları yere dizdi falan. En son bişey demedim aldım kalemleri çöpe attım. Başladım ortalığı toplamaya temizlemeye silmeye. Silerken geliyor gülerek saldırıyor beze falan itiyorum git gitmiyor. Makineye yastık kılıfı ve bebeğini attım sen ne ara attıysa gitmiş yastığı atmış. Şimdi bi açtım ki yastık paramparça ve hala kahvaltı yapamadım sinirimden ağladım durdum
Olabilir hiç öyle düşünmedimBuaralar sen de kendinle ilgili savaş veriyorsun. Kızmamaya , sakin davranmaya çalışıyorum dedin. Bence sendeki değişimin farkında ve sınırlarını görebilmek için zorluyor. Biz konuşmasak bile çocuklar hissediyor her değişimi.
Siliyor siler de iş yapmaya ölüyorsweetgirlcandy bi de dediğim gibi ona da sildir çizdiği yerleri. Bi bak bakalım belki anlar biraz.