- 25 Ekim 2013
- 8.067
- 19.543
- 50
Pinhan nerdeydin sen söylüyoruz ama karışıyo kim nerdeydi burcu neydi kaç çocuğu vardıKar yağıyor
Çok güzel.
İnsan herkese haber vermek istiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pinhan nerdeydin sen söylüyoruz ama karışıyo kim nerdeydi burcu neydi kaç çocuğu vardıKar yağıyor
Çok güzel.
İnsan herkese haber vermek istiyor
Zaten bi 10 dk bakınca bile anlıyor. Yorulduğumu biliyor. Ama işte benim ki bensiz durmuyor bide ben ne dese anlıyorum sürekli birlikte olduğumuz için eşim bazı söylediklerini anlayamıyor çocuk ona da sinirleniyorCanım benim kendi üzerine çok gidiyorsun. Dediğin gibi zor zamanlardan geçiyorsun ve kızın da hissediyor doğal olarak.
Eşinle ilgili dediklerini ben de yaptım. Eşime çok baktırmadım. Şimdi çok pişmanım. Olurda Allah bi tane daha nasip ederse inşAllah eşimi de dahil edicem. Sen de bırak ikisi ne yapıyorsa yapsın. Hiçbişey olmazsa da eşin ne kadar zorlanıp yorulduğunu anlar.
Ankarada ablaPinhan nerdeydin sen söylüyoruz ama karışıyo kim nerdeydi burcu neydi kaç çocuğu vardı
sweetgirlcandy Sweetim bilir, komşumPinhan nerdeydin sen söylüyoruz ama karışıyo kim nerdeydi burcu neydi kaç çocuğu vardı
Sağol canım limonuszzzz.
Pinhan nerdeydin sen söylüyoruz ama karışıyo kim nerdeydi burcu neydi kaç çocuğu vardı
sweetgirlcandy Sweetim bilir, komşum
Ankaraaa
Bembeyaz
Burcum başak, 3 çocuğuasdfjgldşsl diye devam edem mi
Sağol canım limonuszzzz.
Bakale senin bi çocuğun mu vardı
Kız bi daha olursa babasına baktırcam dedin ya ondan sordum
Kızım ve oğlum var teyzesi ellerinden öperlerSağol canım limonuszzzz.
Bakale senin bi çocuğun mu vardı
Haa 3.yü düşünüyorsun yani okeyKızım ve oğlum var teyzesi ellerinden öperler
3. için dedimKız bi daha olursa babasına baktırcam dedin ya ondan sordum
Harikasın bide kendi yaşını söyle bakem3. için dedim
Tamam 36 ymışsın buldum cevabı sksjsjHarikasın bide kendi yaşını söyle bakem
aaahahahahahahaha