- 30 Ocak 2015
- 17.625
- 13.566
- 29
Çörekotlu kurabiye ?Tuzlu kurabiye de basit ama şık bi model var mı bildiğiniz ya
Geçmiş olsunSelamlar dişi kuşlar
Çok uzun yoğun yorgun bir gün....
Öğleden sonra arkadaşımla işimiz vardı giderken kaza yaptık.
Hamdolsun sadece maddi hasarlı.
Ama epey uğraştırıcı oldu.
Ordaki bir marketin kamera kaydına da bakıldı %100 karşı taraf suçluydu.
Biz zaten biliyorduk da karşımızda laftan anlamayan bir kadın vardı, uzadı da uzadı.
Sonra sarkan başka işler onlar bunlar derken eve az evvel geldim.
Çay içeyim, kurabiye yapıcam
Daha çocuklar yatmadı, kafam kazan.
Her şeyin hayırlısı olsunVar da yok gibi gibi amaaanablamın ailevi bi meselesi maalesef
Hoş geldin ben hep bunalımdayım buyurEvet bunalıma an itibariyle girmiş bulunmaktayım
Hayırlı olsun
İyiyim hamdolsun da kafamda ki işleri yapamadım cumartesi misafirlerim gelecekAy senin neyin var
Hoşbuldım sağolÇörekotlu kurabiye ?
Geçmiş olsun
Her şeyin hayırlısı olsun
Hoş geldin ben hep bunalımdayım buyur
Ben gelemem hic psikolojim iş yapmaya uygun değil şuanHoşbuldım sağol
Bu gece çıkmam lazım
Mutfağa giricem bugün kesin gelen varmı
Yaoacaklarımı saysamAnlıyorum bende öyleyim
Yaparsın sorun etmeİyiyim hamdolsun da kafamda ki işleri yapamadım cumartesi misafirlerim gelecek
Aslında ailem desem daha doğru olurşehir dışından kardeşim falan geldi gitmeden bende bi yemeğe davet etmek istedim
Hafta içi evde olmayınca zor oluyor
Temizlik kısmını bitirsem yemeği hallederim inşallahYaparsın sorun etme
Yardımda ederlerse oldu bitti
Mutfaktayım resmen çıkamadım bugün az bi dolap kaldı haydi gidelimHoşbuldım sağol
Bu gece çıkmam lazım
Mutfağa giricem bugün kesin gelen varmı
Geçmiş olsun pinhanSelamlar dişi kuşlar
Çok uzun yoğun yorgun bir gün....
Öğleden sonra arkadaşımla işimiz vardı giderken kaza yaptık.
Hamdolsun sadece maddi hasarlı.
Ama epey uğraştırıcı oldu.
Ordaki bir marketin kamera kaydına da bakıldı %100 karşı taraf suçluydu.
Biz zaten biliyorduk da karşımızda laftan anlamayan bir kadın vardı, uzadı da uzadı.
Sonra sarkan başka işler onlar bunlar derken eve az evvel geldim.
Çay içeyim, kurabiye yapıcam
Daha çocuklar yatmadı, kafam kazan.
Şöyle yap mutfak ve oturulacak alanlar banyo wc öncelik olsunYaoacaklarımı saysam
Dur kız sırayla yazacam belki ilham olur
Maşallah akşam hiç iş yapmadım yapamam gözüm kesmiyorMutfaktayım resmen çıkamadım bugün az bi dolap kaldı haydi gidelim
Aksam daha güzel oluyo çocuklar uyumuş ve koca evde yoksaMaşallah akşam hiç iş yapmadım yapamam gözüm kesmiyor
Bende nadir yaparım da öğlenden beri mutfaktayım ya ahsenle asla yapamadımMaşallah akşam hiç iş yapmadım yapamam gözüm kesmiyor
Hepsi mevcutAksam daha güzel oluyo çocuklar uyumuş ve koca evde yoksa
Fırsat vermemişti yemek yapmana demi yarım kalmıştır tabiBende nadir yaparım da öğlenden beri mutfaktayım ya ahsenle asla yapamadımortalık karışıktı baya toparladım gibi bakalım daral geldi
Oğlum bi uyusaydı geçe kaldı bugünMutfaktayım resmen çıkamadım bugün az bi dolap kaldı haydi gidelim
Çocuğum yokta kocam evde olmadığı zamanda yapmadım hiçAksam daha güzel oluyo çocuklar uyumuş ve koca evde yoksa
Evet inşallahŞöyle yap mutfak ve oturulacak alanlar banyo wc öncelik olsun