- 30 Ocak 2015
- 17.622
- 13.545
- 29
Hahaha o zaman kaçışın yokHepsi mevcut
Kocan yokken dene bak iyi oluyoÇocuğum yokta kocam evde olmadığı zamanda yapmadım hiç
Zoruma gidiyor o orda otururken iş yapmak gidip gırtlağına yapışmak istiyorumKocan yokken dene bak iyi oluyoo varken sinirlerin bozulur yapamazsın ay düsünsene icerde oturuyo sen iş yapıyosun öldüresim geliyo
Evet benimdeZoruma gidiyor o orda otururken iş yapmak gidip gırtlağına yapışmak istiyorum
Yemeğe değil temizlemeye fırsat vermediFırsat vermemişti yemek yapmana demi yarım kalmıştır tabi
Beni de eşim aradı onla konuşuyorum halaOğlum bi uyusaydı geçe kaldı bugün
Halbuki çok uykusu var birazdan dalar inşallah
Ayağımda sallıyorum hala
Ben saate hiç bakmıyorum ve geçiyorumBeni de eşim aradı onla konuşuyorum hala
Ya yerim onu benYemeğe değil temizlemeye fırsat vermedidedim ki işimi bitirince parmak boyası yapalım. Saat oldu 7 bana diyor ki hadi parmak boya yapalım. Dedim olmaz amaa nedeeeen dio sen bana izin vermedin ama temizlik bitince oynayacaktık onun için diyorum ama nedeeeeeeen dio
Yeni kapattım teli bende kalkıyorumBen saate hiç bakmıyorum ve geçiyorum
Şuan
Ay bizde pazar günü evden çıkmazsak kesin birbirimize gıcık oluyoruz demekki hepimiz aynıyızEvet benimdehafta sonu eger ki dısarda gecirmezsek kesin kavga ediyoruz. Bakıyorum kahvaltı yapmısız o icerde oturuyo ben orayı topla burayı topla halbuki aynı işi hafta içi de yapıyorum ama yok yapasım kaçıyo
Evet evet benim eşim cumartesi pazar iki gün izinli bazen cumartesi mesaiye kalıyo oh çekiyorum iki gün hiç vakit geçmiyo çünküAy bizde pazar günü evden çıkmazsak kesin birbirimize gıcık oluyoruz demekki hepimiz aynıyız
Hoş geldinHoşbulduum
Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusunSelamlar dişi kuşlar
Çok uzun yoğun yorgun bir gün....
Öğleden sonra arkadaşımla işimiz vardı giderken kaza yaptık.
Hamdolsun sadece maddi hasarlı.
Ama epey uğraştırıcı oldu.
Ordaki bir marketin kamera kaydına da bakıldı %100 karşı taraf suçluydu.
Biz zaten biliyorduk da karşımızda laftan anlamayan bir kadın vardı, uzadı da uzadı.
Sonra sarkan başka işler onlar bunlar derken eve az evvel geldim.
Çay içeyim, kurabiye yapıcam
Daha çocuklar yatmadı, kafam kazan.
O bende de var ben iş yaparken yatıyorsa batıyor banaEvet benimdehafta sonu eger ki dısarda gecirmezsek kesin kavga ediyoruz. Bakıyorum kahvaltı yapmısız o icerde oturuyo ben orayı topla burayı topla halbuki aynı işi hafta içi de yapıyorum ama yok yapasım kaçıyo
Ben hala devam ediyorumGonulmeyvesi dolaba koyulacaklar bitti ama kullanmadıklarım var köye götürecem yemek masası üzerinde kaldı onlar. Valla tezgahta da kaldı bir iki bişey yarın yapcam onu da kafam karıştı