Ne dedi doktor pariş iyi haberlerle gelmişsindir inşallah
Geçmiş olsun pareŞükür iyi haberler canım ⚘⚘ yaşına göre iyi dedi dr ufak tefek kireçlenmeler varmış hareketsizlik diyor bacaklarında ödemler oluşmuş hareket yapsa geçer dedi Ödem atici hap verdi
Dr bol su hareket dedi ....
Ay bugün bi garibim elim kolum halsiz resmen yaparken terliyorum tansiyonum düşmüş gibi oluyor. Dinlene dinlene yapıyorum
Pare değil annesi yapacak bol hareketiGeçmiş olsun pare yeterince hareketlisin zaten daha ne yapacakmışsın
Kızlar acil bi sorum var yoğurt mayalamistim dün ama tutmamış kurtarabilir miyim tekrar sizce napsam
Pare değil annesi yapacak bol hareketi
ŞükürŞükür iyi haberler canım ⚘⚘ yaşına göre iyi dedi dr ufak tefek kireçlenmeler varmış hareketsizlik diyor bacaklarında ödemler oluşmuş hareket yapsa geçer dedi Ödem atici hap verdi
Fırını ısıt koy içineKızlar acil bi sorum var yoğurt mayalamistim dün ama tutmamış kurtarabilir miyim tekrar sizce napsam
Bayılmaya az kalmışBide bayıl istersen feriha
Yapılmak zorunda ortalıkta kaldı her şeyÇünkü zorundasın yani illa yapılacak hahahaha
Şükürama hareket yok tabi
Olsun önemli değilDüzelttim kafam yerinde değil bugun
Pare değil annesi yapacak bol hareketi
Fırını ısıt koy içine
Teşekkür ederimmmFırını ısıtıp içine koyuyolar ya da sıcak suya oturtuyolar yoğurt kabını
Çok geçmiş olsun ablaŞükür iyi haberler canım ⚘⚘ yaşına göre iyi dedi dr ufak tefek kireçlenmeler varmış hareketsizlik diyor bacaklarında ödemler oluşmuş hareket yapsa geçer dedi Ödem atici hap verdi
Daha içmedim kahveDönüşte kafan rahatken içersin kolay gelsin canım
Fırını 75 derecede ısıt ama 10 dakka ısınsın kapat sonra yogurdu koy yogurdu mayaladıgın kap neyse kapagı acık olacak fırının icinde 5 6 saat beklesin dolaba kaldır tutuyo o zaman bu sürede fırının kapagını hic acmaKızlar acil bi sorum var yoğurt mayalamistim dün ama tutmamış kurtarabilir miyim tekrar sizce napsam
Sen nerde oturuyosun pare annen için sevindimTamda hareket üzerine bugün neler yaptım yazayım
Sabah 6 da kalktım
Artık bahçe işlerim çok azaldı sadece yeşillik ekli ıspanak marul tere roka maydonoz gibi
Onlara baktım üstü sera şeklinde kapalı gece falan atar diye
kopeklerimin kedilerimin yemeklerini verdim
komşu umreye gitti tavuklarına yem verdim
dondum yatağa girdim biraz
saat 8 30 kahvaltı hazırladım bulaşık makinesini yerleştirdim
Kahvaltı Sonrasi mutfak topladım
çamaşır makinesinin boşaltım çamaşırliga serdim dışarısı çok soğuk ve rüzgarlıydi
odaları havalanırdım yatağımı topladım
anne babamın odasını topladım
annemle hazırlandık Dr ye gittik 11 de randevumuz vardı
ultroson kan tahlili idrar tahlili kalp Ekg sonuçlar derken bide öğle arasına girdi eve gelmemiz öğlen 3 oldu
eve geldik babamı ilk defa kendi başına bıraktım
Endişeli bir gündü
öğle yemeği hazırladım
annemle babam uzandı ben mutfak topladım akşam yemeğini ayarladım çamaşırları topladım
banyo havlularını makineye attım
ütü yaptım bir kaç şey
Çay demledim beraber içtik
Yarım cüz vardı onu okudum
tekrar makineyi boşaltım serdim
bahçeye indim dökülen yaprakları süpürdum
dışarda bir kaç çiçek vardı eve aldım üşümesinler diye
birazda kışlık eve gidecek onları ayarladım
akşam yemeğini yedik yenice
Tabakları bulaşık makinesine yerleştirdim tezgahı ocagi sildim
Çay yaptım içeceğiz yenice oturdum sabah 6 dan beri
⚘ ve bir gün daha bitti ...Rabbim bugunlerimizi aratmasin şükür olsun
Teşekkür ederimm koydum fırına bakalımFırını 75 derecede ısıt ama 10 dakka ısınsın kapat sonra yogurdu koy yogurdu mayaladıgın kap neyse kapagı acık olacak fırının icinde 5 6 saat beklesin dolaba kaldır tutuyo o zaman bu sürede fırının kapagını hic acma
Mevlana şehrin deDaha içmedim kahve
Fırını 75 derecede ısıt ama 10 dakka ısınsın kapat sonra yogurdu koy yogurdu mayaladıgın kap neyse kapagı acık olacak fırının icinde 5 6 saat beklesin dolaba kaldır tutuyo o zaman bu sürede fırının kapagını hic acma
Sen nerde oturuyosun pare annen için sevindim