hoş geldinizhayır hayır açmıştım bir üyelik o zaman. farkli bir eposta vs ile daha sonra ben burada kalırım deyince bunu açtım. eski üye değilim ama 3-4 gün oluyor
ben de birden gördüm aslında kendisi.Anladım. Yanlış anlamayın birden yazınca şaşırdık haliyle bazen çok garip insanların yazdığı oluyor sormamız o yüzden.
SARILARIN FILIZ ile arkadaş mıydınız?
Bizde de en çok bu kavga oluyoiki yorganla yatmayı bile teklif ettim
Bende her gece diyorum iki yorganla yatalım diye yok diyor sabahları gece boyu üstüm açık yattım diye laf ediyor
Güle güle kullan
Ben pazartesi göndercem. Bireysel alanlarla konustum yarın gönderceklerdi ama sınıfca alınan hediye pazartesi verilecekmis. Sınıf annesinden rica ettim hepimiz pazartesi verelim gruba bilginlendşrme yapsın diye. Simdi götürcek bizimkiler sonra öbür cocuklar bos kalacak mahcup olacaklar yazık günah
Teşekkürler, kızım kullandı bile çok beğenmişSizleri de atlaya zıplaya okuyorum
papatyamm makinen gelmiş abla sağlıkla güle güle kullan hayırlı olsun
MssPARE paremm hastanedesiniz galiba işiniz gücünüz rast gitsin kuzumm
Orenda hoşgeldiniz
sweetgirlcandy swetimm annanenden haber varmı. Yazdıysan kaçırmış olabilirim
Abla tansiyonla alakalı değilmiş dün onu öğrendik. Kalbine bişey takmışlardı ritmine bakmak için. Ritim bozukluğu çıktı. Onun için pıhtı atmış yine atabilir dedi. Bi ilaç varmış ama dozunu kandaki değere göre ayarlıyorlarmış. Sürekli gel git olacak çünkü kan alınıp bakılacak kabul ederseniz başlayalım tedaviye dedi. Bizde kabul ettik bugün verdiler ilacı 3 4 gün yatacak çıkış verecekler. Sonrası da arada gidip gelme falan. Şükür iyi konuşabiliyor arada dili dönmüyor bazı kelimelere. Bide gelip gidiyor bazen bi anda sorunca karışıyor falan beni soruyorlar o başka birini anlayıp onu diyor falan. Çok şükür bununla geçer inşallahSizleri de atlaya zıplaya okuyorum
Orenda hoşgeldiniz
Hayırlı olsun ablaTeşekkürler, kızım kullandı bile çok beğenmiş
sağol canımHayırlı olsun abla
Sen gene kilo alabilmişsinBende öyle kilo alan bi insan degilim hep aynı kilolarda gidip geliyorum 56 58 arası hep ama cok abur cubur yedigim için farkediyorum belim yağlanmıs kalçam büyümüş. Hamileliklerimde cok az aldım birinde 8 birinde 5
çok geçmiş olsun canım tedaviler güzel gitsin, sağlıklı, olumlu sonuçlar alın inşaAllahAbla tansiyonla alakalı değilmiş dün onu öğrendik. Kalbine bişey takmışlardı ritmine bakmak için. Ritim bozukluğu çıktı. Onun için pıhtı atmış yine atabilir dedi. Bi ilaç varmış ama dozunu kandaki değere göre ayarlıyorlarmış. Sürekli gel git olacak çünkü kan alınıp bakılacak kabul ederseniz başlayalım tedaviye dedi. Bizde kabul ettik bugün verdiler ilacı 3 4 gün yatacak çıkış verecekler. Sonrası da arada gidip gelme falan. Şükür iyi konuşabiliyor arada dili dönmüyor bazı kelimelere. Bide gelip gidiyor bazen bi anda sorunca karışıyor falan beni soruyorlar o başka birini anlayıp onu diyor falan. Çok şükür bununla geçer inşallah
Aa topiğin en küçüğühoşbulduuum. ben beyza 26 yaşındayım 6 aydır evliyiim. çalışıyorum. merak ettiğiniz bir şey var ise sorabilirsiniz.
Gittik geldik canım hastaneden eve ⚘Sizleri de atlaya zıplaya okuyorum
Orenda hoşgeldiniz
HoşbulduumAa topiğin en küçüğühoşgeldinnn.
Ben aklıma geldikçe sorarım
Kız belki eltisidirİşte üye olmadan nasıl tanıştınız onu anlamadım
Ne dedi doktor pariş iyi haberlerle gelmişsindir inşallahGittik geldik canım hastaneden eve ⚘
Bide bayıl istersen ferihaAy bugün bi garibim elim kolum halsiz resmen yaparken terliyorum tansiyonum düşmüş gibi oluyor. Dinlene dinlene yapıyorum