Düzenli Evimiz & Hayatımız

Anladım. Yanlış anlamayın birden yazınca şaşırdık haliyle bazen çok garip insanların yazdığı oluyor sormamız o yüzden.

SARILARIN FILIZ ile arkadaş mıydınız?
ben de birden gördüm aslında kendisi.

başka zamanlarda gorusuyoruz da. konularımı takıp ettıgı ıcın ve yenı evlı olmasından dolayı dıkkatını cekmıs bızım grup aslında.

kusura bakmayın hanımlar. cici bir kızdır ama birden ani oldu , sizin de soru sormanıza sebep olduk

aylarca plan yaptık ama bugun ancak organıze olduk. ısyerınden 3 arkadas, eskı ofısın oraya Zorlu ya gıttık yanı yemek ıcın.
nasılsa yemek ceklerı de gecıyor dedık
daha bız cıkınca yagmur basladı maxımum gıdıs gelıs derken kapalı alan dısında 20 dk durduk belkı ama o bıle mahvettı sac bas komple ıslandı. nasıl soguk ve nasıl bır yagıs

aksama pazar var
aksam sınema var

uzun zaman sonra etek gıy sac yaptır gunume bak cidden

gudubet gibi, tövbe

Bugün
Yatağımızı topladım
Robot evi süpürdü
Ben vıleda ile evi sildim
Islak mendille toz aldım
Lavabo ve aynasını sildim
Banyo duvar ve tavanını sildim
Akşam yemeği (yapıcam) : Mercimek çorbası,kayseri yağlaması (hazır lavaştan ) Dünden Salçalı makarna
.
Şimdi bir kahve çaklıt kıtap molası

Bizde de en çok bu kavga oluyo iki yorganla yatmayı bile teklif ettim

Bende her gece diyorum iki yorganla yatalım diye yok diyor sabahları gece boyu üstüm açık yattım diye laf ediyor

Teşekkürler, kızım kullandı bile çok beğenmiş

Abla tansiyonla alakalı değilmiş dün onu öğrendik. Kalbine bişey takmışlardı ritmine bakmak için. Ritim bozukluğu çıktı. Onun için pıhtı atmış yine atabilir dedi. Bi ilaç varmış ama dozunu kandaki değere göre ayarlıyorlarmış. Sürekli gel git olacak çünkü kan alınıp bakılacak kabul ederseniz başlayalım tedaviye dedi. Bizde kabul ettik bugün verdiler ilacı 3 4 gün yatacak çıkış verecekler. Sonrası da arada gidip gelme falan. Şükür iyi konuşabiliyor arada dili dönmüyor bazı kelimelere. Bide gelip gidiyor bazen bi anda sorunca karışıyor falan beni soruyorlar o başka birini anlayıp onu diyor falan. Çok şükür bununla geçer inşallah

çok geçmiş olsun canım tedaviler güzel gitsin, sağlıklı, olumlu sonuçlar alın inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…